Horoscop Berbec aprilie 2015

Horoscopul Berbecului aprilie 2015 fagaduieste o incandescenta energie mentala, o interactiune sociala intensa, de bun augur afirmarii personalitatii si telurilor tale, si deloc neglijabile oportunitati financiare. Este necesar, totusi, sa iti ajustezi atitudinea din legaturile de parteneriat si sa acorzi o sporita atentie valorificarii resurselor personale.

Horoscop Berbec aprilie 2015  | Horoscop general


Berbec
Horoscop Berbec aprilie 2015
Pe 2 aprilie 2015, trigonul lui Mercur cu Saturn si cel al lui Jupiter cu Soarele vesteste o vreme prielnica extinderii proiectelor tale si inaintarii decisive spre materializarea telurilor tale. Optimismul si increderea in tine insuti te sprijina in obtinerea unor succese, mai ales atunci cand te concentrezi asupra unor obiective serioase. Instinctele, simtul organizarii si al planificarii iti dau concursul in ceea ce iti doresti sa realizezi, iar norocul iti suplineste straduintele personale. Oamenii tind sa isi asculte cu consideratie opiniile. Poti sa te apleci cu placere si eficienta asupra studiului unui subiect favorit, avand in vedere ca memoria iti este mai buna decat de obicei. In acelasi timp, poti avea sansa sa calatoresti, sa explorezi locuri noi si sa intalnesti niste persoane deosebite, extrem de incitante.

Luna plina rasarita in ziua de 4 aprilie in Balanta si a VII-a casa a Berbecului are potentialul de a aduce la lumina problemele din relatiile de parteneriat pe plan personal, social si profesional. Este cazul sa iti domolesti neastamparul, sa te smulgi din valtoarea existentei cotidiene, sa asculti ceea ce au de spus oamenii despre tine si sa iti modifici comportamentul in consecinta.

Forta personalitatii pare sa-ti fie pusa la incercare ca urmare a cuadratului dintre Soare si Pluton din 5 aprilie 2015. Obiectivele tale pot intra in conflict cu obligatii de moment sau cu lucruri impuse de altii. Desi esti supus unei mari presiuni dinspre exterior, ai capacitatea de a reactiona pe masura. Pe de alta parte, nu ar fi rau sa te intrebi daca merita cu adevarat sa te lupti pana in panzele albe pentru anumite idei sau convingeri.

O nepotolita pofta de a te bucura din plin de viata iti este starnita pe 6 aprilie de conjunctia Soarelui cu Uranus. Vitalitatea care te strabate te imboldeste catre activitati fizice sau investigarea de noi aspecte ale existentei. Te poti avanta in aventuri trepidante, iar nerabdarea iti poate juca feste, aducandu-te uneori in preajma unor accidente! Iti doresti sa-ti afirmi libertatea individuala, fara a mai tine cont de reguli si conventii, si este posibil sa cunosti niste oameni iesiti din comun, in stare sa-ti inspire inedite lucruri despre tine si despre lume. Ai ocazia sa inchegi o noua prietenie sau sa obtii niste beneficii datorita unui amic.

Marte in cuadrat cu Pluton si in conjunctie cu Uranus pe 8 aprilie 2015 te provoaca sa iti raspunzi unor intrebari presante, sa renunti la comoditate si sa sapi adanc dincolo de poleiala aparentelor. Capabil sa iti exprimi aspiratiile esentiale, ai prilejul sa iti aprofundezi conexiunea cu cei din jur. O veste primita astazi iti poate aduce la suprafata vechi temeri, dar esti mobilizat sa le faci fata si sa te debarasezi de ele. Este timpul sa iti privesti demersurile principale din viata dintr-o alta perspectiva si sa iti dezvalui astfel neasteptate cai de solutionare ale problemelor tale. O scurta calatorie pare sa-ti furnizeze o surprinzatoare revelatie.

Nu te mai poti infrana sa spui niste adevaruri unor oameni care te irita de multa vreme sub influenta conjunctiei dintre Soare si Mercur din 10 aprilie. O multime de informatii dau navala peste tine, punandu-ti la dispozitie atuuri in interactiunea cu ceilalti. Atras de variate procupari, iti gasesti cu greu linistea. Inca o data, o calatorie de mica durata pare a fi necesara pentru a-ti promova interesele.

Incepand cu 11 aprilie 2015, Venus tranziteaza Gemenii si a III-a casa a Berbecului, asezandu-ti alaturi oameni avand darul de a-ti stimula mintea si a te indruma spre activitati intelectuale. Oricum, placerea de a comunica cu altii capata intaietate si ai inzestrarea de a-ti gasi cuvintele potrivite la momentul potrivit.

Sub efluviile Lunii noi aparute pe 18 aprilie in Berbec si intaia ta casa, esti patruns de o efervescenta energie, avand harul de a destrama mersul molcom al trairii zilnice si a-ti infierbanta sangele din vene. Debordanta combativitate pe care o ai la indemana poate fi indreptata in batalii impotriva altora, insa poate fi canalizata cu folos mai degraba catre conflictele tale interioare. Inlatura voalurile obisnuintelor si vei reusi sa deslusesti limitele care iti ingradesc dezvoltarea personala.

Viata sociala castiga in intensitate si oportunitati gratie sextilului lui Venus cu Uranus de pe 26 aprilie 2015. O sumedenie de oameni, evenimente si intalniri iti solicita prezenta si te delecteaza. Partenerii si prietenii tind sa iti fie de ajutor mai mult decat altadata.

Horoscop Berbec aprilie 2015 | Horoscop dragoste


Prezenta lui Venus in Taur continua sa isi faca simtite influentele, asa cum sunt configurate in Horoscopul dragostei Berbecului martie 2015,  pana pe 11 aprilie.

Daca esti angajat intr-o legatura de cuplu tensionata si ai facut tot ce ti-a stat in putinta pentru a-ti ameliora conexiunea cu partenerul tau, inclusiv prin recurgerea la numeroase compromisuri, vibratiile Lunii pline ivite pe 5 aprilie 2015 in a VII-a casa a Berbecului te pot convinge sa pui capat acestei relatii si sa-ti recapeti libertatea. Daca esti singur si nazuiesti sa te implici intr-o poveste de dragoste, este nevoie sa apelezi, fara nici o jena, la bogatul arsenal al atractivitatii tale.

Dragostea tinde sa-si croiasca drum nu numai prin inima, ci si prin minte sub impactul parcursului initiat de Venus, odata cu 11 aprilie, in a III-a ta casa. In acest context, poti fi angrenat intr-o idila impreuna cu cineva care iti impartaseste ideile si idealurile. Este de asteptat sa cunosti o astfel de persoana in decursul unei calatorii ori prin intermediul unui coleg sau a unei rude.

Horoscop Berbec aprilie 2015 | Horoscop bani si munca


Din 14 aprilie 2015, tranzitul lui Mercur in Taur si a II-a casa a Berbecului iti confera un spor de luciditate si simt practic in abordarea chestiunilor financiare. Este o perioada oportuna analizarii si regandirii balantei personale de venituri si cheltuieli, precum si descoperirii de noi modalitati de a face bani. Pari sa fii mai prudent in afaceri si sa ai de castigat prin mijlocirea comunicarii cu o persoana influenta.

Veniturile si posesiunile continua sa aiba prioritate odata cu 20 aprilie, ca efect al vizitei Soarelui in Taur si a II-a ta casa. Este posibil ca unii nativi din Berbec sa-si focalizeze eforturile spre o importanta achizitie constand eventual dintr-o casa sau un obiect de lunga folosinta. Se poate ivi o sursa de bani suplimentara sau oportunitatea cresterii valorii unei case printr-o reparatie sau o reamenajare de proportii.

Datorita sextilului dintre Venus si Uranus din 26 aprilie 2015, esti daruit cu o inalta creativitate in munca. Inclinatia de a-ti asuma sporite riscuri in afaceri si tranzactii financiare iti promite castiguri importante atata vreme cat nu o impingi prea departe.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Berbec 2015

Horoscop Berbec martie 2015
Horoscop Berbec aprilie 2015 Horoscop Berbec aprilie 2015 Reviewed by Diana Popescu on martie 10, 2015 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.