Horoscop Scorpion iunie 2015

Horoscopul Scorpionului iunie 2015 releva dezideratele de a-ti asuma o atitudine cat mai realista, obiectiva si flexibila, de a-ti redefini imaginea exterioara si contactele cu oamenii. Existenta ti se improspateaza gratie vointei de a-ti afirma ideile si interesele, dar si interferentei cu persoane deosebite, incitante, avand darul de a-ti furniza noi perspective despre lume si rolul tau in ea.

Horoscop Scorpion iunie 2015 | Horoscop general 


Scorpion
Viata este frumoasa, poate prea frumoasa, ca urmare a tranzitului retrograd inceput de Neptun pe 11 iunie 2015 in Pesti si a V-a casa a Scorpionului. Esti ispitit sa privesti lumea printr-o pereche de ochelari roz, sa te lasi in voia unor dulci iluzii. Cu cat te inalti mai mult in cerul idealismului, cu atat mai dureroasa va fi caderea atunci cand te vei trezi la realitate!

Din 15 iunie, Saturn retrograd in Scorpion si intaia ta casa iti da lectii usturatoare referitoare la imaginea ta personala si modul cum interactionezi cu oamenii. Pari sa fii nemultumit de infatisarea ta sau stilul tau vestimentar, si sa incerci sa ti le preschimbi, proband diverse ipostaze ale sinelui, si derutandu-i in acest fel pe cei din jur, facandu-i sa se intrebe cu cine au, de fapt, de a face.

Luna noua aparuta pe 15 iunie in Gemeni si a VIII-a casa a Scorpionului iti complica si mai mult relationarea cu cei din preajma ta. Formarea unui parteneriat ori o asociere deja existenta necesita sa fii cu mult mai flexibil decat de obicei. Aceasta Luna noua te ajuta, totusi, sa depasesti niste blocaje in legaturile umane, sa te descatusezi de trecut si sa-ti oferi un nou inceput intr-o relatie cu cineva la care tii sau intr-o alianta personala ori profesionala.

Focalizat pe extinderea orizonturilor lumii, iti doresti sa ai noi experiente de viata, in stare sa iti schimbe hotarator destinul si sa-ti dea o perspectiva de ansamblu. Soarele patrunde, incepand cu 21 iunie 2015, in Rac si a IX-a ta casa, asa ca poti fi fascinat de persoane de pe alte meridiane, din alte culturi ori cu credinte cu totul diferite de ale tale. Este o vreme prielnica studiului, invatarii de lucruri noi, perfectionarii sinelui. Tinzi sa fii extrovertit, sa dai glas, cu tarie si incredere, convingerilor tale si sa ti le confrunti in discutii infierbantate cu altii.

Odata cu 24 iunie, parcursul lui Marte in Rac si a noua casa a Scorpionului te face si mai combativ in promovarea opiniilor si filosofiei tale de viata. Te poti alatura unui grup de oameni uniti de un generos ideal spiritual. Educatia, studiul continua sa aiba intaietate. Este posibil sa fii atras catre o persoana mai varstnica, inzestrata cu o adanca cunoastere si intelepciune, ce are potentialul sa te calauzeasca pe un nou traseu al existentei. De asemeni, esti pus in situatia sa iei o decizie majora legata de o calatorie sau o mutare intr-un loc indepartat.

Horoscop Scorpion iunie 2015 | Horoscop dragoste


Tranzitul lui Venus in Rac (pana pe 5 iunie) si cel al lui Marte in Gemeni (pana pe 24 iunie) continua sa se faca simtite, asa cum sunt configurate in Horoscopul dragostei Scorpionului mai 2015.

Viata sentimentala si cea profesionala se impletesc strans din 5 iunie 2015, ca urmare a tranzitului lui Venus in a X-a casa a Scorpionului. Exista posibilitatea sa intalnesti un promitator partener intr-un eveniment ori intr-o imprejurare avand de a face cu munca ta sau cu principalul tau domeniu ocupational. Daca iti sta in putinta, evita sa te implici intr-o aventura cu seful tau! Daca esti deja intr-o relatie in doi, ai sansa sa colaborezi impreuna cu tovarasul tau de viata intr-o initiativa financiara sau de afaceri ce va fi incununata de succes nu peste mult timp.

Neptun retrograd tinde sa-ti joace feste in dragoste odata cu 11 iunie. Esti inclinat sa iti transformi persoana iubita intr-o zeitate si sa-i aduci, cu veneratie, pretioase ofrande, riscand sa-ti anihilezi, mai mult sau mai putin, personalitatea. Pe de alta parte, te poti inamora de cineva inaccesibil ori de un om care mimeaza ca te iubeste si intentioneaza sa profite de tine, sa te manipuleze!

Horoscop Scorpion iunie 2015 | Horoscop bani si munca


Sfera profesionala iti rezerva mai fagaduinte incepand cu 5 iunie 2015. Vizita lui Venus in Leu si a zecea ta casa iti daruieste un farmec aparte si aduce pe sefi si colegi de partea ta si a nazuintelor tale. Responsabilitatea si competenta de care dai dovada nu au cum sa nu fie observate si recompensate. Te bucuri de numeroase oportunitati in cariera, in special datorita unui talent artistic, a calitatilor tale manageriale sau a aportului partenerului tau de viata.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Scorpion 2015

Horoscop Scorpion mai 2015
Horoscop Scorpion iunie 2015 Horoscop Scorpion iunie 2015 Reviewed by Diana Popescu on mai 17, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Buna Diana!referitor la caderea respectiva de sus ma gandeam ca ar exista o solutie totusi ca impactul sa nu fie asa puternic....o parashuta:)):P,deh la asta te`ai gandit:)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.