Horoscop Leu februarie 2015

Horoscopul Leului februarie 2015 indica ivirea unei serii de oportunitati prin valorificarea talentelor si resurselor interioare insuficient exploatate pana  acum, eliberarea de poveri personale ce iti stanjenesc evolutia, o vreme de bun augur regandirii idealurilor si nazuintelor, atractia fata de locuri si persoane indepartate, precum si o viata amoroasa incarcata de fagaduinte.

Horoscop Leu februarie 2015 - Horoscop general


Horoscop februarie 2015 - Leu
Horoscop Leu februarie 2015
Luna plina aparuta pe 4 februarie 2015 in cerurile Leului are harul de a-ti scoate in evidenta personalitatea si a te aduce sub luminile reflectoarelor pe scena lumii. Este, in general, un aspect astral favorabil, dar, pentru a beneficia de pe urma lui, este necesar sa iti scoti la iveala calitatile si punctele forte. Pe de alta parte, nu este bine sa te lasi purtat de val si sa-i iriti pe ceilalti printr-o aroganta, prea insistenta afirmare a sinelui si a intereselor tale. Faptul ca abordezi direct viata, fara a te ascunde dupa degete, iti ofera sansa de a-ti imbunatati relatiile de parteneriat, inclusiv in dragoste.

Din 18 februarie, tranzitul Soarelui in Pesti si a VIII-a ta casa pune accentul pe viata ta personala. Felul cum te descurci zi de zi, cum iti pui la treaba inzestrarile native si atitudinea pe care ti-o asumi in relationarea cu altii capata intaietate. In aceasta perioada, poti fi insufletit de o fierbinte nazuinta de a te transforma in profunzime, dinlauntru catre in afara. Ambitia de a te debarasa de complexe si de proaste obiceiuri se impleteste cu impulsul de a da deoparte voalul aparentelor si a ajunge la miezul lucrurilor. In acest mod, poti sa castigi o perspectiva de ansamblu a trecutului si sa iti relansezi viitorul.

Marte patrunde pe 20 februarie 2015 in sectorul astrologic al Berbecului si al celei de-a IX-a case a Leului, mobilizandu-te sa faci niste pasi decisivi in relevarea credintelor si filosofiei de viata, eventual printr-o orientare spirituala sau religioasa. Crescuta aspiratie de a-ti largi cunoasterea te poate aduce aproape de un guru ori o persoana invatata, dotata cu o bogata experienta. Este posibil sa iei o hotarare majora legata de o calatorie pe meleaguri indepartate sau chiar de mutarea domiciliului pe alte meridiane.

Visarea indreptata catre zone geografice exotice ori incitante din alte parti ale lumii, dar si posibila configurare a unei plecari catre acele taramuri se intensifica sub impactul tranzitului lui Venus in aceeasi zodie a Berbecului, inceput tot pe 20 februarie. Lectura si studierea directionate spre dimensiuni ale existentei neexplorate inca au capacitatea sa-ti daruiasca mari satisfactii.

Horoscop Leu februarie 2015 - Horoscop dragoste


Tranzitul lui Mercur in Varsator, cele ale lui Marte si Venus in Pesti (pana pe 20 februarie), asa cum sunt descrise in Horoscopul dragostei Leului ianuarie 2015, isi vadesc influentele si in aceasta luna.

Senzualitatea-ti crescanda si nevoia de a-ti aprofunda conexiunea cu partenerul de cuplu sunt repere statornice ale calatoriei initiate de Soare, incepand cu 18 februarie 2015, in a VIII-a casa a Leului. In acest conditii, poti fi tentat sa te retragi, impreuna cu persoana iubita, departe de lumea dezlantuita a societatii si sa va focalizati amandoi asupra universului impartasirii voastre afective.

Viata sentimentala tinde sa ti se improspateze pe 19 februarie, sub vibratiile Lunii noi din Varsator si a VII-a ta casa. Daca nativii singuri din Leu pot intalni un potential partener in stare sa le cutremure prejudecatile si opiniile printr-o revarsare de originalitate si spontaneitate, cei care sunt angajati intr-o relatie de cuplu au ocazia sa isi revitalizeze dragostea si comunicarea cu tovarasul de viata.

Odata cu 20 februarie 2015, vizita lui Venus in a IX-a casa a Leului inlesneste debutul unei povesti de iubire alaturi de cu cineva intalnit in decursul  unei calatorii sau abia sosit din stainatate. Exista, totodata, posibilitatea sa infiripi o idila cu o persoana originala, excentrica chiar, cu mult diferita de tine si de oamenii cu care interactionezi zilnic.

Horoscop Leu februarie 2015 - Horoscop bani si munca


Din 18 februarie, prezenta Soarelui in a VIII-a ta casa vesteste o perioada prielnica punerii la punct a bugetului personal sau inaugurarii unor proiecte financiare pline de fagaduinte. Te poti bucura de avantaje mai cu seama in asocieri financiare si de afaceri.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Leu 2015

Horoscop Leu ianuarie 2015
Horoscop Leu februarie 2015 Horoscop Leu februarie 2015 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 16, 2015 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Diana,am mai discutat(legat de semnele de e pe corp) si răspunsul tau m-a incantat.M-ai făcut sa fac o analiza foarte profunda si concluzia este frumoasa.Din punct de vedere medical ,eu am lucrat in cercetare medicala si sunt specialista in criobiologie.Deci stau bine la acest subiect.Acum ma pun la punct pentru prepara măștilor(cu ingrediente naturale si colagen pentru tenul sensibil si uscate sortiment să pe pielea mea.Mulțumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu iti multumesc pentru comentariu si te mai astept pe blogul meu.

      Ștergere
  2. Legat de horoscop sunt leu(dragon de apa),plop,floarea soarelui si îmi place documentația bogata si explicita.Felicitări si mergi înainte.Închei aici urandu-ti drum drept si lumina.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.