Horoscop iulie 2015 - Toate zodiile

Horoscop general, horoscopul dragostei, horoscopul muncii şi banilor pentru toate zodiile în luna iulie 2015. Pentru a descoperi previziunile astrologice referitoare la tine, dă click pe linkul corespunzător horoscopului zodiei tale.

Horoscop iulie 2015
Racii beneficiază de o fericită integrare în viaţa socială, au şansa de a-şi impune cu succes personalitatea şi interesele, şi se răsfaţă într-o conjunctură sentimentală promiţătoare, dar care le impune să poarte platoşa unei minime prudenţe. Banii nu ar trebuie să reprezinte o problemă!

Horoscopul Leului iulie 2015 anticipează o perioada iniţială de singurătate cu două tăişuri, benefică sau malefică în funcţie de realismul şi obiectivitatea cu care îşi estimează sinele şi îi evaluează pe cei din preajmă. Urmează un ciclu astral oportun afirmării şi promovării personalităţii şi intereselor sale, ce îi impune impune totuşi să nu pice în plasa conformismului, a unei vanităţi exagerate şi a unei încrederi oarbe în el însuşi.

Fecioarele au capacitatea de a zămisli idei şi proiecte inspirate, ingenioase, şi sunt direcţionate asupra relaţiilor de prietenie şi a avantajelor datorate popularităţii şi aprecierii de care se bucură în interacţiunea socială. Către sfârşitul lunii, se instalează o relativă izolare faţă de lume, având drept scop energizarea fizică şi mentală, purificarea de balastul psihic, ajustarea imaginii individuale şi asumarea hotărâtă a destinului lor personal.

Horoscopul Balanţei iulie 2015 are iniţial drept repere principale o intensă comuniune cu prietenii şi o integrare fericită în plan social. În ultima parte a lunii, este necesar să-şi recunoască cu realism amicii şi duşmanii, să îşi reevalueze şi reclădească relaţiile de parteneriat, să nu se lase prinsă în capcanele vanităţii, a oamenilor lipsiţi de onestitate şi a unui eventual dezechilibru din viaţă sentimentală.

Conform previziunilor astrale din iulie 2015, forţa, farmecul şi autenticitatea personalităţii nativilor din Scorpion le asigură un impact deosebit asupra lumii, iar relaţiile lor de prietenie ajung în prim plan. Viaţa profesională şi cea sentimentală le sunt, în general, favorabile, dar ajung să fie cumva contradictorii către finalul lunii.

Horoscopul Săgetătorului iulie 2015 lasă să se întrevadă asumarea unei atitudini mature, serioase în viaţa socială şi cea sentimentală, nevoia de a înţelege în profunzime lumea, perfecţionarea sinelui prin studiu, călătorii şi experienţe inedite, precum şi o implicare plină de făgăduinţe în sfera socială. Spre sfârşitul lunii, trebuie să ia mare luare aminte la demersurile principale din dragoste şi din existenţă, în general.

Pentru Capricorn, se prefigurează reevaluarea şi relansarea relaţiilor de parteneriat, nevoia de a se bucura de o cât mai mare libertate, o binevenită purificare interioară, o viaţă sentimentală caracterizată de o dramatică pendulare între extreme, şi un apetit crescând pentru tot ce se ridică deasupra cenuşiului traiului cotidian.

Horoscopul Vărsătorului iulie 2015 scoate în evidenţă o rară agilitate a minţii, un interes sporit faţă de starea de sănătate, o serie de oportunităţi ce stau sub semnul legăturilor de parteneriat, necesitatea de a păstra valorile veritabile ale trecutului, cea de prioritizare a ţelurilor, precum şi o viaţă sentimentală cumva zbuciumată, impunând înţelegerea adevăratei împărtăşiri afective.

Peştii au drept principale repere un sporit potenţial creativ, reestimarea oamenilor care le încurajează împlinirea idealurilor, a punctele forte dar şi a celor slabe ale relaţiilor de parteneriat, ajutorarea dezinteresată a celor din preajma lor, redescoperirea plăcerilor vieţii cu o inocenţă aproape copilărească, şi o viaţă sentimentală aflată sub semnul autenticităţii.

Horoscopul Berbecului iulie 2015 anticipează armonizarea relaţionării sociale şi profesionale, o fericită regăsire a sinelui în viaţa de familie, redescoperirea resurselor creative şi a atuurilor personalităţii, necesitatea de a nu cade pradă impresiei că cineva se pune cu tot dinadinsul de-a curmezişul obiectivelor principale personale, de adaptare la răsturnări de situaţie în interacţiunea socială, şi de protejare a dragostei faţă de abisurile raţiunii şi cele ale unei frivolităţi excesive.

Taurul comunică şi se angajează cu febrilitate şi fertilitate în sfera socială, se lasă dus de valul unei creativităţi exuberante şi a dorinţei de se înfrupta din toate deliciile vieţii. Casa şi familia capătă întâietate, iar viaţa amoroasă trece printr-o largă paleta de nuanţe, de la o efuziune sufletească cutremurătoare, până la o sobrietate uneori păguboasă.

Gemenii au parte de un climat auspicios îmbogăţirii cunoaşterii şi extinderii sferei lor de influenţă, mai cu seama datorită originalităţii gândirii şi a comunicării cu cei din jur. Oportunitatea de a călători şi de a culege informaţii preţioase din mediul înconjurător se împleteşte cu o prudenţă uneori exagerată şi cu un echilibru stabil în legăturile familiale şi cele de cuplu.
Horoscop iulie 2015 - Toate zodiile Horoscop iulie 2015 - Toate zodiile Reviewed by Diana Popescu on iunie 30, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.