Horoscop Berbec iunie 2015

Horoscopul Berbecului iunie 2015 lasa sa se intrezareasca o fericita integrare in sfera sociala gratie intuitiei si dinamismului de care dai dovada, o relativa detasare de ritmurile traiului cotidian, precum si o sporita preocupare fata de viata de familie.

Horoscop Berbec iunie 2015 | Horoscop general  


Berbec
Luna plina ivita pe 2 iunie 2015 in Sagetator si a a IX-a casa a Berbecului iti stimuleaza credintele personale si iti lumineaza o oportunitate referitoare la studii sau o calatorie. Oricum, este necesar sa te avanti intr-o batalie pentru a-ti materializa idealurile si sa te descotorosesti de ideile, aspiratiile si activitatile neesentiale. Neastamparul mental si fizic care te stapaneste iti creaza dificultati in focalizarea pe chestiunile cotidiene, dar iti netezeste calea catre descoperirea unor noi mijloace de implinire a destinului tau.

Intuitia cu care te inzestreaza Venus te indruma cum sa iti pui cel mai bine in valoare calitatile si sa faci o impresie favorabila celor din jurul tau. Din 5 iunie, planeta dragostei strabate zona astrologica a Leului si a celei de-a cincea tale case, intr-un tranzit ce este de bun augur exprimarii creative in toate planurile existentei tale si te imboldeste sa te recreezi in special intr-un cadru sau intr-un demers artistic.

Pe 11 iunie 2015, Soarele in sextil cu Uranus te indeparteaza de orice tip de activitate plictisitoare ori laborioasa. Ai la dispozitie o intensa energie nervoasa si nazuiesti sa te implici intr-o aventura avand darul sa iti mareasca adrenalina sau intr-un proiect incitant alaturi de prieteni.

Neptun retrograd in Pesti si a XII-a casa a Berbecului intre 11 iunie si 18 noiembrie 2015 tinde sa dea o prea mare anvergura imaginatiei tale si sa iti innegureze perspectiva realista despre lume. Nu te lasa ispitit de vreo Fata Morgana, oricat de arid iti pare mediul tau inconjurator, si straduieste-te sa distingi ce este fals ori mincinos in interactiunea cu oamenii.

O serie de idei inedite si vesti imbucuratoare iti improspateaza viata sub influenta Lunii noi rasarite pe 16 iunie in Gemeni si a treia ta casa. La un moment dat, daca nu iti pastrezi limpezimea mintii, poti fi coplesit de numeroasele informatii care iti parvin si de presiunea exercitata de obligatiile zilnice. Inca o data, se impune sa discerni intre sperantele desarte si cele indreptatite a se indeplini.

Viata de familie te absoarbe si iti daruieste stabilitate si incredere in tine insuti ca urmare a tranzitului inceput de Soare, pe 21 iunie 2015, in Rac si a IV-a casa a Berbecului. Aspiri sa aduci o schimbare casei, sa o renovezi ori redecorezi. Tinzi sa te angajezi in mai multe activitati pasionante alaturi de oamenii dragi, acordand mai putina atentie evenimentelor sociale. Este o vreme prielnica punerii la punct a detaliilor unor planuri pe termen lung.

Independenta si libertatea individuala constitue repere de baza ale trigonului dintre Jupiter si Uranus de pe 22 iunie. Relationarea cu cei din jurul tau te inspira in actiunile personale si ai posibilitatea sa cunosti persoane deosebite, cu mult diferite de tine. Este o zi potrivita planificarii unei calatorii pe taramuri indepartate si asumarii unei largi viziuni asupra lumii inconjuratoare.

Din 24 iunie 2015, vizita lui Marte in Rac insufla o sporita forta tendintelor inspirate de ciclu solar anterior. Activitatile legate de camin capata un si mai mare dinamism sau sunt impulsionate de necesitatea unei transformari de proportii. Acest aspect astral este asociat cu noi inceputuri, cu o mutare, cu construirea unei locuinte sau cumpararea uneia. Nu trebuie sa fie trecute cu vederea posibilele efecte negative ale acestui tranzit. Vointa de a prelua controlul asupra vietilor unor membri ai familiei sau dorinta acestora de a-ti ingradi libertatea de miscare pot isca tensiuni sau chiar certuri infierbantate!

Venus in trigon cu Uranus pe 29 iunie te face mai sociabil, iti promite iarasi intalnirea cu oameni excentrici ori neobisnuiti, si te provoaca sa te rupi fara manajamente de rutina cotidiana. Avantajat de o atitudine directa si pozitiva in relatiile cu ceilalti, ai mare trebuinta sa iti pui la treaba imensul potential energetic, canalizandu-l spre initiative creative si indraznete!

Horoscop Berbec iunie 2015 | Horoscop dragoste


Incepand cu 5 iunie 2015, Venus in a V-a casa a Berbecului te inconjoara cu o aureola de rara atractivitate. Nu mai este nevoie sa cauti dragostea cu lumanarea intrucat aceasta da buzna peste tine in orice ungher te-ai ascunde. Daca nativii aflati deja intr-o legatura de cuplu sunt in masura sa-si faca partenerul sa se indragosteasca inca o data de ei, cei singuri par sa fie vanati de mai multi pretendenti deodata. Candidatii la inima lor sunt in stare sa recurga la gesturi pline de patetism pentru a le intra in gratii. Adeseori, in aceasta conjunctura astrala, viata sentimentala este zguduita de lovituri de teatru, de surprize uriase, intr-o drama care nu poate avea decat un epilog fericit.

Tentatia de a flirta sau a-ti dribla tovarasul de viata trebuie sa fie infranata cu orice pret daca doresti sa eviti o despartire sau un divort!  Odata cu 15 iunie, in parcursul sau retrograd in Scorpion si a opta ta casa, Saturn tine neaparat sa instaureze un echilibru cat mai stabil in relatiile in doi. Incearca sa lasi deoparte lupta pentru putere sau intaietate in legatura ta de dragoste, sa nu iti impui vointa fara a tine cont de parerile persoanei iubite, dar nici sa nu cedezi tendintelor sale de a te domina!

Horoscop Berbec iunie 2015 | Horoscop bani si munca


Sextilul dintre Marte si Uranus din 9 iunie 2015 iti da impulsul de a-ti metamorfoza in mod hotarator viata profesionala. Nu mai suporti sa iti tergiversezi drumul spre obiectivele din cariera si ai capacitatea sa iti prioterizezi activitatea de la serviciu si sa-ti maresti randamentul. Ii tratezi pe colegi de pe o pozitie de egalitate, esti deschis fata de ideile lor, fara a ti le schimba pe ale tale. Fii flexibil, dar ramai pe picoarele tale, si vei reusi sa te bucuri de succes in orice fel de intreprinderi!

Pe 29 iunie, trigonul lui Venus cu Uranus are capacitatea sa iti faciliteze notabile castiguri financiare, insa trebuie sa-ti supraveghezi inclinatia de a-ti arunca banii pe ferestrele unor cheltuieli nesabuite!


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Berbec 2015

Horoscop Berbec mai 2015
Horoscop Berbec iunie 2015 Horoscop Berbec iunie 2015 Reviewed by Diana Popescu on mai 27, 2015 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Astept data de 5 iunie sa fac declaratii de dragoste unei Balante...sper sa ma accepte in viata ei altfel e grava situatia :))) Felicitari Diana pentru acest blogg !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. E culmea... si eu, tatăl meu, bunica mea, si cativa colegi de ai mei sunt de zodia berbec. Tare!!!!!!!!!!♈

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.