Horoscop Pesti octombrie 2014

Horoscopul Pestilor octombrie 2014 insista asupra cladirii unei baze solide a viitorului, a credintelor personale, a necesitatii de a intelege si a te plia tendintelor sociale si profesionale, precum si a prudentei in tranzactiile financiare. In ultima parte a lunii octombrie, poti fi motivat sa imbratisezi largi si incitante perspective despre viata si sa fii ispitit de promitatoare calatorii. Ai posibilitatea de a intalni oameni originali, capabili sa-ti releve noi dimensiuni ale lumii, de a da curs unor generoase si inovatoare idei si idealuri, si de a te bucura de marii beneficii in proiectele si activitatile de grup.

Horoscop Pesti octombrie 2014 - Horoscop general

Horoscop octombrie 2014 - Pesti
Horoscop Pesti octombrie 2014
Odata cu 4 octombrie 2014, tranzitul retrograd al lui Mercur in Scorpion si a noua casa a Pestilor te poate determina sa-ti pui intrebari esentiale, chiar incomode, despre viitor, credinta personala si felul in care te conformezi sistemului tau de valori. Este vremea sa dai din nou niste examene (de viata) la care ai fost picat pana acum, sau sa-ti reiei un mai vechi parcurs legat de invatatura ori educatie. In acest context astral, este posibil sa-ti doresti sa revezi niste locuri indepartate de casa (de care te leaga frumoase amintiri), dar trebuie sa iti pregatesti cu mai multa grija decat de obicei o eventuala calatorie, intrucat aceasta poate fi marcata de numeroase si variate piedici, amanari sau schimbari de traseu.

Mercur retrograd ajunge pe 10 octombrie in zona astrologica a Balantei si a celei de-a opta tale case, impunandu-ti sa discerni cu atentie trendurile prezente ale lumii din jur. Ai ocazia de a-ti face noi prieteni, dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la cei mai vechi ori sa ii neglijezi pe acestia, avand in vedere ca loialitatea si atasamentul lor fata de tine au fost verificate de atatea ori!

Incepand cu 23 octombrie 2014, atat Soarele, cat si Venus tranziteaza taramurile Scorpionului si a noua casa a Pestilor. Inspirat sa iti extinzi orizonturile lumii, tinzi sa-ti pierzi orice urma de apetit pentru treburile si obligatiile cotidiene. Esti strabatut de nazuinta de a te deschide spre altfel de oameni decat cei de toate zilele, si sa te imbogatesti in acest mod cu o largita perspectiva asupra existentei. Poti avea ocazia sa petreci mai mult timp alaturi de persoane deosebite, de pe alte meleaguri geografice sau spirituale. Uneori, acest lucru este facilitat de o calatorie de lunga durata in strainatate.

Luna noua rasarita pe aceeasi data de 23 octombrie in Scoprion si a noua ta casa are potentialul de a-ti schimba optiunile referitoare la o calatorie sau la un demers educational. In aceasta situatie, te poti intreba cat de mult trebuie sa faci pentru a obtine ce iti doresti, si cat de mult primesti in schimb. Clarificarea nazuintelor tale si a ceea ce implica ele reprezinta o prioritate, intrucat alegerile facute acum tind sa isi puna amprenta asupra viitorului tau pe termen lung!

Imboldul de a inova, a visa si a zbura pe aripile sperantelor tale pare a se face simtit din 26 octombrie 2014, atunci cand Marte incepe sa-si croiasca drum in zona astrologica a Capricornului si a celei de-a unsprezecea case a Pestilor. Ai predispozitia de a aborda viata dintr-o perspectiva diferita, a te avanta, plin de entuziasm, spre idei si idealuri inedite sau putin stranii pentru altii. Treci printr-un interval de timp oportun concentrarii asupra conlucrarii intr-un grup de persoane ce iti impartasesc credintele. De fapt, integrarea intr-o activitate de echipa pare a fi singura modalitate prin care poti avea mari realizari in decursul acestui tranzit. Visele despre viitor si pasii concreti de implinire ale acestora continua sa aiba intaietate. Este posibil sa te raliezi unei actiuni umanitare, iar agenda ta zilnica tinde a fi extrem de incarcata.

Trigonul dintre Venus si Neptun de pe 27 octombrie te inzestreaza cu o intensa intuitie in relatiile cu ceilalti. Ai abilitatea de a deslusi starea de spirit a oamenilor si a-ti dezvalui lipsa de onestitate a unora dintre ei. Esti traversat totusi de aspiratia de a le face bine celor din preajma ta si iti este iarasi greu sa te concentrezi asupra sarcinilor si responsabilitatilor cotidiene.

La fel ca si aspectul astral de mai inainte, trigonul Soarelui cu Neptun din 28 octombrie 2014 are harul de a-ti stimula imaginatia si creativitatea, dar si de a te calauzi spre subiectivism si o inofensiva doza de iresponsabilitate. Sansibil fata de simtamintele celorlalti, nu eziti adeseori sa sari in ajutorul celor ajunsi intr-un impas.

Horoscop Pesti octombrie 2014 - Horoscop dragoste

Vizita planetei Venus in a noua casa a Pestilor iti confera, odata cu 23 octombrie, un farmec aparte, ce iti mijloceste o incitanta viata sentimentala. De-a lungul acestui ciclu venusian, te poti implica intr-o relatie romantica cu o persoana cunoscuta de mai multa vreme, dar careia nu i-ai intrezarit pana acum atractivitatea, sau cu cineva de pe alte taramuri, dintr-o tara straina, intalnit eventual in decursul unei calatorii.

Nu trece cu vederea influentele asupra vietii tale sentimentale ce continua sa se reverbereze potrivit horoscopului din luna septembrie 2014!

Horoscop Pesti octombrie 2014 - Horoscop bani si munca

Pe 8 octombrie 2014, sub efluviile Lunii pline din Berbec si a doua casa a Pestilor, banii par a capata dintr-o data o sporita importanta. Nu este ziua cea mai potrivita pentru a-ti burdusi cu usurinta buzunarele. Fii, asadar, cat se poate de prudent atunci cand cineva iti propune o afacere prea promitatoare sau prea avantajoasa. Pe de alta parte, ai oportunitatea sa-ti reduci semnificativ datoriile sau sa faci niste insemnate economii.

Pe parcursul drumului sau retrograd, Mercur patrunde din 10 octombrie 2014 in a cincea ta casa, batandu-te si el la cap asupra imprumuturilor pe care le ai de achitat si a necesitatii de a-ti modifica sau eficientiza modul in care iti cheltuiesti banii.

Marea putere de convingere a vorbelor tale iti furnizeaza neasteptate avantaje din 23 octombrie, drept urmare a tranzitului lui Venus in a noua ta casa. Sunt favorizati indeosebi Pestii care lucreaza intr-un domeniu artistic ori tinand de relatiile cu publicul.

Venus in trigon cu Neptun pe 27 octombrie 2014 te sprijina sa fii cu mult mai intuitiv in chestiunile financiare, insa poti da cu bata in balta din cauza atitudinii tale nerealiste fata de lume. Este bine, asadar, sa ceri si o a doua opinie atunci cand esti pus in fata unei decizii importante legate de bani.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Pesti

Horoscop Pesti septembrie 2014
Horoscop Pesti octombrie 2014 Horoscop Pesti octombrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 19, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

Un produs Blogger.