Horoscop Balanţă august 2015

Horoscopul Balanţei august 2015 anticipează progrese notabile în concretizarea aspiraţiilor tale, beneficii datorate activităţilor de grup, dar şi o relativă izolare având scopul de a te purifica, regenera, şi a evolua pe plan spiritual şi mental. Însingurarea se diminuează spre sfârşitul lunii, lăsând loc unei afirmări îndrăzneţe a personalităţii şi intereselor tale.

Horoscop Balanţă august 2015 | Horoscop general 


Balanta
Cu toate că mintea îţi duduie ca o locomotivă, din 7 august 2015, atunci când Mercur îşi face intrarea în Fecioară şi a douăsprezecea casă a Balanţei, ai tendinţa să îţi păstrezi gândurile numai pentru tine, să nu le dezvălui altora din teama de a nu fi judecat sau înţeles greşit. Străduieşte-te să ieşi din carapacea ta măcar în comunicarea cu cei dragi, astfel încât să nu îţi adumbreşti relaţiile cu ei. Pe de altă parte, treci printr-o perioadă prielnică decantării, lămuririi unor vechi probleme şi despărţirii de ele. Purifică-ţi mintea pentru a-ţi pregăti o proaspătă implicare în viaţă după finalizarea acestui tranzit.

Înclinat să descoperi perspective noi şi relevatoare despre tine şi lume, eşti cutreierat de idei originale, ieşite din comun, câteodată chiar excentrice. Călătoria lui Marte în Leu şi a XI-a ta casă, demarată pe 9 august, te focalizează asupra inovării, speranţelor şi viselor. Norocul te însoţeşte în special atunci când te integrezi într-un grup centrat pe aceleaşi credinţe ca şi ale tale, direcţionat către un ţel comun. Este posibil să ai o agenda zilnică foarte încărcată şi să te dedici unei cauze umanitare. Posezi perseverenţa de a face paşi mari înainte pe drumul materializării idealurilor tale.

Jupiter, prezent în Fecioară şi a XII-a casă a Balanţei începând cu 11 august 2015, extinde influenţele mercuriene, te ia sub aripa sa ocrotitoare, asemeni unui înger păzitor, alungând ceea ce este rău în tine. Eşti eliberat astfel de tendinţe autodistructive, temeri şi sentimente de vinovăţie adânc înrădăcinate în sufletul tău. Ai abilitatea de a intra în contact cu lumea ta subconştientă şi eşti caracterizat de o înaltă sensibilitate şi empatie. Aflată la ordinea zilei, ajutorarea altora îţi dăruieşte o bucurie profundă. Uneori, izolarea de ceilalţi îţi mijloceşte o meditaţie benefică, care te învigorează şi te reenergizează. Este vremea unei reînnoiri spirituale, clădirii filosofiei tale autentice de viaţă.

Pe 14 august, Luna nouă din Leu şi a unsprezecea ta casă aduce iarăşi în prim plan prieteniile, discuţiile şi demersurile împreună cu persoane situate pe aceeaşi lungime de undă ca şi tine din punct de vedere spiritual şi mental. O perspectiva înălţătoare sau o viziune inedită asupra existenţei te incită şi te călăuzeşte pe un drum neexplorat vreodată. Ai prilejul să întâlneşti oameni plini de o energie efervescentă, în stare să îţi intensifice şi nu să îţi secătuiască vitalitatea.

Soarele străbate şi el, din 23 august 2015, meleagurile Fecioarei şi a XII-a casă a Balanţei, într-un ciclu ce confirmă orientările trasate de Jupiter, insistă pe o retragere relativă din sfera socială, având darul de a-ţi facilita reîncărcarea bateriilor sinelui şi separarea grâului de neghina din plan subconştient şi psihologic. Visele îţi sunt din ce în ce mai bogate, mai expresive, fiind posibil să îţi transmită indicii preţioase despre principalele tale obiective.

Gata cu muţenia, însingurarea şi secretele! Odată cu 27 august, Mercur păşeşte în Balanţă şi prima ta casă, şi te stârneşte să dai glas gândurilor şi ideilor întoarse pe toate fetele numai în mintea ta. Raţiunea preia guvernarea asupra fiinţei tale, eşti mult mai atent la ceea ce se întâmplă în jur şi mai alert în a face conexiuni mentale şi a trage concluzii logice. E timpul să dai întâietate intereselor şi nevoilor tale, să ţi le exprimi direct, fără a-i menaja pe alţii sau a te apleca în faţă voinţei lor. Cu toate acestea, comportamentul tău nu este agresiv, ci binevoitor şi cumva neastâmpărat. Oamenii par să-ţi caute mai des sfatul şi îndrumarea. Relaţiile cu rudele, prietenii, colegii şi cunoştiinţele iau amploare şi îţi făgăduiesc beneficii deloc neglijabile.

Sub vibraţiile Lunii pline ivite pe 29 august 2015 în Peşti şi a şasea ta casă, te concentrezi pe eficientizarea activităţilor zilnice şi ai potenţialul să iniţiezi o transformare spectaculoasă în această dimensiune a vieţii tale. Trupul are ceva să-ţi spună, aşa că ia în considerare cu luare aminte mesajele sale legate nu numai de tonusul tău fizic, ci şi de cel mental.

Horoscop Balanţă august 2015 | Horoscop dragoste 


Venus în parcurs retrograd în Leu şi a XI-a ta casă, continuă să-şi facă simţite efectele şi în această lună, aşa cum am descris în Horoscopul dragostei Balanţei iulie 2015.

Din 11 august, tranzitul lui Jupiter în a douăsprezecea ta casă este asociat frecvent cu naşterea unei poveşti de dragoste deosebite. Este posibil ca un suflet pereche să te inspire să regăseşti ceea ce ai mai bun în tine şi să te îndrume către un univers mirific, în stare să îţi dezvăluie trivialitatea lumii înconjurătoare. Ai la îndemână un interval de timp oportun dezvoltării unei relaţii de cuplu private, neavând de a face cu evenimentele şi oamenii din traiul de zi cu zi.

Horoscop Balanţă august 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Dificultăţile financiare devin mai puţin apăsătoare odată cu 11 august 2015, graţie revenirii lui Saturn în tranzit direct în Scorpion şi a doua casă a Balanţei. Mai ales dacă ai ţinut cont de lecţiile primite de la această planetă în decursul parcursului său retrograd, poţi profita de noi căi de a face bani, mai cu seama prin exploatarea înzestrărilor tale native. Ai, în acest mod, ocazia să-ţi plăteşti cel puţin o parte din datorii, să-ţi echilibrezi bălanţa de venituri şi cheltuieli, sau chiar să faci o investiţie importantă într-un proiect pe termen lung.

Pe 29 august, Luna plină din a VI-a ta casă îţi măreşte încrederea în abilităţile tale profesionale şi îţi sugerează o schimbare în bine a relaţionării cu şefii şi colegii. Poţi obţine un nou job, avantajos atât că salarizare, cât şi ca dezvoltare potenţială în carieră.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Balanţă 2015

Horoscop Balanţă iulie 2015
Horoscop Balanţă august 2015 Horoscop Balanţă august 2015 Reviewed by Diana Popescu on iulie 16, 2015 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Din 2012 toamna...totul a mers ca un spate de maimuta.....sper ca in 2016 sa fie mai ok...unii zic ca nodul nord face treaba buna....eu vad ca este destul de nasol acest "nod nord"..defapt toata luna iulie a fost un fel de MAI din anul 2014...nu stiu ce sa zic....bine ca aici mai tine un pic si de numerologie...asta este clar..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai mare dreptate, mie una mi se pare ca anul asta este cu mult mai dificil dpdv emotional, psihic, relational, fata de 2014. este la extreme. Si eu sper sa vina un 2016 bun, si mai ales sa se schimbe ceva in bine si pt noi

      Ștergere
    2. Roxana sandu parca ai vorbi despre mine .. :)

      Ștergere

Un produs Blogger.