Horoscop Vărsător august 2015

Horoscopul Vărsătorului august 2015 are drept principale repere raţiunea şi seriozitatea, armonizarea relaţiilor de perteneriat, abordarea senină şi lipsită de agresivitate a existenţei, focalizarea către înălţătoare idealuri, o posibilă transformare a sinelui şi o viaţă sentimentală plină de bune auspicii.

Horoscop Vărsător august 2015 | Horoscop general 


Varsator
Prezenţa lui Mercur în Fecioară şi a opta casă a Vărsătorului te transformă din 7 august 2015 într-un veritabil Sherlock Holmes. Înzestrat cu o gândire logică de excepţie, te pricepi nemaipomenit de bine să investighezi lumea din jur, orice persoană sau situaţie care te intrigă. Nu eşti fascinat de poleiala aparenţelor şi năzuieşti să ajungi la miezul lucrurilor. Totodată, îţi doreşti ca experienţele de viaţă şi discuţiile tale să fie cât se poate de serioase, să fie încărcate de adânci semnificaţii. Deşi nu te întreci cu vorba, atunci când ai ceva important de zis, cuvintele tale au un mare impact asupra celorlalţi.

Pentru a nu-ţi secătui în zadar energia, eşti îmboldit să aduci un plus de echilibru şi armonie în viaţa ta. Marte păşeşte începând cu 9 august în Leu şi a VII-a ta casă, convingându-te să faci apel mai des la compromisuri şi negocieri. Aspiri să te dedici unor relaţii autentice cu oamenii, mai cu seamă cu cei de care te leagă parteneriate personale sau de afaceri. Nu mai eşti dispus să îţi tratezi în răspăr proiectele şi iniţiativele tale majore, ci să pui cât mai mult suflet şi efort în ele.

Odată cu 11 august 2015, parcursul lui Jupiter în Fecioară şi a opta casă a Vărsătorului îţi sugerează să îngropi securea războiului şi să o laşi mai moale cu luptele pentru putere sau cele ale orgoliilor. Nu te mai simţi vulnerabil din punct de vedere emoţional, aşa că nu mai ai de ce să recurgi la cărări ocolite în relaţionarea cu ceilalţi, având îndrăzneala să te arăţi aşa cum eşti şi să joci cu toate cărţile pe faţă. Eşti înclinat să îţi ajuţi cât îţi stă în puteri prietenii ori fiinţa îndrăgită.

Deşi cumva dificil, tranzitul iniţiat de Soare, pe 23 august, în Fecioară şi a VIII-a ta casă, are potenţialul să te învigoreze dinlăuntru către afară. În acest context astral, poţi să-ţi descoperi în oglinda minţii o variantă întunecată, mai puţin frumoasă, a sinelui tău. Se impune, aşadar, să nu fugi de ea, ci să o accepţi şi să o converteşti într-un aliat al aspiraţiilor tale pozitive. Soarele te sprijină de fapt într-o metamorfoză puţin dureroasă, dar binevenită, asemeni celei dintr-o omidă într-un magnific fluture.

Viziunile, gândurile şi idealurile măreţe sunt la ordinea zilei din 27 august 2015, atunci când Mercur pătrunde pe tărâmurile Balanţei şi ale celei de-a noua case a Vărsătorului. Lipsit de apetit faţă de traiul cotidian şi treburile practice, mercantile, năzuieşti să priveşti existenţa din înaltul cerurilor, să capeţi o perspectivă cât mai cuprinzătoare a destinului tău. Ignorarea detaliilor de zi cu zi se poate dovedi însă păguboasă de la un anumit punct. Ai grijă la predispoziţia de a uita de nişte întâlniri sau evenimente importante! Simţi nevoia să îţi lărgeşti graniţele fiinţei, să te bucuri de mai multă libertate de mişcare. Poţi lua contact cu un om apropiat aflat de mult timp în străinătate.

Luna plină apărută pe 29 august în Peşti şi a II-a ta casă îţi pune întrebări incomode despre ataşamentul tău faţă de aspectele materiale ale vieţii. Deşi ştii că banii nu pot cumpără ceea ce este esenţial pe lumea asta, poţi conştientiza sau simţi cu acuitate, pe propria piele, ce înseamnă asta. Poate că ţi-ai neglijat de ceva timp sistemul propriu de valori, şi ai exclus din viaţa ta o însemnată componentă spirituală ori sufletească. Oricum, e vremea să îţi regăseşti autenticitatea fiinţei şi să o sărbătoreşti din plin.

Horoscop Vărsător august 2015 | Horoscop dragoste 


Ideea de a te lega cu statornicie de o persoană îndrăgită nu te mai sperie şi nu îţi mai dă impresia că îţi restrânge libertatea personală. Din 9 august 2015, tranzitul lui Marte în a şaptea casă a Vărsătorului te poate determina să faci un pas important într-o relaţie de cuplu existentă sau să te implici într-o poveste de dragoste ce se insinuează de ceva veme în existenţa ta. Cu toate că planeta războiului are obiceiul de a genera mai multe dispute cu partenerul tău, ai voinţă şi bunăvoinţa să dezamorsezi cât poţi de repede orice conflict, astfel încât să nu cutremure de la rădăcini conexiunea voastră afectivă.

Dacă luna lui Cuptor se prelungeşte şi în Gustar, şi nu ţi se pare îndeajuns de caldă, poţi fi aproape sigur că soba dragostei se încinge la maximum! Vizita lui Jupiter în a VIII-a ta casă vesteşte o focalizare fierbinte către persoana iubita, o viaţă sentimentală caracterizată de expansivitate şi adâncire a intimităţii în doi. Nativilor singuri din Vărsător nu le lipsesc ocaziile de a se avânta în ardente aventuri amoroase, dar trebuie să ştie când şi cum să se oprească!

Pe 14 august 2015, Luna nouă din Leu şi a şaptea casă a Vărsătorului înteţeşte influenţele anterioare şi pune accentul pe respectul reciproc din cuplu. Stabilitatea din iubire este întărită de faptul că eşti apreciat pentru ceea ce este unic în tine. Simţi o sporită plăcere să-ţi petreci cât mai mult timp împreună cu partenerul de viaţă.

Din 23 august, Soarele în a opta ta casă continuă să-ţi alimenteze senzualitatea. Dragostea se cere atinsă, mângâiată, alintată, numai că nu trebuie să cazi pe panta unui erotism văduvit de orice urmă de simţăminte.

Horoscop Vărsător august 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Viaţa profesională devine mai puţin apăsătoare din 1 august 2015, ca urmare a revenirii lui Saturn în tranzit direct în Scorpion şi a XI-a casă a Vărsătorului. Eventualele frustrări şi dezamăgiri care te-au marcat în decursul mişcării retrograde a acestei planete au avut scopul de a-ţi releva carenţele sau abordările greşite din carieră. Dacă ai învăţat din aceste lecţii dure ale lui Saturn, ai acum şansa de a-ţi consolida reputaţia, poziţia de lider, şi a-ţi materializa mai rapid obiectivele profesionale.

Ca efect al amplasării lui Jupiter în a opta ta casă, pe 11 august debutează o perioadă propice finanţelor, resurselor materiale împărtăşite cu alţii şi împrumuturilor. Ai inspiraţia să îţi clădeşti un solid buget personal şi poţi primi o importantă sumă de bani, poate dintr-o moştenire sau prin intermediul tovarăşului tău de viaţă. În aceste condiţii, este posibilă cumpărarea unei noi case sau maşini.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Vărsător 2015

Horoscop Vărsător iulie 2015
Horoscop Vărsător august 2015 Horoscop Vărsător august 2015 Reviewed by Diana Popescu on iulie 26, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.