Horoscop Rac aprilie 2015

Horoscopul Racului aprilie 2015 scoate in evidenta necesitatea de a aborda cu flexibilitate, diplomatie si obiectivitate problemele de familie. O initiala inchistare in interactiunea cu oamenii este depasita gratie intuitiei, viociunii mintii si unui sir de oportunitati sociale.

Horoscop Rac aprilie 2015 | Horoscop general


Rac
Horoscop Rac aprilie 2015
Luna plina rasarita pe 4 aprilie 2015 in Balanta si a IV-a casa a Racului poate da nastere unor conflicte in viata de acasa din pricina unui simtamant de atasament fata de trecut, fata de o conjunctura sau o persoana care ti-a marcat existenta altadata. Nu este exclus sa apara o cearta legata de relatia dintre mama si sot/sotie ori persoana iubita. Poti profita de aceasta Luna plina constientizand niste lucruri trecute cu vederea pana acum, ce iti permit sa capeti o noua perspectiva despre oamenii apropiati. Pentru a-ti cladi o fundatie solida a vietii, se impune sa discuti chestiunile de familie si planurile pe termen lung cu mintea deschisa, neingradita de prejudecati ori subiectivism.

Chiar daca tranzitul inceput de Venus, odata cu 11 aprilie, In Gemeni si a XII-a ta casa tinde sa iti starneasca clocotitoare simtaminte, pari sa te imbraci in armura a unei pretinse raceli ori indiferente in sfera sociala. Ai capacitatea de a te elibera cu seninatate de lucruri si oameni care nu mai au ce iti promite in viitor. Esti inclinat sa te lasi in voia unor inalte idealuri sau sa iti purifici sufletul printr-o iluminare spirituala, poate chiar religioasa.

Incepand cu 14 aprilie 2015, Mercur parcurge sectorul astrologic al Taurului si a XI-a casa a Racului, oferindu-ti atuuri de pret in interactiunea sociala. Posezi abilitatea de a intelege intuitiv ceea ce au altii de spus si care sunt interele lor ascunse. Ideile iti stralucesc prin originalitate si inventivitate, iar oamenii se simt atrasi de conversatiile cu tine, mai ales ca ai rabdarea si delicatetea de a le asculta gandurile si pasurile. Visele legate fericire si proiectele tale de amploare isi cauta cu perseverenta noi rezolvari in mintea ta.

Calatoria Soarelui in Taur si a XI-a ta casa poate sa influenteze in bine relatiile cu prietenii si cele din cadrul unui grup social de care apartii. Solicitat sa iei parte la numeroase intalniri, evenimente si petreceri, pari sa ai un program zilnic extrem de incarcat. Popularitatea tinde sa iti ajunga la inalte cote, neavand astfel nici o problema in a-ti intari conexiunile existente, in a-ti crea noi contacte si a pasi cu siguranta, cu aplomb si farmec, pe scena lumii.

Horoscop Rac aprilie 2015 | Horoscop dragoste



Parcursul planetei Venus in Taur continua sa se faca simtit pana pe 11 aprilie, asa cum este descris in Horoscopul dragostei Racului martie 2015.

Dragostea se preumbla pe carari ocolite din 11 aprilie 2015, ca urmare a prezentei lui Venus in a XII-a casa a Racului. Te poti simti atras de o persoana care are nevoie de ajutorul tau intr-un fel sau altul, sau de cineva care pare sa-ti fie un autentic suflet pereche. Cu toate acestea, sentimentele tale pot ramane zagazuite, nemarturisite, din cauza unei excesive timiditati, sau te pot indrepta catre o idila secreta, care nu are cum sa fie dezvaluita nici macar unor prieteni apropiati.

Horoscop Rac aprilie 2015 | Horoscop bani si munca


Pe 18 aprilie 2015, Luna noua din Berbec si a X-a casa a Racului are potentialul sa-ti schimbe din temelii viata profesionala si sa-ti deschida ochii asupra unor noi oportunitati in cariera. Desi exista riscul sa fii tulburat de confruntari cu persoane iritabile, temperamentale pana la incoerenta, daca iti pui la contributie ingeniozitatea si treci dincolo de o prudenta exagerata, poti sa depasesti bariere care iti stau de mult in drum sau chiar sa te lansezi din punct de vedere profesional pe un diferit si promitator itinerar.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Rac 2015

Horoscop Rac martie 2015
Horoscop Rac aprilie 2015 Horoscop Rac aprilie 2015 Reviewed by Diana Popescu on martie 18, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.