Horoscop Leu iulie 2015

Horoscopul Leului iulie 2015 anticipează o perioada iniţială de singurătate, având două tăişuri, benefică sau malefică în funcţie de realismul şi obiectivitatea cu care îţi estimezi sinele şi îi evaluezi pe cei din preajma ta. Urmează un ciclu astral oportun afirmării şi promovării personalităţii şi intereselor tale, ce îţi impune totuşi să nu pici în plasa conformismului, a unei vanităţi exagerate şi a unei încrederi oarbe în tine însuţi.

Horoscop Leu iulie 2015 | Horoscop general 


Leu
Prietenia îţi rezervă mari satisfacţii pe 1 iulie 2015, atunci când Venus ajunge în conjuncţie cu Jupiter. Un amic te încurajează şi te ajută să îţi transformi în bine look-ul. Chiar dacă nu stai pe roze, fericirea nu te ocoleşte în cazul în care ştii să apreciezi aspectele pozitive ale vieţii tale. Un cadou neaşteptat te înalta în al şaptelea cer, dar ai şi posibilitatea de a face unor oameni apropiaţi o bucurie de zile mari prin ceea ce le oferi. Generozitatea este la ordinea zilei, atât către, cât şi dinspre tine. Norocul te însoţeşte în majoritatea acţiunilor tale.

Luna plină, poposită în Capricorn şi a VI-a casă a Leului pe 2 iulie, te inspiră să îţi iei joaca în serios şi să te joci cu lucrurile serioase. O preocupare asociată  cu casa sau familia îţi facilitează o mare oportunitate de a obţine nişte avantaje materiale. Dacă ai copii, nu te poţi împiedica să le împărtăşeşti moştenirea ta spirituală şi simţi nevoia să te implici mai adânc în traiul lor de toate zilele. Încrederea în tine însuţi şi în capacitatea de a-ţi pune în evidenţă  înzestrările personale te îndeamnă să te angajezi în iniţiative îndrăzneţe, uneori prea riscante.

4 iulie 2015 este o zi mai mult decât nimerită pentru a-ţi configura viitorul şi a da amploare proiectelor tale, datorită sextilului lui Mercur cu Jupiter. Ai credinţă în ţelurile şi ideile tale, şi posezi abilitatea de a le pune nemijlocit în practică, luând în considerare cele mai mici detalii, fără să pierzi imaginea de ansamblu. Acest lucru este în măsură să îţi mărească rândurile susţinătorilor. Lipsa de apetit pentru treburile de zi cu zi se întâlneşte cu posibilitatea de a cunoaşte oameni deosebiţi, de pe alte meridiane geografice şi spirituale.

Stresul şi supărările se destramă asemeni păpădiilor bătute de vânt pe 5 iulie, ca urmare a sextilului dintre Venus şi Mercur. Este timpul să te distrezi după pofta inimii tale şi să te delectezi în compania prietenilor. Aplecarea asupra intereselor tale împreună cu persoane aflate pe aceeaşi lungime de undă ca şi tine te relaxează şi îţi înlesneşte învăţarea de lucruri noi. Îţi doreşti şi ai potenţialul să instaurezi armonia în toate relaţiile tale umane. Cuvintele tale au darul de a înmuia şi a îndepărta adversităţile.

Sufletul îşi află împlinirea pe căi tainice dacă nu dai bir cu fugiţii din faţa temerilor tale cele mai adânci. Odată cu 8 iulie 2015, tranzitul lui Mercur în Rac şi a XII-a casă a Leului te face mai puţin comunicativ şi te îndrumă să îţi păstrezi pentru tine gândurile şi aspiraţiile. Acest lucru este necesar din când în când pentru a-ţi consolida realizările sinelui şi a le elabora pe cele viitoare, dar nu îţi justifică îngrijorarea că ai putea fi judecat ori înţeles greşit de ceilalţi. Chiar dacă cele mai strălucite întrezăriri ale minţii îţi sunt mijlocite de singurătate, nu trebuie să te fereşti să le mărturiseşti celor care îţi sunt aproape. Pe de altă parte, acest aspect astral este prielnic rezolvării unor probleme mai vechi şi descotorosirii de simţăminte care nu îşi mai au rostul în prezent.

Pe 14 iulie, cuadratul dintre Venus şi Saturn insistă pe satisfacţiile regăsirii sinelui în solitudine. Ai ocazia să îţi confirmi valorile, fără a mai fi distras de opiniile altora, dar şi să analizezi în cine te poţi încrede pe termen lung în ducerea la bun sfârşit a planurilor tale. Responsabilităţile îţi pot limita delectările interioare.

Influenţele anterioare sunt amplificate sub vibraţiile Lunii noi apărute pe 16 iulie 2015 în Rac şi a douăsprezecea casă a Leului. Dacă tot este vorba să te despărţi de oameni şi circumstanţe care şi-au pus cu pregnantă amprenta asupra existenţei tale, fă-o cu graţie, fără a prelungi agonia a ceea ce trebuie să moară. Nu te agaţă de regrete ce îţi stăvilesc drumul către mâine. Cineva din familie plecat din această lume îşi face loc în mintea ta, ajutându-te să-ţi lămureşti o dilema actuală.

Soarele şi Mercur îşi dau întâlnire pe 23 iulie 2015 în Leu, ambele angajându-se în câte un tranzit ce aduce în prim plan forţa personalităţii tale, îmbunătăţirea imaginii tale exterioare şi înscrierea pe o traiectorie ascendentă a destinului tău personal. Viaţa socială îţi netezeşte calea spre importante oportunităţi şi spre cucerirea unei poziţii de lider. Ai prilejul de a călători mai des decât de obicei şi de a-ţi impune ideile şi obiectivele ca urmare a abilităţii tale de a te exprimă cu elocventă. Perioada pe care o traversezi acum stă sub semnul devizei "Cere şi ţi se va da!"

Din 25 iulie, Uranus retrograd în Berbec şi a noua ta casă este dornic să farame bibelourile de porţelan din vitrina convenţiilor şi conformismelor asimilate de tine. Năzuinţa de a profita de o sporită libertate exterioară impune să îţi regăseşti mai întâi libertatea interioară. Este posibil să te loveşti de nişte bariere invizibile, neaşteptate, ţinând de studii ori o plecare în străinătate.

Nu subestima, odată cu 31 ianuarie 2015, riscul de a te îndrăgosti la culme de tine însuţi, sub impactul tranzitului retrograd al lui Venus în Leu şi prima ta casă. Probabil că ştii ce a păţit din cauza asta Narcis! Doamne fereşte! Deşi nu strică să îţi turezi la maximum motoarele încrederii în tine însuţi, te poţi prăbuşi, atunci când lumea îţi este mai dragă, din înălţimile vanităţii în abisul unor crunte dezamăgiri, atunci când vei realiza că cei din jurul tău nu se aliniază măreţelor tale păreri despre propria-ţi persoană.

Luna plină, ivita tot pe 31 iulie în Vărsător şi a VII-a casă a Leului, te focalizează asupra relaţiilor de parteneriat. Poţi cunoaşte oameni originali, ieşiţi din comun, cu totul diferiţi de cei din cercul tău social. Deşi inţial ei te şochează prin viziunea lor despre viaţă, ai îndeajunsă flexibilitate pentru a-i înţelege şi preţui, mai cu seama că îţi pot isca în minte modalităţi novatoare de a-ţi remodela destinul. O alianţa formată sub auspiciile acestei Luni noi se va dovedi extrem de utilă în viitor!

Horoscop Leu iulie 2015 | Horoscop dragoste 


Pe 2 iulie 2015, Luna plină din a V-a ta casă vesteşte decizii radicale în viaţa sentimentală. În acest context, o relaţie de cuplu şi află fie încheierea, fie înălţarea pe un nou nivel de comuniune afectivă. O mai veche poveste de dragoste poate să renască din cenuşa nostalgiei, asemeni păsării Phoenix.

Ai grijă la tentaţia de a cumpăra iubirea cu nişte sentimente calpe sau de a o confunda cu interesele tale materiale! Odată cu 19 iulie, parcursul lui Venus în Fecioară şi a doua casă a Leului da naştere unei interferenţe adeseori nefaste între dragoste şi bani. În această conjunctură astrală, poate să ţi se propună (probabil de cineva din familie) o partidă, o căsătorie formală, avându-şi rădăcinile în avantaje financiare sau sociale. Alţi nativi singuri pot fi convinşi să închege o legătură în doi cu cineva care îi admiră şi le apreciază calităţile şi personalitatea.

Planeta dragostei îţi aşează în drum nişte capcane ispititoare din 31 iulie, atunci când începe să străbată în sens invers tărâmurile Leului. O parte din nativii din această zodie par să fie pândiţi de înclinaţia de a se înalta pe un piedestal în legătura de cuplu, de a-şi subestima partenerul, de a-i minimaliza nevoile şi aspiraţiile.

Horoscop Leu iulie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Începând cu 19 iulie 2015, vizita lui Venus în a II-a ta casă te determină să îţi conştientizezi cu limpezime atuurile personale, ba chiar să ţi le supraevaluezi! Eşti bântuit de convingerea că ai putea să raliezi nişte persoane importante obiectivelor tale dacă le "cumperi" favorurile, le copleşeşti cu daruri şi atenţii. Cu cât ai mai mare contul din bancă, cu atât mai mult tinzi să-ţi preţuieşti sinele. Partea bună a acestei circumstanţe astrale este că optimismul şi atitudinea ta pozitivă faţă de afaceri şi sfera profesională pot atrage un şir de beneficii deloc neglijabile!

Nemulţumirea legată de situaţia ta materială actuală este pe punctul să se acutizeze din 25 iulie, ca efect al tranzitului retrograd asumat de Venus în Fecioară şi a două casă a Leului. Nu este exclus ca cineva sau ceva să se pună de-a curmezişul ţelurilor tale financiare sau din afaceri.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Leu 2015

Horoscop Leu iunie 2015
Horoscop Leu iulie 2015 Horoscop Leu iulie 2015 Reviewed by Diana Popescu on iunie 12, 2015 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.