Scrisoare catre Mama mea

Draga mama,

Imi doresc sa stiu ca esti cu adevarat fericita sa te am drept mama si sa iti transmit acest simtamant din adancul inimii mele, dar vreau sa intelegi ca sentimentele mele fata de tine se inalta la mai mult decat atat!
Scrisoare mama
Stiu ca ai vrut mereu sa ai grija de mine, sa ma inveti si sa ai rabdare cu mine, ca ai incercat intotdeauna sa-mi alungi cat mai departe temerile, disperarile, melancoliile si tristetile.
Poate ca, uneori,, intentiile tale au fost in zadar, poate, ca nu m-ai inteles pe deplin si cuvintele ori gandurile mele au fost prea neinduplecate pentru a fi intelese de tine.

Te rog, iarta-ma, mama! Chiar daca uneori am simtit contrariul, stiu ca mi-ai dorit binele si numai binele, mai ales, atunci cand incercam din rasputeri sa ma deosebesc de tine, pentru a-mi afirma individualitatea si independenta, pentru a ma rupe cumva de tine.

Mama, dincolo de orice, vreau sa stii ca sunt mandra ca imi esti mama si ca te iubesc! Daca nu esti inca satisfacuta de mine, sper ca noile mele realizari te vor ajuta sa intelegi asta. Te rog, crede in mine la fel ca si atunci cand eram copila si nu inceta sa ai credinta ca voi implini ceva de seama! Crede in mine mai ales atunci cand cei din jurul meu ma dezamagesc si ma intristeaza! Numai in tine imi pot regasi idealurile, taria si increderea in mine!

Mama, daca te-am ranit candva, cumva, daca ti-am intristat inima, nu am avut deloc aceasta intentie si nu mi-am dorit nicicand sa iti impovarez sufletul.
Mama, credinta mea in tine si simplul fapt ca tu existi este cel mai important lucru pentru mine de pe acest pamant.

Iti multumesc si te iubesc Mama,

Fiica Ta,

Diana


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Poezii de ziua femeii / 8 martie in engleza

Mesaje de 8 martie - Ziua femeii | Felicitari ,urari si SMS-uri

Mama in aforisme, citate, maxime
Scrisoare catre Mama mea Scrisoare catre Mama mea Reviewed by Diana Popescu on martie 07, 2015 Rating: 5

3 comentarii:

  1. cat de dragut! La multi ani tie si mamei tale :*

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc pentru ajutor aceasta scrisoare e minunata.

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumoasa scrisoare ma ajutat mult aceasta scrisoare e o scrisoare minunata

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.