Horoscop Sagetator februarie 2015

Horoscopul Sagetatorului februarie 2015 anunta o constanta preocupare fata de familie si cucerirea unei cat mai solide sigurante materiale si afective, o fericita si intensa interactiune sociala si o viata sentimentala extrem de bogata in oportunitati.

Horoscop Sagetator februarie 2015 - Horoscop general


Horoscop februarie 2015 - sagetator
Horoscop Sagetator februarie 2015
Pe 4 februarie, sub impactul Lunii pline din Leu si a IX-a casa a Sagetatorului, tinzi sa iesi din carapacea unei excesive prudente si sa te lasi purtat de un patrunzator simt al aventurii. Studiul, calatoriile, credinta sau filosofia personala dau nastere unor idei si idealuri fierbinti. Punctele forte ale personalitatii si creativitatii te aduc sub lumina reflectoarelor si reprezinta adevarate surse de inspiratie pentru altii.

Sextilul dintre Mercur si Saturn din 5 februarie iti inzestreaza mintea cu un ascutit discernamant, minutiozitate si precautie in evaluarea noilor informatii pe care le ai la dispozitie. Mult mai serios decat de obicei, pari sa ai o perspectiva foarte practica si realista asupra lumii. Incearca, totusi, sa nu te pierzi printre numeroase detalii, sa nu dai importanta unor lucruri nesemnificative si sa iti acorzi indeajuns de mult timp pentru relaxare si odihna.

Siguranta materiala si emotionala, investigarea universului interior, redescoperirea radacinilor spirituale si mentale ale fiintei tale constitue repere de baza incepand cu 18 februarie 2015, atunci cand Soarele isi face debutul tranzitului sau in Pesti si a IV-a casa a Sagetatorului. Poti avea inclinatia sa pui piciorul in prag si sa le dictezi membrilor familiei ce si cum sa faca, provocand astfel o serie de confruntari. Nu ceda acestui impuls si foloseste-ti mai degraba energia pentru invigorarea relatiilor cu oamenii apropiati, pentru transformarea caminului tau intr-o fortareata capabila sa reziste asalturilor egoismului si ipocriziei lumii din jur.

Luna plina din Varsator si a III-a ta casa de pe 19 februarie 2015 iti da aripi ingeniozitatii si iti insamanteaza in minte noi idei de a-ti promova interesele si a-ti largi sfera de influenta. Studiul, intalnirile cu persoane asemeni te stimuleaza sa iti regasesti valorile si idealurile. Cu toate acestea, este necesar sa iti controlezi cuvintele, sa-ti strunesti puterea de convingere astfel incat sa nu ii coplesesti pe oameni cu efervescentul tau entuziasm.

Atat Marte cat si Venus patrund din 20 februarie in sectorul astrologic al Berbecului si al celei de-a V-a case a Sagetatorului, favorizandu-ti dorinta de a fi mereu pe val in viata sociala si cea amoroasa. Daca Marte iti confera un stil direct de a te exprima si a cauta placerile existentei, Venus iti cizeleaza aceasta tendinta si ii insufla o tenta artistica. Timpul liber pare sa nu iti fie de ajuns nu numai pentru nenumarate petreceri si intalniri cu prietenii, ci si pentru activitati mai elevate, tinand de hobby-uri, concerte sau spectacole teatrale. Marele potential energetic si creativ cu care esti dotat isi gaseste implinirea uneori pe un fagas al artelor si te ajuta sa iesi in evidenta in interactiunea cu ceilalti.

Pe 24 februarie, Venus in trigon cu Saturn iti sugereaza sa iti analizezi comportamentul in relationarea cu oamenii si sa le demonstrezi acestora latura ta responsabila. Simtul diplomatic te ajuta sa distingi circumstantele in care este potrivit sa iti exprimi opiniile si pari a fi mult mai receptiv fata de convingerile si credintele altora.

Ca urmare a trigonului lui Marte cu Saturn din 26 februarie, ai capacitatea sa faci lumina asupra unor situatii problematice, putand astfel sa iti dovedesti buna credinta si sa castigi respectul celorlalti. Abilitatile tale de lider ajung brusc in prim plan. Un lucru de mare importanta din plan social ori profesional te motiveaza sa dai tot ce ai mai bun in tine.

Horoscop Sagetator februarie 2015 - Horoscop dragoste


Tranzitul lui Venus in Pesti, asa cum este descris in Horoscopul dragostei Sagetatorului ianuarie 2015, continua sa isi arate influentele pana pe 20 februarie.

Viata sentimentala are de castigat, odata cu 20 februarie 2015, gratie a doua semnificative evenimente astrale. Prezenta planetei razboiului si a celei a dragostei in a V-a ta casa te poate transforma intr-un veritabil Don Juan daca ai de gand sa te lasi in voia unor aventuri amoroase superficiale. Pe de o parte, Marte iti inspira indrazneala in initierea unei idile sau in apropierea de o mult dorita si atractiva persoana, iar pe de alta parte, Venus te aureoleaza cu un farmec deosebit, care poate aduce spre tine notabile oportunitati in iubire chiar si fara a misca vreun deget. Nativii din Sagetator aflati intr-o relatie de cuplu au toate sansele sa se bucure de o reimprospatare a conexiunii lor afective. Daca esti intr-o astfel de situatie, poti constata, cu o fericita uimire, ca atat tu, cat si partenerul tau pareti sa va indragostiti inca o data unul de celalalt.

Horoscop Sagetator februarie 2015 - Horoscop bani si cariera


Pe 23 februarie 2015, Soarele in cuadrat cu Saturn impune sa iti ierarhizezi obiectivele din plan profesional. Daca depui foarte mari eforturi in demersuri minore, lipsa de insemnatate a succeselor obtinute te poate aduce in preajma dezamagirii si a exasperarii. O disputa cu un sef pare semnala o tendinta gresita a implicarii in munca pe care nu ai observat-o pana acum.

Ca efect al trigonului dintre Venus si Saturn, pe 24 februarie ai inclinatia sa te descurci cu brio in chestiunile financiare, sa fii cat se poate de prudent si de chibzuit in manuirea banilor. Poti face un pas hotarator pentru asigurarea independentei ori securitatii tale financiare. Proiectele tale profesionale beneficiaza de o magica scanteie de inspiratie ce le poate aduce foarte aproape de finalizare.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Sagetator 2015

Horoscop Sagetator ianuarie 2015
Horoscop Sagetator februarie 2015 Horoscop Sagetator februarie 2015 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 20, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.