Horoscop Taur iulie 2015

Horoscopul Taurului iulie 2015 insistă asupra unei comunicări febrile şi fertile din sfera socială, a unei creativităţi exuberante şi a dorinţei de te înfrupta din toate plăcerile vieţii. Casa şi familia capătă întâietate, iar viaţa sentimentală trece printr-o largă paleta de nuanţe, de la o efuziune sufletească cutremurătoare, până la o sobrietate uneori păguboasă.

Horoscop Taur iulie 2015 | Horoscop general 


Taur
Luna plină ivită pe 2 iulie 2015 în Capricorn şi a nouă casă a Taurului te direcţionează către modul cum aspiraţiile tale cele mai înalte se pot înfăptui în traiul de toate zilele. Este un eveniment astrologic dedicat încununării unui plan generos legat de studii sau scriitură. Coeziunea dintre spiritul şi intelectul tău se realizează fără nici o îngrădire, şi te simţi cumva forţat să îţi depăşeşti hotarele existenţei, să ai revelaţia unei noi dimensiuni ale destinului tău.

Mintea îţi aleargă cu repeziciune de la un gând la altul, fără a avea răbdare prea mult asupra unuia şi aceluiaşi subiect. Din 8 iulie, parcursul lui Mercur în Rac şi a III-a ta casă nu îţi dăruieşte o focalizare ieşită din comun, şi nu anunţă o perioadă favorabilă aplecării asupra unor proiecte complexe, pe termen lung. Cu cât te apuci de mai multe lucruri deodată, cu atât mai puţin poţi să duci vreo unul până la capăt! Comunicarea cu cei din jur se înteţeşte şi nu îţi lasă decât arareori un scurt răgaz pentru odihnă şi relaxare. Pari să ai de spus ceva important aproape oricărui coleg sau prieten, iar oamenii, la rândul lor, nu se pot abţine să dea năvală peste tine, dornici să îţi aducă la cunoştiinţă o veste bună ori o informaţie folositoare. Vizitele, călătoriile scurte, drumurile prin oraş sunt la ordnea zilei. Te afi într-o continuă mişcare, năzuind să fii în cât mai multe locuri deodată. Ai oportunitatea de a învăţa ceva nou, de a avea o iniţiativă cu un uriaş impact asupra vieţii tale în curând.

Pe 16 iulie 2015, Luna nouă din Rac şi a treia casă a Taurului dă o amploare şi mai mare tendinţelor anterioare. Învaţă să discerni semnificaţiile vorbelor tale şi ale altora, să înţelegi efectul pe care îl poate avea un cuvânt plasat la locul şi momentul potrivit!

Viaţa nu ţi se mai pare a fi un bâlci al deşertăciunilor, ci unul magic, presărat cu o puzderie de carusele, roţi ale norocului, magicieni, ghicitoare şi saltimbaci. Prezenţa lui Venus în Fecioară şi a V-a ta casă dă startul, odată cu 19 iulie, unei incursiuni incitante pe tărâmul distracţiilor şi plăcerilor. Te bucuri de fiecare clipă, iar vitalitatea ta este molipsitoare. Adori să fii în mijlocul oamenilor şi, câteodată, eşti gata să faci aproape orice pentru a ajunge sub luminile reflectoarelor. Creativitatea ţi se înalţă la cote rar atinse până în prezent, şi îţi iese la lumină nu numai în demersuri artistice, ci şi în modalitatea cum reuşeşti să îţi exprimi ideile şi credinţele.

Începând cu 23 iulie 2015, localizarea Soarelui şi a lui Mercur în Leu şi a patra casă a Taurului scoate în prim plan interacţiunea cu familia şi părinţii. Eşti motivat să rezolvi cu realism chestiuni familiale sau legate de casă mereu amanate ori trecute cu vederea. Ideile inspirate de a-ţi reamenaja sau redecora locuinţa sunt puse în aplicare cu entuziasm. Nu este exclus să cumperi ori să vinzi o casă, sau să te muţi. Dacă serviciul te-a acaparat prea mult în ultima vreme, poţi să îţi rezervi mai mult timp vieţii personale, regăsirii universului tău interior.

Turnura retrogradă în care se înscrie din 25 iulie Venus în a V-a ta casă te îmboldeşte să faci diferenţa între ceea ce te satisface şi ceea ce doar te amuză, să îţi direcţionezi efluviile creative spre teritorii ale lumii neexplorate încă. Deşi nu îţi refuzi, pe mai departe, delectările existenţei, ai voinţa de a le da un înţeles, o menire.

Uranus retrograd în Berbec şi a douăsprezecea casă a Taurului te pune în gardă, odată cu aceeaşi zi de 25 iulie 2015, faţă de trădările subconştientului. Impulsurile neconstientizate încă pot contrazice ce îţi doreşti pe plan raţional, aşa că te poţi trezi în mjlocul unor situaţii de viaţă confuze, derutante, având scopul de a-ţi sugera o transformare a năzuinţelor tale cele mai adânci.

Horoscop Taur iulie 2015 | Horoscop dragoste 


Dragostea pluteşte în aer, o inspiri şi expiri cu nesaţ, fără să te mai saturi de ea sub impactul tranzitului iniţiat de Venus, pe 19 iulie 2015, în a cincea casă a Taurului. Dăruit cu farmec şi graţie, poţi face cu uşurinţă o cucerire dacă nu eşti tu cucerit mai întâi! Uneori, ai ocazia de a alege un partener sensibil faţă de înzestrările personalităţii tale, capabil să te înalţe pe un soclu al iubirii. Cu cât simţi mai mult nevoia să îţi condimentezi viaţa amoroasă cu un strop de dramă, cu atât mai puţin poţi da înapoi din faţa unor riscuri incalculabile!

Ca efect al traseului retrograd al lui Venus în a V-a ta casă, din 25 iulie tinzi să te îndrăgosteşti mai puţin de dragul iubirii. Eşti mai pretenţios în selectarea unui potenţial tovarăş de viaţă, având înclinaţia de a trece dragostea prin furcile caudine ale raţiunii.

Din 31 iulie 2015, mişcarea inversată a planetei dragostei o aduce în Leu şi a patra casă a Taurului, într-un tranzit ce aprofundează influenţele de mai sus. Aspiri să iei o relaţie de cuplu cât mai în serios, fiind posibil să te gândeşti mai mult decât altădată la o căsătorie. Nu uita că iubirea se împacă cu greu în hainele scorţoase ale sobrietăţii!

Horoscop Taur iulie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


O atmosferă de bun augur se instalează în viaţa profesională sub vibraţiile Lunii pline din Vărsător şi a zecea casă a Taurului. Perseverenţa şi relaţiile cordiale cu colegii îţi deschid calea unor realizări de răsunet. Eşti cutreierat de o idee inedită de a-ţi mări contul din banca. Desprinde-te de obsesii învechite şi aţinteşte-ţi privirea către viitor!


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Taur 2015

Horoscop Taur iunie 2015
Horoscop Taur iulie 2015 Horoscop Taur iulie 2015 Reviewed by Diana Popescu on iunie 26, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.