Horoscop Capricorn februarie 2015

Horoscopul Capricornului februarie 2015 lasa sa se intrevada o relansare a relatiilor de parteneriat, o viata sociala intensa, prielnica afirmarii personalitatii si intereselor tale, precum si o focalizare asupra legaturilor familiale, de bun augur atata timp cat afectiunii i se alatura simtul diplomatiei si vointa de a face apel la compromisuri.

Horoscop Capricorn februarie 2015 - Horoscop general


Horoscop februarie 2015 - Capricorn
Horoscop Capricorn februarie 2015
Sub efluviile Lunii pline aparute pe 4 februarie 2015 in Leu si a VIII-a casa a Capricornului, esti gata sa iti asumi mai multe riscuri intr-o asociere profesionala sau personala prin depasirea granitelor conformismului si/sau individualismului. Sinceritatea si afectiunea pe care le dovedesti intr-o relatie cu un partener iti poate deschide mai multe oportunitati decat ai visat vreodata. Lasa-ti deoparte atitudinea rece si calculata, si nu vei avea decat de castigat!

Sextilul dintre Venus si Pluton din 8 februarie accentueza orientarile anterioare, insuflandu-ti un plus de pasiune si intensitate emotionala in interactiunea cu oamenii. Pari sa nu mai suporti superficialitatea si rigiditatea regulilor sociale, sa cauti sa te angajezi in discutii vizand aprofundarea temeinica a subiectelor care te intereseaza. Uneori, neastamparul de a pune intrebari incomode ii poate deruta si deranja pe unii, mai ales pe acele persoane care se simt bine atunci cand sunt ancorate in prejudecati si ipocrizie.

Incepand cu 18 februarie 2015, Soarele parcurge taramul Pestilor si al celei de-a III-a case a Capricornului, punandu-ti la indemana o mare energie, canalizata catre intelegerea mediului tau social si adaptarea la cerintele acestuia. Nazuinta ta de a-ti exprima si comunica cu elocventa ideile si opiniile tinde sa isi arate tot mai mult roadele si te ajuta sa iti largesti reteaua de prieteni si cunostiinte, mai ales ca esti predispus sa dai atentia oamenilor si intereselor lor, si sa ii sprijini neconditionat. Viata sociala iti este din ce in ce mai favorabila, dar te solicita mai mult decat de obicei, necesitand implicarea in numeroase obligatii, responsabilitati, intalniri si convorbiri cu ceilalti. De fapt, adeseori, poti simti ca esti hartuit de multiplele sarcini carora te-ai dedicat, nemaiputand cum sa ti le prioritizezi sau sa ti le duci pe toate pana la capat. Amicii, colegii, rudele par sa aiba un rol din ce in ce mai insemnat in viata ta.

Tranzitele initiate de Marte si Venus, odata cu aceeasi zi de 20 februarie, in Berbec si a IV-a ta casa, sunt in masura sa dea nastere unor aspecte contradictorii, tinand cu precadere de familie. Daca Venus iti mijloceste o calda impartasire afectiva cu oamenii apropiati, Marte are impulsul de a-ti pune nod in papaura in relatiile cu acestia. In aceste conditii, este necesar sa iti supraveghezi cu grija comportamentul in legaturile cu rudele, astfel incat sa nu faci vreo gafa, dar si sa fii mai calm si mai impaciuitor daca cineva indragit te nedreptateste ori incearca sa iti impuna niste lucruri cu care nu esti de acord nici in ruptul capului.
Tentintele imprimate de cele doua planete sunt totusi convergente atunci cand este vorba despre casa. Marte te poate imboldi catre un nou inceput sau iti poate darui aceasta sansa prin achizitionarea unei alte locuinte ori reamenajarea celei existente, iar Venus ii da concursul prin sugestiile de a-ti infrumutesa casa, a o face mai comoda si mai adecvata personalitatii tale.

Horoscop Capricorn februarie 2015 - Horoscop dragoste


Tranzitul lui Venus in Pesti, asa cum este descris in Horoscopul dragostei Capricornului ianuarie 2015,  isi face simtite influentele pana pe 20 februarie.

Prezenta lui Venus in a IV-a casa a Capricornului indica, din 20 februarie 2015, o viata sentimentala fericita, armonioasa, in special pentru nativii casatoriti sau cei care stau sub acelasi acoperis cu persoana iubita. Dragostea se simte ca acasa la tine in casa si te poti simti mult mai motivat decat altadata sa pui bazele unui camin, sa-ti oficializezi relatia de cuplu ce pare sa fie din ce in ce mai serioasa, sau, daca esti singur, sa te angajezi intr-o conexiune afectiva matura, stabila, pe termen lung.

Horoscop Capricorn februarie 2015 - Horoscop bani si munca


Ca urmare a sextilului lui Venus cu Pluton de pe 8 februarie 2015, pari sa capeti o sporita clarviziune in chestiunile financiare, sa iti dezvalui noi metode a face bani si de a-ti eficientiza demersurile. Este posibil sa pui baza unui parteneriat financiar ori sa primesti un ajutor consistent intr-o initiativa de afaceri. De asemeni, proiectele tale din plan profesional tind sa aiba un mare impact asupra celorlalti gratie talentului tau de a ti le prezenta.

Luna noua rasarita pe 19 februarie in Varsator si a II-a casa a Capricornului nu inceteaza sa-ti inspire investigarea de noi surse de bani si exploatarea crescanda a resurselor tale interioare in acest scop. Aceasta Luna noua nu insista insa numai asupra abilitatilor tale de pana acum, ci si pe dezvoltarea unora noi. Perseverenta in munca este pe cale sa-ti fie rasplatita, dar poti obtine notabile profituri mai cu seama printr-o renascuta inventivitate.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Capricorn 2015

Horoscop Capricorn ianuarie 2015
Horoscop Capricorn februarie 2015 Horoscop Capricorn februarie 2015 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 20, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Se spune ca in general marii vizionari care au schimbat omenirii, au fost capricorni. In arta indeosebi! Este adevarat?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.