4 piese vestimentare cu care să-i furi inima, de la prima întâlnire, în vara asta !

Hainele pe care le poartă fetele si femeile tinere nu sunt niciodata destul de multe, mai ales, când e vorba de prima întâlnire! Recunosc, e o mare bataie de cap si risipă de energie, dar n-avem ce face!

Ah, prima întâlnire cu bărbatul cu care flirtezi pe siteurile de socializare de ceva timp  poate deveni o mare bătaie de cap, în vara asta, atât de fierbinte..!

Şi dacă te întrebi cu ce să te îmbraci ca să-i furi inima, nu te uita în portofel şi nu intra în panică!
Ce, n-ai auzit de sintagma reduceri haine?

Din prima, trebuie să ştii, care sunt  cele 4 piese vestimentare hot, din vara asta, după părerea mea, care nu trebuie să lipsească din garderoba fetelor:

Ia românească sau bluziţa cu broderie british ori cu dantelă spartă, foarte femininina este la mare căutare, de către fete şi femeile de orice vârsta. O poţi purta cu jeanşi lungi sau scurţi şi fustiţe cloş.

Kimonoul, un fel de şal cu mâneci, ce poate avea modele brodate şi franjurate sau imprimeuri abstracte, îţi va proteja umerii frumoşi de soarele incandescent sau de răcoarea serii și pe care îl poți purta peste o bustieră sau ceva fără mâneci, chiar și peste costumul de baie, la piscină.

Apropo de seară, rochia neagră şi vaporoasă, deasupra genunchilor fără de care garderoba femeilor este incompletă, o porţi purta cu espadrile, săndăluțele acelea pânzate, cu şireturi lungi, care şi ele sunt la mare cautare in vara asta şi de mare efect.

Cea mai tare din toate şi cea mai senzuală piesa vestimentară, pe care o poţi purta dimineaţa sau în timpul zilei, este, de departe, rochiţa cu şireturi încrucișate la spate sau lateral, care îţi va pune în evidenţă pielea frumoasă şi senzuală, umerii catifelaţi şi spatele a cărui curbură îl va lasă pe el fără replică.

Fiindcă e vorba de prima întâlnire, totuși, te sfătuiesc să nu-ți pui tocuri foarte înalte, ca să poți s-o iei la goană daca tipul întrece măsura și îți face apropouri...

Dacă te-am ajutat să te hotărăști cum să te îmbraci la prima întâlnire, la întoarcere, poate îmi spui și mie cum a fost..!



Articole cu același subiect, in blog:

De ce fetele poarta fuste scurte?

Hainele si imbracamintea in superstitii si traditii

Ciudatele ritualuri ale imbracamintei




4 piese vestimentare cu care să-i furi inima, de la prima întâlnire, în vara asta ! 4 piese vestimentare  cu care să-i furi inima, de la prima întâlnire, în vara asta ! Reviewed by Diana Popescu on iulie 01, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.