Horoscop Berbec octombrie 2014

Horoscopul Berbecului octombrie 2014 anticipeaza o evidenta lipsa de apetit fata de treburile cotidiene si nazuinta navalnica de a te elibera de trecut, conventii ori restrictii sociale. Perspectiva obiectiva despre lume este insotita de dorinta transformarii esentiale a vietii si/sau personalitatii. Invigorarea relatiilor de parteneriat iti conditioneaza succesele din toate planurile existentei, inclusiv in activitatea profesionala si cea financiara.

Horoscop Berbec octombrie 2014 - Horoscop general

Horoscop Octombrie 2014 - Berbec
Horoscop Berbec octombrie 2014
Incepand cu 4 septembrie 2014, tranzitul retrograd al lui Mercur in Scorpion si a opta casa a Berbecului favorizeaza debarasarea de sacaitoare probleme si obsesii ale trecutului. Este vremea sa iti purifici mintea si te concentrezi spre viitor. In aceasta conjunctura astrala, pot iesi la lumina secrete revelatoare, uneori jenante, despre tine insuti si cei apropiati.

Trigonul dintre Marte si Uranus din 5 octombrie te imboldeste sa abordezi viata intr-un mod nou, inovativ. Initierea unei actiuni iesite din comun te poate ajuta sa-ti improspatezi si invigorezi imaginea personala. Te poti bucura de rezultate surprinzator de bune printr-un demers spontan, chiar impulsiv!

Pe 7 octombrie 2014, Soarele in opozitie cu Uranus pare sa te incarce cu o stare de neastampar, nerabdare si revolta fata de tot ce te limiteaza. Iti doresti sa iti exprimi plenar unicitatea personalitatii, fiind gata sa ripostezi cu impetuozitate fata de incercarea unora de a te face sa te conformezi unor conventii sau (absurde) reguli nescrise. Poti sa ii sochezi pe unii oameni prin comportamentul tau neobisnuit sau incapatanarea ta izvorata din nazuinta de a-ti afirma cu tarie libertatea.

Luna plina rasarita pe 8 octombrie in cerurile Berbecului si ale primei tale case iti semnaleaza necesitatea de a te distanta emotional de activitatea ta zilnica si a-ti analiza la rece idealurile si ceea ce ai de facut pentru a ti le implini. Sfaturile si indrumarile unor persoane obiective te pot sprijini sa te desparti de vechi si paguboase metehne care iti stavilesc evolutia personala.

De-a lungul parcursului sau retrograd, Mercur patrunde pe 10 octombrie 2014 in Balanta si a saptea ta casa, sugerandu-ti sa iti revizuiesti parerile despre oamenii de care te leaga relatii de parteneriat in plan personal, social ori profesional. Este posibil sa-ti fi format o impresie gresita, superficiala despre astfel de persoane, iar acest lucru poate da nastere unui climat de suspiciune, neincredere, sau chiar unor confruntari deschise. Trebuie sa inabusi din fasa astfel de probleme, sa te ocupi de ele inca dintr-o faza incipienta, fara a le lasa sa capete amploare ori sa se acutizeze.

Opozitia dintre Venus si Uranus din 11 octombrie tinde a genera numeroase surprize in interactiunea cu ceilalti. Pot apare schimbari bruste in unele relatii de prietenie sau de asociere. Nu te simti inclinat sa conlucrezi cu altii, vrand cu orice pret sa te impui prin actiuni individuale. Pe de alta parte, nevoia de a trai cu intensitate si a te desprinde de rutina cotidiana iti poate fi satisfacuta de intalnirea cu o serie de oameni interesanti, neobisnuiti.

Odata cu 23 octombrie 2014, atat Soarele cat si Venus isi fac intrarea in sectorul astrologic al Scorpionului si al celei de-a opta case a Berbecului. In acest context astral, pari sa te simti motivat sa-ti transformi un aspect important al existentei sau al personalitatii tale. Poate ca nu esti multumit de prezent, de impactul pe care il ai asupra celor din preajma ta. Ai predispozitia de a oscila emotiv intre extreme, dar si capacitatea de a deslusi esentele asunse in spatele aparentelor. Cu toate ca poti fi mai secretos decat de obicei, ai harul de a-ti armoniza relatiile de parteneriat.

Tot pe 23 octombrie, Luna din Scorpion accentueaza tendintele anterioare. Asocierile din sfera personala, sociala si profesionala iti daruiesc notabile avantaje atata vreme cat nu te dai inapoi de la nici un efort pentru a le mentine si fortifica.

Intoarcerea lui Mercur in tranzit direct in Balanta si a saptea casa a Berbecului faciliteaza si mai mult, data cu 26 octombrie 2014,  securizarea parteneriatelor tale. Abilitatea de a discerne ce anume ii supara si ii satisfac pe asociatii tai iti ingaduie sa le faci pe plac intr-un mod subtil, fara a-i lasa sa inteleaga cat de mult ii placi si cat de mult ii manipulezi. Oricum, loialitatea, cinstea din astfel de legaturi par sa iti netezeasca drumul spre stabile reusite.

Horoscop Berbec octombrie 2014 - Horoscop dragoste

Nu trece cu vederea influentele solare si venusiene asupra acestei luni de la sfarsitul horoscopului dragostei septembrie 2014!

Prezenta lui Mercur retrograd in Scorpion aduce in actualitate din 4 octombrie o fierbinte impartasire erotica in relatiile de cuplu ale Berbecilor. Senzualitatea se poate impleti cu adevarat si sa-si gaseasca implinirea numai cu o autentica afectiune reciproca, cu o comunicare a gandurilor si simtamintelor neingradita de nimic!

Intimitatea si profunzimea conexiunii tale sentimentale sunt pe cale sa se mareasca din 23 octombrie, gratie tranzitului planetei Venus in a opta casa a Berbecului. Atat tu, cat si partenerul tau, pareti sa va doriti o mai adanca comuniune, fiind dispusi sa faceti majore compromisuri si sacrificii in acest scop.

Horoscop Berbec octombrie 2014 - Horoscop bani si cariera

Din 4 octombrie 2014, ca urmare a calatoriei retrograde a lui Mercur in a opta casa a Berbecului, se poate pune problema renegocierii unei colaborari financiare sau de afaceri. Straduieste-te sa iti platesti datoriile si nu te impovara cu inca un imprumut in acest interval de timp.

Situatia ta financiara devine instabila sau complicata pe 11 octombrie, ca efect al opozitiei lui Venus cu Uranus. Finalizarea unor contracte sau intelgeri financiare tinde sa fie amanata. Iti poate veni mai greu sa ajungi la niste compromisuri si trebuie sa fii cu ochii in patru fata de un eventual partener de afaceri capabil sa-ti dea peste cap balanta de venituri si cheltuieli.

Banii impartasiti cu altcineva, parteneriatele si demersurile financiare par sa-ti ofere mari beneficii incepand cu 23 octombrie 2014, atunci cand Soarele si Venus isi croiesc drum in a opta ta casa. Este posibil sa ai o importanta oportunitate legata de bani prin mijlocirea partenerului tau de viata.

Marte tranziteaza zona astrologica a Capricornului si a zecea casa a Berbecului odata cu 26 octombrie, starnindu-ti ambitia de a face importanti pasi in cariera, cu precadere in obiectivele pe termen lung. Realismul si capacitatea de focalizare iti sunt buni aliati in tot ce intreprinzi, inclusiv in inceperea unor noi afaceri sau in lansarea pe un nou traseu profesional. Cu cat ai mai numeroase realizari, cu atat esti mai mult remarcat de oameni si ai o sporita incredere in tine insuti!


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Berbec

Horoscop Berbec septembrie 2014
Horoscop Berbec octombrie 2014 Horoscop Berbec octombrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 22, 2014 Rating: 5

12 comentarii:

  1. Astept raspunsul la mailuri. crisanmarius@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah,nu mai am rabdare...trebuie sa urmeze si leu:)).Oricum intru zilnic pe blog..Felicitari pentru blog,il citesc zilnic!

    RăspundețiȘtergere
  3. abia asteptam si zodia berbecului...am avut placuta surpriza sa-l citesc in dimineata aceasta si va multumesc mult....

    RăspundețiȘtergere
  4. Diana cînd începe horoscopul pentru 2015 ? aștept cu nerăbdare pentru zodia rac

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inceput sa lucrez la el de ceva timp. Sper ca intr-o saptamana - doua sa incep sa-l public.

      Ștergere
    2. Multumesc mult, abia astept

      Ștergere

Un produs Blogger.