Horoscop Scorpion august 2014

Horoscopul Scorpionului august 2014 este caracterizat de o larga gama de influente astrale ce aduc in prim plan mai cu seama o fructuoasa interactiune sociala si reinvigorarea relatiilor de prietenie, precum si posibilitatea de a-ti crea importante oportunitati gratie perseverentei, credintei in tine insuti si fortei personale.

Horoscop Scorpion august 2014 - Horoscop general

Horoscop august 2014 - Scorpion
Horoscop Scorpion august 2014
Cuadratul dintre Marte si Mercur de pe 2 august 2014 te inzestreaza cu o mare incredere in tine insuti, dar si cu un optimism exagerat, ce te poate aduce in pragul unor crunte dezamagiri. Incearca sa nu iti supraestimnezi abilitatile si conjuncturile norocoase, sa nu iti indepartezi aliatii prin afisarea unei atitudini pline de vanitate si orgoliu. Esti strabatut de o coplesitoare nazuinta de a-ti extinde preocuparile si a te dezvolta pe toate planurile vietii, insa se impune sa iti conturezi cu minutiozitate proiectele, mai ales cand este vorba despre afaceri si profesie. Extrema ta impulsivitate te poate predispune unor accidente rutiere sau de munca!

Pe 3 august, Mercur in cuadrat cu Marte iti transforma exprimarea verbala intr-o ascutita sabie cu doua taisuri. Pare sa fie foarte important pentru tine sa ai mereu dreptate, fiind pe punctul de a te lansa in infocate dispute. Ar trebui sa deprinzi intr-o sporita masura rabdarea si arta de a-si asculta pe ceilalti inainte de a te repezi in ofensive si contraofensive ce nu isi au intotdeauna rostul. Alege-ti cu intelepciune bataliile in care te angajezi pentru a nu te confrunta pe termen lung cu inamicitia unor oameni influenti.

Evenimentele zilei de 7 august 2014 par a fi in favoarea ta chiar daca nu te conformezi unei stricte planificari. In acest fel se manifesta trigonul lui Marte cu Neptun. Desi drumul catre scopurile tale poate fi cumva ocolit, calatoria in sine tinde a fi mai fericita prin descoperirile pe care ti le prilejuieste. Intrucat iti este usor sa fii sincer si binevoitor, ajutorarea celor din jur pare sa-ti rezerve mari satisfactii. Intuitia iti este de un real sprijin, calauzindu-te atunci cand circumstantele existentei nu iti ofera multe indicii despre ce ai de facut.

Sub impactul cuadratului dintre Mercur si Saturn, precum si al celui dintre Soare si Saturn din 9 august, o serie de minore obstacole interioare si exterioare sunt pe cale sa te irite si sa-ti zdruncine increderea in propriile forte. Nu trece cu vederea detaliile semnificative si straduieste-te sa le integrezi intr-o viziune de ansamblu. Esti probabil mai eficient decat inclini sa te apreciezi, dar este necesar sa nu pui la inima niste probleme neinsemnate sau chiar inexistente. Este posibil sa te confrunti cu niste persoane conformiste ori cu niste critici subiective si rauvoitoare.

Luna plina ivita pe 10 agust 2014 in Varsator si a patra casa a Scorpionului te poate inspira sa iti reimprospatezi spatul de locuit, sa-i dai un aspect mai putin artificial, mai potrivit cu gusturile tale si personalitatea ta. Ai sansa sa petreci mai mult timp alaturi de cei indragiti, sa redescoperi valorile prieteniei in cadrul familiei si chiar sa te bucuri de o reuniune cu rude mai mult sau mai putin indepartate. Unii nativi din Scorpion se pot muta pe nepusa masa ori pot avea un oaspete neasteptat.

Sextilul lui Marte cu Pluton de pe 15 august iti confera forta si te sprijina sa perseverezi in pofida oricaror piedici ti se pun in cale. Atitudinea ofensiva si impulsul de a prelua initiativa te indreapta catre succese. Daca urmaresti ceea ce iti doresti cu adevarat, poti avea mari realizari, mai cu seama cand ai de a face cu sarcini dificile.

Odata cu aceeasi zi de 15 august 2014, Mercur isi croieste drum in Fecioara si a unsprezecea casa a Scorpionului, si iti creaza oportunitatea de a comunica mai mult cu prietenii ori cu membrii grupurilor sociale din care faci parte. Esti atras spre idei si concepte originale, catre domenii de frontiera ale cunoasterii. Viitorul indepartat si proiectele asociate cu acesta capata intaietate.

Interactiunea cu prietenii si integrarea intr-o colectivitate de oameni asemeni tie revin in actualitate din 23 august, ca efect al tranzitului Soarelui in Fecioara. In acest context astral, tinzi sa te simti fericit, cu inima usoara si dornic sa fii in mijlocul semenilor. Iti sunt mijlocite noi contacte, iar legaturile sociale mai vechi iti daruiesc constante satisfactii. Agenda zilnica pare sa-ti fie plina de felurite activitati, intalniri si evenimente. Inca o data, esti interesat de tot ce iese din canoanele conventiilor si iti poate largi orizonturile cunoasterii. Este vremea sa-ti pui in practica visele si idealurile, si sa-ti construiesti o fundatie stabila a destinului.

Pe 25 august 2014, sextilul dintre Mercur si Marte, cel dintre Mercur si Saturn, si conjunctia lui Marte cu Saturn iti invigoreaza credinta in tine insuti, te determina sa fii foarte direct si serios in comunicare, fara a subevalua insa punctele de vedere ale altora. Tenacitatea si acuratetea mintii, simtul practic si nazuinta de a fi invingator sunt atuuri de baza mai cu seama in demersurile financiare si de afaceri. Initierea unor noi actiuni de solutionare a unor vechi probleme te sprijina in depasirea lor.

Tot pe 25 august, Luna noua din cerurile Fecioarei accentueaza influentele mercuriene si solare, readucand pe ordinea de zi conexiunile cu prietenii si grupurile sociale, beneficiile obtinute prin relationarea cu oameni competenti si foarte siguri pe telurile lor.

Horoscop Scorpion august 2014 - Horoscopul dragostei

Viata sentimentala se intrepatrunde cu cea profesionala din 12 august, ziua de debut a calatoriei planetei Venus in cea de-a zecea casa a Scorpionului. Poti face notabili pasi inainte in cariera gratie sprijinului partenerului tau de cuplu sau poti intalni un potential tovaras de viata intr-o circumstanta ori intr-un loc avand de a face cu serviciul.

Cuadratul lui Venus cu Marte de pe 26 august 2014 nu este deloc potrivit abordarii unei persoane atractive din cercul tau social si, mai ales, din zona ta profesionala. Chiar daca simtamintele tale sunt sincere si intentiile tale cat se poate de onorabile, este de asteptat sa fii inteles gresit.

Horoscop Scorpion august 2014 - Horoscopul banilor si muncii

Incepand cu 12 august 2014, tranzitul lui Venus in Leu si a zecea ta casa indica, de obicei, o perioada de norocoase evenimente in cariera, de-a lungul carora pari sa fii remarcat si recunoscut drept merituos, un lucru capabil sa-ti intensifice ambitiile si sa te faca mai receptv fata de oportunitatile din preajma ta. Esti gata sa investesti un considerabil timp si efort pentru a-ti implini obiectivele profesionale, rezultatele straduintelor tale nelasandu-se multa vreme asteptate.

Drept consecinta a parcursului lui Mercur in a unsprezecea casa a Scorpionului, odata cu 15 august, esti stimulat sa ai cele mai bune idei in special cand lucrezi intr-un grup. Ai nevoie de multi oameni in jurul tau pentru a-ti verifica opiniile si a-ti pune mintea la lucru la intregul ei potential.

Pe 26 august, Venus in cuadrat cu Marte iti poate da impresia ca niste persoane de la serviciu incearca sa profite de tine. Chiar daca acest lucru este real, straduieste-te sa nu reactionezi cu violenta. Fii prudent si in chestiunile financiare, intrucat este posibil sa ti se faca niste propuneri dubioase dar promitatoare la prima vedere.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Scorpion

Horoscop Scorpion iulie 2014
Horoscop Scorpion august 2014 Horoscop Scorpion august 2014 Reviewed by Diana Popescu on iulie 15, 2014 Rating: 5

9 comentarii:

  1. Cunosc 2 prieteni care se cunosc de mici si sunt scorpioni amandoi, dar nu se inteleg deloc nu exista zi sa nu se certe intre iei , este din cauza zodiei ? :-?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, prietenia dintre doi Scorpioni poate fi foarte dificila. Au posibilitatea sa se inteleaga reciproc in profunzime, dar competitivitatea sau natura lor pasionala ii poate determina sa-si faca unul altuia la fel de mult rau precum bine.

      Ștergere
  2. Hello,Diana!
    Ma bucur ca in sfarsit imi dai vesti bune legate de job.... Ultimii 2 ani au fosu un calvar si sper ca harta astrala va fi un pic mai blanda cu mine.
    Multumim pentru horoscop!

    Constanta

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, Diana!

    Crezi ca luna august este buna pentru a-mi gasi un job nou? Sunt zodia scorpion.

    Multumesc pentru munca si efeortul depus! Succes in continuare!

    Felicia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ”Preocuparea ta numarul unu se indreapta spre sarcinile de serviciu, iar roadele eforturilor tale din ultima perioada incep sa iasa la lumina. Poate fi luna unor schimbari de natura profesionala dintre cele mai importante, deci, daca te batea gandul sa schimbi jobul sau chiar profesia, ar fi un moment bun sa iei decizia cea mai inteleapta, cu efecte pe termen lung. Se presupune ca ai acumulat informatii si experienta in ultimele cateva luni, cand ai cumpanit pe toate partile avantajele si dezavantajele, incat acum poti spune, finalmente, la ce te-ai oprit. Esti intr-o perioada in care cariera si jobul sunt in centrul atentiei, Jupiter se afla acum in zona carierei si te incarca de energie pozitiva si curaj, si poate veni cu unele din cele mai interesante si intense evenimente, ca atare, e bine sa iei taurul de coarne si sa faci schimbari capitale in plan profesional, cu incredere in tine si cu maturitate, pentru ca norocul si curajul te insotesc. Cauti un job sau vrei sa-l schimbi pe cel de care te-ai plictisit? Mergi acum la interviuri, bate la usi pentru ca de undeva se poate ivi exact ceea ce cauti.”

      Ștergere
  4. Buna Diana!
    Sunt scorpion si in luna mai precis August am un examen foarte important,luand in considerare horoscopul,sunt sanse sa-l trec cu bine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa cum am aratat mai sus, norocul este de partea ta, inclusiv intr-un examen, dar nu trebuie sa te bazezi numai pe asta. Chiar daca atmosfera de vacanta si caldurile acestei veri nu sunt tocmai propice studiului, trebuie sa inveti, sa depui eforturi considerabile si vei trece cu bine peste acest examen.

      Ștergere
  5. Hello, Diana!
    Iata ca intradevar oportunitatile incep sa apara. Maine am un interviu, iar de acest interviu poate schimba radical situatia actuala a vietii mele.
    Te rog mult sa imi spui daca maine este o zi benefica pentru acest interviu. Te rog!

    Multumesc anticipat!

    Constanta

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna diana sant rac am avut o relatie cu un scorpion sa retras brusc fara sa ne certam este o luna de cand nu am vorbit

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.