Horoscop Pesti februarie 2015

Horoscopul Pestilor februarie 2015 aduce in prim plan o abordare increzatoare si perseverenta a unor planuri de anvergura, oportunitatea de a-ti promova interesele si posibilitatea imbunatatirii situatiei tale financiare si profesionale.

Horoscop Pesti februarie 2015 - Horoscop general

Horoscop februarie 2015 - Pesti
Horoscop Pesti februarie 2015
Ca urmare a conjunctiei dintre Venus si Neptun din 1 februarie 2015, poti fi insufletit de o sporita compasiune si grija fata de oamenii din imediata ta apropiere. Desi ai capacitatea de a-i  aprecia cu acuratete pe cei din jur, nazuinta de a-i vedea pe oameni intr-o lumina pozitiva te poate face sa cazi prada cu usurinta unor manevre lipsite de onestitate sau unor indivizi fara scrupule.

Pe 8 februarie, sextilul lui Venus cu Pluton te indeamna sa te focalizezi asupra lucrurilor care iti plac. Viata iti rezerva nebanuite placeri, iar oamenii tind iti ia in seama forta personalitatii. Desi pari sa nu fii dispus sa apelezi la compromisuri, optiunile tale sunt in masura sa fie pretuite de ceilalti.

Soarele parcurge meleagurile Pestilor si ale primei tale case odata cu 18 februarie 2015, marcand un varf al ciclului tau solar, ce iti ingaduie sa ajungi sub luminile reflectoarelor si sa iti extinzi sfera de influenta. Plin de incredere si optimism, esti gata sa lasi deoparte trecutul si sa te concentrezi, cu spontaneitate si un bogat aflux energetic, asupra unor noi si promitatoare obiective pe termen lung. Pari sa fii mai intreprinzator decat de obicei si sa iti creezi, cu indrazneala, propriile oportunitati, fara a mai astepta sa-ti pice ceva din cer. Individualismul care te caracterizeaza in aceasta perioada nu este potrivit unei activitati in echipa.

Sub influenta Lunii noi din Varsator si a XII-a casa a Pestilor, in ziua de 19 februarie ai sansa sa te deschizi asupra laturii spirituale a existentei. Poti sa-ti acorzi mai multe clipe de singuratate pentru a gasi pacea si seninatatea ce iti faciliteaza conectarea la un sens inalt al vietii. Nu te ingrijora daca ceilalti par sa nu-ti dea atentie intrucat cele mai importante beneficii tind sa iti revina atunci cand esti cat mai putin interesat de oamenii din preajma ta sau de parerile lor.

Soarele in cuadrat cu Saturn pe 23 februarie 2015 iti aseaza in fata un sir de obstacole ce iti pun la incercare increderea in propriile forte. Incearca sa nu pui la inima problemele ivite si sa iti creezi o imagine de ansamblu a conjuncturilor care te preocupa.  Este necesar sa nu actionezi in graba si sa nu treci cu vederea niste detalii semnificative.

Pe 26 februarie, conjunctia Soarelui cu Neptun poate provoca o diminuare a potentialului tau energetic, ispitindu-te sa visezi cu ochii deschisi ori sa iti ocolesti responsabilitatile. Lipsit de apetit fata de rutina cotidiana, este posibil, daca nu esti cu ochii in patru, sa devii victima unor oameni inselatori, dornici sa profite de faptul ca esti distrat. In acelasi timp, pari sa cauti un mod relaxant de a-ti petrece timpul liber, citind o carte buna sau vizionand un film captivant.

Horoscop Pesti februarie 2015 - Horoscop dragoste


Tranzitul lui Venus in Pesti isi continua influentele pana pe 20 februarie 2015, asa cum am aratat in Horoscopul dragostei Pestilor ianuarie 2015.

Chiar daca dragostea pare a-ti surade ori a-ti promite nesperate impliniri ca efect al conjunctiei lui Venus cu Neptun de pe 1 februarie, ar trebui totusi sa fii cat se poate de prudent si sa-ti treci simtamintele clocotitoare prin filtrul obiectivitatii si realismului. In acest fel, vei avea parte de mai putine dezamagiri mai repede decat te-ai putea astepta.

Din 20 februarie, Venus isi croieste drum in zona astrologica a celei de-a II-a case a Pestilor, conferindu-ti atractivitate mai cu seama prin punerea in evidenta a talentelor ori resurselor tale interioare. In acest context, te poti implica intr-o poveste de dragoste impreuna cu o persoana in stare sa-ti pretuiasca creativitatea si darurile personale, si sa te impulsioneze sa ti le pui in valoare.

Horoscop Pesti februarie 2015 - Horoscop bani si munca


Venus in conjunctie cu Neptun nu iti stimuleaza pofta de munca decat daca te apleci asupra unui proiect in care sa-ti investesti prea plinul de creativitate. Idealismul care te guverneaza in chestiunile financiare poate avea rezultate pozitive ori negative in functie de modul cum il echilibrezi cu simtul tau practic. Oricum, daca esti amator sa te lansezi intr-o initiativa de afaceri, nu ar fi rau ceri mai intai sfatul unei persoane avizate.

Viata profesionala este improspatata sub efluviile Lunii pline rasarite pe 4 februarie 2015 in Leu si a VI-a casa a Pestilor. Munca pare sa iti daruiasca mai multe satisfactii, fapt avand potentialul de a te mobiliza asupra proiectelor tale. Creativitatea si increderea in tine insuti te sprijina in afirmarea telurilor si personalitatii tale.

Situatia ta financiara poate sa treaca printr-o evidenta ameliorare gratie tranzitului inceput de Marte, pe 20 februarie, in Berbec si a II-a ta casa. In fine, eforturile tale, depuse pentru punerea la punct a unei afaceri, par sa-ti fie recompensate. Daca iti pastrezi perseverenta, este posibil sa scapi de niste cheltuieli constante care te-au impovarat in ultima vreme, si sa investesti banii pe care ii ai astfel la indemana intr-un proiect financiar pe termen lung.

Tot din 20 februarie, prezenta lui Venus in acelasi sector astrologic al celei de-a doua case a Pestilor intensifica influentele anterioare. Acest tranzit este adeseori asociat cu primirea, neanuntata de nimic, a unor importante cadouri sau sume de bani. Nu este exclus sa te bucuri de o prima sau chiar de o marire a salariului. Daca nu esti angajat, poti avea ocazia sa faci niste bani de care ai mare nevoie pana la gasirea unui job. Norocul te insoteste si atunci cand vrei sa achizitionezi un obiect de valoare, putand profita, in acest caz, de o semnificativa reducere sau oferta.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Pesti 2015

Horoscop Pesti ianuarie 2015
Horoscop Pesti februarie 2015 Horoscop Pesti februarie 2015 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 12, 2015 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Nu ne intereseaza oferta ta de lucru!nu mai ocupati aceste pagini(care au o cu totul alta tema),exista site uri pt.locuri de munca o multime.Va rog,respectati acest blog si ,,insinuati va,,cu aceste anunturi,in alte locuri.Va multumesc,ANA!V as ruga din suflet sa va gasiti alt loc si spatiu pt.asta!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru horoscop va citesc mereu dna Diana. O femeie Pesti :)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.