Horoscop Varsator octombrie 2014

Horoscopul Varsatorului octombrie 2014 marturiseste despre necesitatea identificarii oamenilor care continua sa iti sustina interesele, analizarea succeselor si rateurilor tale, preocuparile si focalizarea fata de aspecte de detaliu ale proiectelor si oportunitatilor tale furnizate de straduintele strict personale. Dificultatile din zona ta profesionala de la inceputul lunii dispar pe parcurs, facand loc unor circumstante favorabile fructificarii eforturilor de pana acum si obtinerii unor beneficii mult asteptate.

Horoscop Varsator octombrie 2014 - Horoscop general

Horoscop octombrie 2014 - VARSATOR
Horoscop Varsator octombrie 2014
Luna plina rasarita pe 8 octombrie 2014 in Berbec si a treia casa a Varsatorului pare sa-ti inspire niste idei stralucitoare, dar si o serie de schimbari bruste ale telurilor tale. Conversatiile infierbantate cu prietenii te ajuta sa-ti redefinesti parcursul in viata. Verifica daca intelegerile si aliantele cu altii continua sa stea in picioare, daca nu cumva a intervenit vreun element nou in relatiile cu oamenii din imediata ta apropiere.

Parcursul retrograd al lui Mercur aduce aceasta planeta, incepand cu 10 octombrie, in sectorul astrologic al Balantei si al celei de-a noua tale case. Este necesar sa te apleci asupra detaliilor semnificative, a lucrurilor aparent marunte, fara de care marile tale planuri nu au cum sa fie materializate. In acelasi timp, este indicat sa-ti revezi talentele ori resursele interioare neglijate sau insuficient exploatate.

Odata cu 23 septembrie 2014, tranzitul Soarelui in Scorpion si a zecea casa a Varsatorului te poate obliga sa iei in considerare toate plusurile si minusurile din activitatea ta profesionala si sociala, sa faci un bilant al realizarilor si esecurilor tale si sa deslusesti daca te indrepti in directia dorita a destinului tau. Te simti mobilizat sa iti implinesti un maret tel, fiind gata sa muncesti din greu si sa faci mari sacrificii in acest scop.

O perioada rezervata vietii personale, ce poate atrage dupa sine o relative insingurare, isi face debutul in existenta ta din 26 otombrie, sub impactul tranzitului lui Marte in Capricorn si a douasprezecea ta casa. Oamenii cunoscuti, uneori chiar prietenii, par sa te distraga de la preocuparile tale esentiale. Lucrul individual iti canalizeaza cel mai eficient energia si concentrarea. Este posibil sa fii bantuit de niste vise obsesive, ascunzand mesaje importante ale subcosntientului, sau sa te surprinzi frecvent visand cu ochii deschisi. Imaginatia si intuitia iti deschid calea catre creativitate atat in profesiune, cat si exprimarea autenticei tale personalitati.

Data de 26 octombrie este dedicata si revenirii lui Mercur in aspect direct in Balanta si a noua casa a Varsatorului, ce iti netezeste calea catre armonizarea detaliilor in ansambul viziunilor tale cele mai inalte. Ceea ce faci si spui acum isi pune direct amprenta asupra oamenilor din sfera ta personala, sociala si profesionala, asa ca ar fi de dorit sa iti eficientizezi influenta asupra persoanelor care iti pot fi de folos sau care par a fi inclinate sa ti se alature in demersurile tale cele mai ambitioase. Depinde numai de tine daca vei reusi sa muti din loc muntii, sau doar niste delusoare.

Horoscop Varsator octombrie 2014 - Horoscop dragoste

Cararile dragostei se intersecteaza cu cele ale profesiei sau principalului tau domeniu ocupational odata cu 23 septembrie 2014, atunci cand Venus patrunde in zona astrologica a Scorpionului si a celei de-a zecea case a Varsatorului. In aceasta conjunctura astrala, poti fi antrenat intr-o poveste de dragoste impreuna cu un coleg / o colega sau cu o persoana avand de a face cu jobul tau ori activitatile tale zilnice.

Tine seama si de influentele horoscopului septembrie 2014 in viata sentimentala din aceasta luna!

Horoscop Varsator octombrie 2014 - Horoscop bani si munca

Din 4 octombrie 2014, Mercur in tranzit retrograd in Scorpion si a zecea casa a Varsatorului scoate la iveala dezideratul de a te ocupa de vechi proiecte ori afaceri, de a duce la bun sfarsit treburi neterminate. Poti avea probleme ori certuri cu un sef de la serviciu, simtindu-te frustrat de nerecunoasterea meritelor ori aporturilor tale. Se impune sa dai dovada de calm si prudenta. Nu este vremea potrivita unei schimbari in cariera sau aplicarii pentru un nou job. Foloseste aceasta perioada pentru a te intreba si a-ti raspunde in ce masura esti satisfacut de viata ta profesionala si catre ce obiective ar trebui sa te canalizezi.

Prezenta Soarelui si a planetei Venus in cea de-a zecea ta casa este asociata, incepand cu 23 septembrie, cu o perspectiva practica asupra vietii, cu o intensa si cordiala interactiune cu superiorii ori persoane cu rang inalt din sfera ta profesionala. In fine, pare sa se tina cont de meritele tale de la locul de munca. Este timpul sa iti dovedesti responsabilitatea si maturitatea, mai ales ca ai numeroase oportunitati de a urca pe scara ierarhica sau a-ti majora veniturile salariale.

Tot pe 23 octombrie 2014, Luna noua din Scorpion da amploare tendintelor anterioare, imboldindu-te totodata sa faci o schimbare de proportii in cariera. Te poti axa pe clare prioritati, dand deoparte activitati marunte, consumatoare de prea mult timp si efort.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Varsator

Horoscop Varsator septembrie 2014
Horoscop Varsator octombrie 2014 Horoscop Varsator octombrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 18, 2014 Rating: 5

11 comentarii:

  1. Oferta locuri de munca sigure! Tot mai multi oameni sunt multumiti, pentru ca oferim imediat contract legal si dovada platii! Primele plati au fost trimise! Seriozitatea noastra este absoluta! NU e vorba despre MLM sau despre joc piramidal! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si castigati 300 dolari lunar! Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: teodoraartemiza@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce legatura are cu blogul?!

      Ștergere
    2. Da, stie toata lumea ce fel de loc de munca oferi, Videochat sau ceva de genul. MARSH AFARA de pe Bogul Dianei!!! Ingropatias destinu in borhot. Tupeista.

      Ștergere
  2. Chiar ca e o tupeista ,nerusinata dracului .

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu,cred ca aceste ,,locuri de munca,,sunt postate mereu aici fiindca DIANA are persoane care nu o plac si cineva de genul asta(sau vreun dusman,cineva invidios)ii face chestia asta!Este ca un virus care tot apare pe aici in bataie de joc!!!!!!Pana la urma poate se va plictisi si va ...renunta!Oricum,oricine ai fi esti o pesoana fara caracter,coloana vertebrala,o persoana lasa,care se ascunde sub protectia anonimatului,scriind asta!Un om fara scrupule care nu inceteaza cu aberatiile pe un blog,cu alte teme!Daca ai ceva cu DIANA,spunei o sau procedeaza altfel ,,la vedere,,cu armele,nu miseleste!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga anonim ai dreptate exista oamenii fara cei 7 ani de acasa si nu numai o face in mod special sa sicaneze sa enerveze este ANIMALUL din EL un animal cu 2 picioare nu ai cum sa -l educi

      Ștergere
  4. As vrea sa existe o modalitate de indepartare a acestor anunturi cu,,locuri de munca,,cica......sau chiar de pedeapsa legala,pt.cineva care nu are scrupurile deloc,un deseu toxic,un accident genetic asta esti(persoana care face asta).daca nu se poate,sa ne continuam ,,activitatea,,ca si pana acum...ignorand aceste CREATURI cu corp si atat!ANCA!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si ce cauta pe acest blog,de unde si pana unde ?!?!?!?!

    RăspundețiȘtergere
  6. CU cine va certatii, ce vocabular acid au unii e doar un blog nu va obliga nimeni sa cititi acest blog ,nu e necesar
    Bunul simt valorile morale lipsesc la cei care comenteaza jigneste fara sa cunoasca persoana ,e greu de crezut ca in acest mileniu mai exista asemenea specimene ,un animal cu 2 picioare nu poti sa-l educi

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu vreti sa revenim la comentarii despre Varsator,octombrie 2014 ? Ar fi grozav...

    RăspundețiȘtergere
  8. buna Diana
    vorbsti de 23 septembrie in horoscop probabil e o greseala. Vrei sa spui 23 octombrie nu?
    pe cand horoscopul pt noiembrie pt varsator si gemeni
    multumesc

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.