Horoscop Balanta august 2014

Horoscopul Balantei august 2014 insista asupra unei fericite interactiuni cu prietenii si oamenii apropiati, care tinde totusi sa fie umbrita in cea de-a doua parte a lunii de impulsul de a te insingura si a te dedica revitalizarii sinelui si reconsiderarii aspectelor vietii care iti stanjenesc evolutia personala.

Horoscop Balanta august 2014 - Horoscop general

Horoscop august 2014 - Balanta
Horoscop Balanta august 2014
Luna plina rasarita pe 10 august 2014 in Varsator te sprijina in ducerea la bun sfarsit a unor proiecte creative si te indeamna sa iti exprimi cu indrazneala personalitatea si interesele esentiale. Pari sa fii strabatut de o navalnica dorinta de a te bucura de viata, a te distra si a te focaliza asupra unei statornice pasiuni personale. Ai ocazia sa iti faci noi prieteni si sa te integrezi in niste cercuri sociale neobisnuite. Este posibil sa primesti o veste buna despre o calatorie ori sa fii invitat intr-un loc indepartat de casa.

Incepand cu 12 august, tranzitul lui Venus pe taramurile Leului continua sa-ti fie de ajutor in infiriparea unor prietenii si asocieri de grup ce iti ofera satisfactii si iti permit sa te arati asa cum esti in strafundurile sufletului tau. Tinzi sa te simti implinit de activitati comune, alaturi de oameni asemeni tie. Esti deschis catre inedite idei sau esti pe cale sa iti aprofundezi si sa-ti pui in aplicare niste idei lasate deoparte sau trecute cumva cu vederea.

O relativa predispozitie de a te inchide in tine insuti, de a-ti pastra numai pentru tine emotiile si gandurile se poate face simtita din 15 august, ca urmare a calatoriei lui Mercur in sectorul astrologic al Fecioarei. Pari sa iti impartasesti cu greu trairile interioare din pricina temerii ca poti fi gresit inteles ori subapreciat de ceilalti. Oricum, ai oportunitatea sa fii cu atat mai eficient cu cu cat te concentrezi mai mult asupra unor proiecte sau preocupari individuale. Este vremea sa te eliberezi de vechi probleme tinand de comunicarea cu oamenii ori de un balast mental ce iti ingradeste dezvoltarea.

Soarele patrunde si el, odata cu 23 august 2014, in Fecioara, intr-un tranzit ce adanceste influentele mercuriene. Esti in ultima faza a ciclului solar personal, intr-o perioada consacrata de obicei retragerii din lume si regenerarii. In aceste conditii, este posibil sa iti revezi atasamentele fata de lucruri, oameni ori obisnuinte, si sa evaluezi care dintre ele te trag inapoi. Nu este un timp potrivit mobilizarii catre noi planuri de anvergura ci, mai degraba, unul favorabil reflectiei si revitalizarii fizice si mentale. Energia iti este calauzita in special spre viata personala si universul interior.

Horoscop Balanta august 2014 - Horoscopul dragostei

O persoana iesita din comun cunoscuta recent iti poate improspata viata sentimentala sub efluviile Lunii pline aparute pe 10 august in a cincea casa a Balantei. Cuplurile deja inchegate tind sa ajunga intr-un moment hotarator, ce poate marca fie o despartire de mult anticipata, fie trecerea la un mai inalt stadiu al impartasirii afective.

Din 13 august 2014, prezenta planetei Venus in a unsprezecea ta casa face posibila initierea unei povesti de dragoste impreuna cu cineva de care te lega pana acum doar un simtamant de pura camaraderie ori prietenie. Nativii din Balanta aflati intr-o relatie de cuplu au inclinatia sa-si angreneze partenerul in numeroase evenimente sociale, in petreceri si activitati colective ce pot rapi, la un moment dat, simtamintele de intimitate din conexiunea lor amoroasa.

Comunicarea cu persoana iubita poate intampina dificultati odata cu 15 august, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in a douasprezcea casa a Balantei. Incearca sa iti marturisesti cu sinceritate sentimentele si sa nu te invalui intr-o pacla de taina si mister.

Horoscop Balanta august 2014 - Horoscopul banilor si muncii

Pe 10 august 2014, Luna plina din a cincea ta casa pune accentul pe o sporita creativitate in domeniul profesional. Totodata, colaborarea cu un coleg de la serviciu are darul de a va aduce pe amandoi sub luminile reflectoarelor. Ai prilejul sa iti transformi un indragit hobby intr-o afacere sau intr-un profitabil demers lucrativ.

Luna noua sosita pe 25 august in cerurile Fecioarei si a douasprezecea casa a Balantei iti aminteste de sarcini si proiecte de munca neterminate si iti stabileste prioritatea aducerii lor la zi. Daca ajungi la o neintelegere cu un colaborator ori cu un sef, gandeste-te bine in ce fel poti solutiona aceasta problema, avand eventual si o discutie intre patru ochi cu persoana respectiva.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Balanta

Horoscop Balanta iulie 2014
Horoscop Balanta august 2014 Horoscop Balanta august 2014 Reviewed by Diana Popescu on iulie 14, 2014 Rating: 5

6 comentarii:

  1. buna Diana
    pt gemeni si varsator pe cand o sa putem vedea horoscopul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Varsatorul tocmai a fost publicat, Gemenii vor urma in doua-trei zile.

      Ștergere
    2. multumesc Diana.As vrea sa imi spui ce crezi despre o relatie eu gemeni - ea varsator.Momentan nu vorbim dar as vrea sa stiu si parerea ta.

      Ștergere
  2. citesc mereu cu interes si placere! multumim

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.