Horoscop Berbec 2015

Horoscopul Berbecului 2015 anunta un inalt potential energetic, o intensa creativitate, si un mare dinamism, capabile sa te aduca in preajma unor rare, pretioase  oportunitati de-a lungul intregului an. Insufletit de nazuinta de a te bucura de o sporita independenta si libertate individuala, este vremea sa pasesti pe scena lumii, sa iesi in evidenta sub luminile reflectoarelor si sa nu te sfiesti sa dai tot ce ai mai bun in tine. Ideile noi si inspirate din 2015 te pot aduce mai aproape de idealurile tale esentiale si descoperirea de noi planuri ale existentei in care ai capacitatea de a te afirma. Marte, planeta ta guvernatoare, tinde sa-ti insufle forta si energie, sprijinindu-te sa-ti depasesti temerile si prejudecatile, sa cuceresti, cu curaj, cetati aparent inexpugnabile ale vietii sociale si profesionale.

Horoscop Berbec 2015 - Horoscop general

Horoscop 2015 BERBEC
Horoscop Berbec 2015
Neptun ramane prezent in Pesti si a douasprezecea casa a Berbecului, urmand a parasi aceasta zona astrologica abia pe 26 ianuarie 2026. Ai de a face, asadar, cu o influenta de durata, capabila sa te faca sa intrevezi fatete neasteptate ale personalitatii tale, dimensiuni ale fiintei tale de nepatruns pentru cei din preajma ta, motivatii subconstiente ale actiunilor tale si indicii pretioase despre dusmanii tai nestiuti. Iti poti intelege mai bine puterea credintei personale ori religioase, dar trebuie sa iti pastrezi vigilenta fata de pericolul de a pierde contactul cu realitatea imediata.
In intervalul de timp 11 iunie 2015 - 18 noiembrie 2015, aspectul retrograd al lui Neptun pare a-ti dezlantui peste masura imaginatia si a te ispiti sa cazi in mrejelor unor iluzorii dorinte si nazuinte. Cu atat mai mult, se impune sa reusesti sa descoperi ce anume este real ori autentic in felul tau de a privi lumea si a te integra printre oameni fara a-ti pierde insa unicitatea fiintei.

Tranzitul lui Uranus in Berbec si intaia ta casa isi pune amprenta asupra ta si in acest an, starnindu-te sa iti maresti libertatea de miscare si de gandire, sa spargi catusele restrictiilor si ingradirilor din viata ta. Incapatanarea si imprevizibilitatea ta pot da de furca celor care atenteaza sa iti impuna limite, dar iti pot crea si tie insuti probleme atunci cand te opui unor schimbari benefice si nu bagi de seama avertismentele existentei, deghizate adeseori sub forma unor circumstante sau evenimente negative. Parcursul retrograd al planetei Uranus dintre 25 iulie si 25 decembrie 2015 este asociat cu mari si bruste transformari avand capacitatea sa-ti testeze adaptabilitatea si flexibilitatea mintii.

Trigonul dintre Jupiter si Uranus de pe 3 martie 2015 iti pune la dispozitie noi cai de a-ti manifesta creativitatea si a-ti extinde libertatea personala fata de parinti sau fata de o persoana din preajma ta de care ai depins prea mult in ultimul timp. Ai prilejul de a intalni noi si originali oameni, in stare sa-ti deschida ochii asupra unor nebanuite oportunitati ale vietii. Este posibil sa ai sansa de a calatori in niste indepartate regiuni ale lumii si a afla astfel inedite cai de a te realiza.

Uranus in cuadrat cu Pluton pe 17 martie constitue un alt reper semnificativ in horoscopul Berbecului 2015. Acest aspect astral este asociat cu o mare forta personala, dar si cu considerabile bariere puse in drumul tau. Depinde de inventivitatea ta, de spontaneitatea ta daca vei reusi sa te adaptezi si sa iti impui interesele. Intamplari neasteptate pot constitui importante intersectii ale existentei, si numai  perseveranta si intuitia ta te pot calauzi pe ce traseu sa te indrepti. Fereste-te de cararile batatorite, si nu ezita sa ai de a face cu surprinzatoare provocari ale traiului zilnic.

Jupiter se intoarce odata cu 8 aprilie 2015 in in aspect direct in Leu si a cincea casa a Berbecului, atragand de partea ta, inca o data, inspiratia si creativitatea in in toate sferele existentei tale, redescoperirea spontaneitatii si a copilului din sufletul tau, a deliciilor vietii invaluite pana acum de conformism si reguli absurde. Este vremea sa nu te dai inapoi de la sporite riscuri pentru a castiga in viziune si in potentarea personalitatii tale. Norocul pare a fi de partea ta mai cu seama atunci cand te lansezi in inedite si proaspete initiative, capabile sa iti trezeasca la viata imensul potential interior neexploatat pana in prezent.

Pe 22 iunie 2015, Jupiter in trigon cu Uranus iti stimuleaza iarasi nazuinta de a acumula o cat mai mare libertate si independenta personala, si iti indica cum anume sa faci niste schimbari mult dorite fara a crea probleme in interactiunea zilnica cu cei din jurul tau. Contactul cu persoane din afara cercului tau social te inspira si pari sa te bucuri de succes in atragerea unor aliati in drumul spre implinirea proiectelor tale esentiale. O calatoriile intr-o zona indepartata a lumii are darul de a-ti largi orizonturile mintii si a te face sa intrezaresti noi modalitati de a evolua pe plan personal si profesional.

Horoscop Berbec 2015 - Horoscop dragoste

Calatoria lui Saturn in Scorpion nu inceteaza sa iti puna intrebari legate de responsabilitatile tale in viata de cuplu, de ineficienta de a pune stapanire asupra gandirii si sentimentelor partenerului tau. Dragostea este o zona a libertatii, unde nu isi au rostul luptele pentru intaietate si putere. Trebuie sa inveti sa creezi un echilibru intre dorintele tale si cele ale persoanei iubite, sa nu te lasi in voia impulsurilor tale dominante, dar nici sa nu fii subjugat de telurile tovarasului tau de viata. Senzualitatea poate reprezenta uneori o dilema, poate fi marcata de dubii care nu isi au totusi rostul atunci cand esti sigur de reciprocitatea afectiva si mentala din legatura in doi. Cel putin pana in jurul datei de 1 august 2014, ti se recomanda sa te abtii de la orice fel de flirturi ori ascunzisuri fata de partenerul tau, pentru a nu fi pus in situatia de te desparti sau divorta de acesta.

Daca Jupiter te-a purtat in experimente mai putin fructuoase in viata sentimentala pana pe 8 aprilie 2015, intoarcerea lui in tranzit direct odata cu aceasta data in a cincea ta casa da mariti sorti de izbanda  tuturor demersurilor tale indraznete legate de dragoste. Mai ales atunci cand nu iti faci nici un fel de planuri, efluviile tale creative te ajuta sa gasesti pe loc solutii unor probleme din viata amoroasa aparent nerezolvabile. In acest context astral, iti este mai usor sa iti gasesti un suflet pereche sau chiar sa ajungi in pragul logodnei ori a casatoriei.

Din 8 august 2015, gratie calatoriei lui Jupiter in Fecioara si a sasea casa a Berbecului, este vremea ca nativii singuri din Berbec sa puna bazele unei relatii stabile, mature, serioase, a unei autentice si responsabile impartasiri afective. Cu cat iti oferi mai multe sanse, cu atat ai mai mult de castigat!

Horoscop Berbec 2015 - Horoscop bani si cariera

In 2015, Pluton continua sa parcurga taramurile Capricornului si ale celei de-a zecea case a Berbecului, solicitandu-ti atentie si mobilizare in domeniul profesional si prilejuindu-ti noi ocazii de a face schimbari semnificative in acestor sector al existentei tale. Nu trebuie uitat ca miscarea lui Pluton este una lenta, asa ca multe proiecte de anvergura isi pot astepta implinirea finala in decursul a inca 12 ani, atat timp cat aceasta planeta ramane in Capricorn. Intre 16 aprilie si 24 septembrie 2015, tranzitul retrograd al lui Pluton in Capricorn poate genera o oarecare instabilitate a jobului tau sau a situatiei tale din cariera. Accepta cu prudenta un nou loc de munca si nu neglija necesitatea de a da o rezolvare definitiva unor probleme de la serviciu.

Maturitatea, seriozitatea si responsabilitatea ta  in aspectele financiare ale existentei, mai cu seama in privinta banilor si a resurselor financiare pe care le impartasesti cu altii, nu inceteaza sa fie testate nici in acest an de calatoria lui Saturn in Scorpion si a saptea casa a Berbecului. Acest lucru se petrece mai ales in perioada 14 martie - 1 august 2014, atunci cand Saturn este caracterizat de o miscare retrograda.

Jupiter patrunde pe 8 august 2015 in a sasea ta casa, ajutandu-te sa primesti si daruiesti altora ceea ce se cuvine, potirvit meritelor, din punct de vedere profesional. Ai la indemana numeroase oportunitati de a castiga mai multi bani si a te afirma in cariera, dar nimic nu iti va veni pe tava, fiind nevoie sa depui mari eforturi pentru a-ti materializa telurile. Daca iti doresti sa gasesti un nou job, pari a avea de unde alege. Reciprocitatea in munca alaturi de colaboratori si colegi tinde a -ti aduce sporite beneficii.

Horoscop Berbec 2015 - Horoscop sanatate

In prima jumatate a anului 2015, oboseala si chiar depresia te pandesc la fiecare pas. Incepand cu luna iunie, se anticipeaza o ameliorare a tonsului fizic si mental. Nu te ambitiona totusi sa te implici in severe diete si programe de intretinere fizica!

Incepand cu 8 august 2015, tranzitul lui Jupiter in Fecioara si a sasea casa a Berbecului este asociat, de obicei, cu o simtitoare imbunatatire a starii de sanatate, cu o crestere semnificativa a vitalitatii si energiei. In acelasi timp, Jupiter promite o mult asteptata refacere celor suferinzi de catava vreme, mai ales daca reusesc sa-si insufle o atitudine pozitiva fata de problemele lor de sanatate. Trebuie, totusi, sa iti supraveghezi tendinta de a manca prea mult sau a te delecta peste masura cu mancaruri grase si bogate in dulciuri.


Descopera mai multe despre destinul tau in Horoscopul lunar 2015 al Berbecului din Blogul Dianei.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Evenimente astrologice in horoscopul 2015

Horoscop Berbec 2014

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015
Horoscop Berbec 2015 Horoscop Berbec 2015 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 05, 2014 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Diana cînd va apărea horoscopul 2015 și pentru zodia rac? aștept cu nerăbdare

    RăspundețiȘtergere
  2. Heeeei ! Stai la rand,prietene ! Toti asteptam cu MAXIM INTERES 2015 !!!!!!!!! Diana,te rog,in ordine,dar...cat mai curand....Spor la treaba!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu ce sa mai zic..pana la sagetator 2015? Sper sa fie un an mai bun pentru toate zodiile.Asteptam cu interes,Diana!

    RăspundețiȘtergere
  4. Greu se mai misca stelele astea..........Capricorn,Varsator,Pesti - 2015.........la anu si la multi ani !

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.