Horoscop Varsator septembrie 2014

Horoscopul Varsatorului septembrie 2014 pune accentul asupra evolutiei personale, a unor reale progrese pe calea spre obiectivele tale cele mai de pret, a calatoriilor, studiului si unor oportunitati din sfera profesionala si cea financiara.

Horoscop Varsator septembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop Septembrie 2014 -  Varsator
Horoscop Varsator septembrie 2014
Meleagurile straine, incursiunile intelectuale si calatoriile reprezinta repere principale incepand cu 2 septembrie 2014, ca urmare a tranzitului lui Mercur in Balanta si a noua casa a Varsatorului. Educatia, studiile pot sa te atraga mai mult decat altadata, fiind dispus atat sa inveti cat si sa le dai invataturi altora. Pari a fi imboldit sa iti imbogatesti mintea si spiritul fie prin explorarea filosofiei ori credintei personale, fie prin vizitarea unor locuri indepartate de casa.

Pe 14 septembrie, Marte patrunde in sectorul astrologic al Sagetatorului si al celei de-a unsprezecea tale case, focalizandu-te catre inventivitate, vise si sperante. Tinzi sa abordezi intr-un mod diferit existenta si sa imbratisezi cu entuziasm idei considerate de altii ciudate sau futuriste. Treci printr-o vreme prielnica cooperarii cu oameni avand aceleasi credinte ori teluri ca si tine. Viata sociala iti lasa putin timp liber si poti fi tentat sa ajuti persoane apropiate aflate intr-un mare necaz. Ai inclinatia de a visa la viitor, la ceea ce ti-ar place sa ti se intample in curand. De fapt, poti face mai multe lucruri concrete pentru a-ti implini astfel de vise, avand la dispozitie o sporita energie si motivare.

Tranzitul initiat de Soare pe 23 septembrie 2014 in Balanta si a noua casa a Varsatorului da amploare influentelor mercuriene anterioare. Evolutia personala prin mijlocirea educatiei, a experientelor de viata, a calatoriilor si influentelor culturale straine sunt orientari preponderente ale acestui aspect astral.

Odata cu aceeasi zi de de 23 septembrie, reintoarcerea lui Pluton in turnura directa in Capricorn si a douasprezecea ta casa te gaseste vindecat de vechi rani emotionale sau sufletesti, oferindu-ti prilejul de a privi viitorul dintr-o perspectiva pozitiva, optimista. Dilemele si complexele tale de odinioara par a fi depasite gratie unui realism bine ponderat. Ai capacitatea de a deslusi cu claritate cine iti sunt prietenii si dusmanii, de a sti cu siguranta pe cine te poti baza in viata profesionala si cea sociala.

Luna noua ivita pe 24 septembrie in Balanta si si a noua casa a Varsatorului are putinta de a inspira niste transformari radicale. Este posibil sa iti schimbi brusc planurile asociate cu educatia ori cu o calatorie, sa iti modifici din temelii punctele de vedere politice, religioase sau filosofice din cauza descoperirii unor socante adevaruri sau a unor lucruri bine ascunse pana acum.

Tranzitul planetei Venus, pornit pe 30 septembrie, in zona astrologica a Balantei isi va arata efectele cu precadere in horoscopul Varsatorului octombrie 2014. Venus iti netezeste calea spre invatarea de noi lucruri si intalnirea unor oameni incitanti, interesanti. Pari a fi dornic sa iti extinzi orizonturile mintii si sa traiesti aventuri capabile sa iti modele pregnant caracterul si destinul personal.

Horoscop Varsator septembrie 2014 - Horoscopul dragostei

Odata cu 5 septembrie 2014, tranzitul lui Venus in Fecioara si a opta casa a Varsatorului iti stimuleaza intr-un inalt grad senzualitatea. Relatiile de cuplu tind sa castige in intensitate emotionala si intr-o reimprospatata impartasire erotica.

Prezenta planetei Venus, incepand cu 30 septembrie, in cea de-a noua ta casa, iti starneste nazuinta de a intalni pe cineva cu spiritul liber, in stare sa iti releve aspecte inedite ale existentei, dincolo de rutina cotidiana. Poti afla un astfel de potential partener de cuplu pe parcursul unei lungi calatorii, in persoana cuiva provenit dintr-o alta tara sau a cuiva cu un stil de viata cu totul diferit de al tau.

Horoscop Varsator septembrie 2014 - Horoscop bani si munca 

O perioada de consolidare materiala este vestita din 5 septembrie, ziua de debut a calatoriei lui Venus in a opta ta casa. Colaborarile financiare sunt lipsite de contradictii si poti avea unele avantaje prin intermediul unor cadouri, a parteneriatelor de afaceri si a unor oportunitati profesionale. Daca nu poti face rost de bani intr-un alt fel, ai posibilitatea de a obtine cu usurinta un imprumut.

O serie de norocoase imprejurari scoase la iveala de o neobisnuita clarviziune sunt pe cale sa-ti iasa in cale sub vibratiile Lunii pline rasarite pe 9 septembrie 2014 in Pesti si a doua casa a Varsatorului. De asemeni, iti poti mari contul din banca nu atat printr-o abordare practica a vietii, cat prin punerea la treaba a creativitatii si imaginatiei. Aceasta Luna plina iti poate retrezi in suflet vechi visuri legate de ascensiunea ta in cariera.

Din 28 septembrie, tranzitul lui Mercur in Scorpion si a zecea ta casa aduce in prim plan preocuparile legate de cariera si afaceri, si necesitatea de a comunica mai mult in sfera profesionala. Autoritatea ta iese in evidenta, ideile tale ajung sub lumina reflectoarelor, iar mestesugul de a manui cuvintele iti permite sa influentezi niste persoane importante de la serviciu. Este o perioada oportuna unor planuri vizand cariera ta pe temern lung. Exista posibilitatea sa fii nevoit sa te ocupi concomitent de multiple activitati profesionale sau de afaceri.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Varsator

Horoscop Varsator august 2014
Horoscop Varsator septembrie 2014 Horoscop Varsator septembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on august 27, 2014 Rating: 5

9 comentarii:

  1. Multumim,DRAGA NOASTRA DIANA ! Suna destul de bine horoscopul lunii septembrie,sa sparam ca se va concretiza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc draga Diana. Iti citesc cu mare placere articolele . Dumnezeu sa te binecuvanteze pentru munca depusa.[Doina]

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc si eu, Doina, pentru ca imi confirmi ca nu ma straduiesc in van. Multa fericire si te astept in continuare cu drag pe blogul meu.

      Ștergere
  3. Multumesc si eu, Diana !! Subscriu la cele spuse mai sus, articolele tale sunt mereu o bucurie !!

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc si eu pt.horoscop,sunt varsatoare si am facut,,curatenie,,in viata mea scapand de balastul trecutului(in relatie)si merg inainte.A fost f.greu dar intuitia,libertatea,noncomformismul,clarviziunea acestei zodii,m a ajutat.pt.prima oara,ma bucur ca sunt nascuta in zodia asta,deloc ferita de necazuri,probleme,piedici,sanatate subreda,dar cu putere,curaj,altruism si optimism le depasim pe toate.MULTUMIM pt.toate DIANA!Asteptam mereu de toate aici,este o binecuvantare sa si multumim,pt.ca nu ni se cuvine totul,uite asa....deci ,fi iubita si inzestrata cu putere de munca si inspiratie celesta!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar nu stiu de ce intru pe acest site acum, dar vreau sa intreb varsatorii, care apropo sunt niste retardati, ceva. Intr-o carte scrisa de Octavian Paler numita "Viata pe un peron" ne sunt date 10 porunci, un fel de Decalog pentru autisti, singuratici si asa numitii "iubitorii de pustiu". Porunca 1 este "Sa astepti oricat". Porunca 5 este "Nu uita ca orice asteptare este provizorie, chiar daca dureaza toata viata". Asa ca spuneti-mi voi creaturilor, merita sa astepti ceva o viata, doar doar se intampla, sau cel mai bine e sa nu ai asteptari, sa lasi visele pentru momentele cand dormi si doar sa-ti traiesti viata? Daca nu v-ati dat seama e vorba de o fata. Sunt curios sa vad daca in zodia asta exista oameni destepti, eu nu ma numar printre ei. Sunt un prost, de aceea scriu la 1 noaptea pe un blog ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mr. Not so bright, tin sa te anunt ca frustarea ta este nejustificata si nedreapta pentru faptul ca nu ai reusit sa intelegi o varsatoare sau sa o tii langa tine. Daca o cunoasteai intelegeai ca nu se multumeste cu jumatati de masura (asta inseamna ca ea considera ca nu esti ceea ce ea isi doreste sau are nevoie)..
      .O femeie varsator daruieste doar barbatului care ii ofera ce o accepta ,iubeste asa cum.este fara sa o critice...Ar trb sa intelegi ca pt ea reprezinti o experienta nu viitorul pt ca e clar ca nu te ridici la acest rang

      Ștergere
    2. Eu sunt varsatorul in povestea asta ... dar nu mai conteaza acum.

      Ștergere

Un produs Blogger.