Horoscop Varsator martie 2015

Potrivit horoscopului Varsatorului martie 2015, esti inzestrat cu o sporita capacitate de memorare, ai prilejul sa iti invigorezi legaturile profesionale si personale, relatiile cu rudele si amicii. Preocuparile tinand de casa si familie te pot indeparta uneori de viata sociala, iar oportunitatile financiare interfereaza strans cu potentialul de a te dedica altora deasupra intereselor tale pur individuale.

Horoscop Varsator martie 2015| Horoscop general


Horoscop martie 2015 - Varsator
Horoscop Varsator martie 2015
Pe 1 martie 2015, ca urmare a sextilului dintre Mercur si Uranus, nativii din Varsator par sa se simta nemaipomenit de bine fiind mereu ocupati pana peste cap, pe valul unor activitati sociale si profesionale. O proaspata initiativa este binevenita astazi. Intrucat absorbi cu usurinta noi idei, ai ocazia sa pui la incercare limitele proprii gandiri, dar si pe cele ale altora. Oportunitatile iti ies la iveala pe muchie de cutit, asa ca trebuie sa fii permanent gata sa profiti de ele, fara vreo ezitare.

Lucrurile de detaliu te plictisesc si iti repugna pe aceeasi data de 1 martie, sub impactul opozitiei lui Mercur cu Jupiter. Este necesar sa iti veghezi impulsul de a trece prea repede la actiune sau a-ti extinde prea mult demersurile. Este o zi prielnica estimarii progreselor tale si ajustarii strategiilor de atingere a obiectivelor tale. Poti beneficia de o scurta calatorie, capabila sa iti dea o noua perspectiva asupra existentei.

Relatiile personale si profesionale pot sa iti solicite o intensa focalizare sub efluviile Lunii pline rasarite pe 5 martie 2015 in Fecioara si a VIII-a casa a Varsatorului. Nu sovai sa te ocupi de chestiuni care lasa de dorit, indiferent cat de mici sunt. Este vremea cand amanuntele importante pot intari sau destrama legaturile tale de parteneriat.

Soarele in sextil cu Pluton pe 6 martie iti permite sa stii cu limpezime care iti sunt prioritatile si sa perseverezi in drumul spre implinirea telurilor tale. Daca este calauzita cu discernamant, forta interioara te sprijina catre mari realizari personale. Ai capacitatea sa iti revitalizezi aspecte amortite din viata ta si sa culegi roadele proiectelor duse la bun sfarsit.

Incepand cu 17 martie 2015, parcursul lui Venus in Taur si a IV-a casa a Varsatorului iti scade apetitul pentru activitatile sociale, dand intaietate vietii intime si celei familiale. Memoria isi deschide larg portile catre trecut, scotand la lumina oameni care si-au pus odata pecetea asupra destinului tau. Treci printr-o perioada de reevaluare, de constientizare a ceea ce trebuie sa lasi in urma si a ceea ce merita sa pastrezi si iti poate fi de folos in incursiunile tale  viitoare.

O reimprospatare a relatiilor cu rudele sau cu prietenii vechi marcheaza, odata cu 21 martie, calatoria Soarelui in Berbec si a III-a ta casa. Alte repere favorabile ale acestui aspect astral sunt comunicarea, exprimarea verbala si in scris, planificarea si izvodirea unor idei inspirate. Soarele aduce avantaje in special nativilor din Varsator care au o profesiune ce tine de relatiile cu publicul.

Din 31 martie, tranzitul lui Mercur in Berbec si cel al lui Marte in Taur isi directioneaza influentele mai cu seama in luna aprilie. Mercur in a III-a casa a Varsatorului iti faciliteaza obtinerea unor pretioase informatii prin intermediul crescandei relationari cu cei din jur. Studiul, invatatura par sa-ti daruiasca mai multa placere si eficienta decat de obicei. Se intrevad frecvente dialoguri cu rudele, prietenii, colegii, precum si ocazia de a porni intr-o calatorie.

Marte in a IV-a ta casa prilejuieste inca o data un interval de timp oportun treburilor legate de casa. Se impune ca cel/cei impreuna cu care locuiesti sa se concentreze alaturi de tine asupra unor proiecte comune pentru a evita un sir de confruntari inlesnit de Marte.

Horoscop Varsator martie 2015| Horoscop dragoste


Tranzitul lui Venus in Berbec, asa cum este descris in Horoscopul dragostei Varsatorului februarie 2015, isi continua influentele pana pe 17 martie 2015.

Daca esti deocamdata singur, prezenta lui Venus in a IV-a ta casa are potentialul, din 17 martie, sa iti trezeasca la viata nostalgia unor trecute povesti de dragoste sau sa-ti netezeasca drumul catre intalnirea cu un fost partener  de cuplu, poate chiar reluarea legaturii sentimentale cu acesta. Nativii casatoriti ori implicati intr-o statornica conexiune amoroasa par sa fie satisfacuti de petrecerea a cat mai mult timp impreuna cu persoana iubita, sa se dedice unei aprofundari a simtamintelor cei ii anima.

Horoscop Varsator martie 2015| Horoscop bani si munca


Odata cu 13 martie 2015, tranzitul lui Mercur in Pesti si a II-a casa a Varsatorului aduce in prim plan finantele si posesiunile. Pentru a-ti imbunatati situatia materiala trebuie sa dai dovada de adaptabilitate si sa profiti de mai vechile ori mai noile contacte cu oameni cheie din domeniul tau profesional.

Luna noua aparuta pe 20 martie in cerurile Pestilor si a II-a ta casa iti poate sugera sa iei indeaproape in considerare imprejurarile vitrege pe plan financiar ale unor persoane apropiate. Nu trebuie sa eziti in a le da o mana de ajutor intrucat vei fi curand recompensat pentru asta. Cu cat lasi intr-o sporita masura deoparte calculele meschine, cu atat mai multi bani isi vor gasi fagas catre tine.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Varsator 2015

Horoscop Varsator februarie 2015
Horoscop Varsator martie 2015 Horoscop Varsator martie 2015 Reviewed by Diana Popescu on februarie 17, 2015 Rating: 5

5 comentarii:

  1. Nu inteleg de ce lasi zodia pestiilor mereu ultima. Nu este drept ce faci asa ca nu te mai urmaresc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inseli. Horoscopul Pestilor pentru luna martie a fost primul pe care l-am publicat, Varsatorul fiind, desigur, ultimul.

      Ștergere
    2. Draga Pestisor, citeste mai atent !

      Ștergere
  2. L-a visat pe fostul meu sot ca se intorsese la mine si ma intreba de ce am divortat, iar eu aveam o punga in mana. Era vorba de un cadou ce continea un obiect de aur

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Daniela. Poate ca te-ai intalnit sau ai comunicat de curand in viata reala cu fostul sot, sau poate ca o imprejurare recenta te-a facut sa il readuci in subcosntientul tau. Oricum, acest vis poate insemna fie ca el s-a despartit cu greu cu tine ori ca incerca sa revina la tine. Punga cu cadoul din aur simbolizeaza valoarea ta ca persoana, o valoare pe care ti-o apreciezi si care, poate, a fost neglijata de fostul tau sot.

      Ștergere

Un produs Blogger.