Cum sa faci bani cu Ebola?

Ebola, ingrozitorul virus care a omorat mii de persoane in Africa de Vest si tinde sa ameninte vietile oamenilor de pe toate continentele, pare a fi, pentru unii, o afacere profitabila, capabila sa le vare multi bani in buzunare. Politicienii din numeroase parti ale lumii insista sa se puna capat comunicarii cu zonele infectate, iar piata modiala de actiuni a intrat deja intr-o efervescenta anticipare a unor dezastruoase scaderi de preturi. De ce ar putea fi acuzati, asadar, niste mici (si cinici) intreprinzatori care vor sa faca un ban in plus din Ebola? Iata cateva monstruoase, macabre cadouri, pe care ti le poti darui  insuti, unui prieten sau, mai curand, unui dusman...

Cerceii Ebola

Cum sa faci bani cu Ebola
Cercei Ebola
Cerceii Ebola pot fi purtati de o femeie cu angoase atunci cand este singura in casa ei, ori pot fi afisati la o intalnire cu un iubit de care nu mai stie cum sa scape!

Farfuria Ebola

Daca ai de gand sa mananci ceva ce a intrat in contact cu suprafetele contaminate cu virusul Ebola nu este recomandabil decat daca crezi ca sistemul tau imunitar este in stare sa se apere de o boala ce a ucis 70% dintre oamenii infectati cu ea.

Bani cu Ebola
Farfurie Ebola
Daca degusti o mancare dintr-o farfurie cu imaginea inconfundabila a acestui virus, este posibil sa-ti pierzi apetitul. O farfurie recomandata celor care vor cu orice pret sa slabeasca!

Goblenul Ebola

Pus la dispozitie de catre comercianti pentru "doctori, epidemiologi, oameni de stiinta si persoanele cu sangele rece," acest goblen infatiseaza deja faimosul simbol al virusului Ebola sub forma unui toiag de pastor.
Goblen Ebola
Cum sa faci bani cu Ebola
Este interesant de stiut cat de mult lucrul la acest goblen iti indreapta gandurile spre moarte sau catre supravietuirea cu orice pret!


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Psihologia supravieturii: Cine ezita este pierdut!

Moartea din vis | Interpretarea si semnificatia viselor

Cum a aparut moartea in lume | Mituri despre originea mortii
Cum sa faci bani cu Ebola? Cum sa faci bani cu Ebola? Reviewed by Diana Popescu on octombrie 16, 2014 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Asta-i culmea... De ce nu s-au facut cercei H.I.V sau Cancer? Cred ca le era mai simplu cu Ebola:)))

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.