Horoscop Peşti august 2015

Horoscopul Peştilor august 2015 aduce în prim plan o sporită adaptabilitate şi forţă de persuasiune în sfera socială, fortificarea relaţiilor de parteneriat, asumarea unor multiple responsabilităţi şi sarcini, năzuinţa şi oportunitatea de a fi remarcat şi apreciat de oameni, o intuiţie de zile mari şi o viaţă sentimentală favorabilă.

Horoscop Peşti august 2015 | Horoscop general 


Pesti
Armura greoaie a unor idei şi concepţii rigide cade de pe tine odată cu 1 august 2015, atunci când Saturn îşi reia tranzitul direct în Scorpion şi a noua casă a Peştilor. Înzestrat cu flexibilitate mentală, accepţi cu interes punctele de vedere ale celorlalţi şi le foloseşti pentru a-ţi perfecţiona propriile credinţe. Ai încredere în sistemul tău de valori şi nu te mai fereşti să-ţi expui opiniile. O călătorie în străinătate visată sau mult timp amânată este la ordinea zilei.

Farmecul personal îţi măreşte puterea de convingere, ajutându-te să câştigi de partea ta oameni influenţi. Mercur în tranzit în Fecioară şi a VII-a ta casă îţi insuflă, din 7 august, talentul de a media, a negocia şi a încheia compromisuri cât se poate de avantajoase pentru tine. Comunici cel mai bine cu oamenii apropiaţi, aşa că ai prilejul să-ţi reinvigorezi legăturile de parteneriat, să creezi altele noi şi promiţătoare, să lămureşti neînţelegerile cu un asociat din plan personal, social sau profesional. Oricum, ai nevoie de cineva în stare să-ţi confirme şi să-ţi corecteze proiectele şi demersurile.

Ai o mulţime de făcut şi nu te dai bătut până când nu pui la punct, în cele mai mici detalii, ceea ce ţi-ai propus să realizezi. Din 9 august 2015, prezenţa lui Marte în Leu şi a şasea casă a Peştilor te mobilizează să îţi iei în serios responsabilităţile şi să te apuci cu sârguinţă de treabă. Pari să fii extrem de ocupat, să îţi asumi numeroase sarcini şi activităţi. De fapt, deşi poţi fi un pic împrăştiat, îţi doreşti să ai mereu ceva de făcut, astfel încât să îţi consumi energia efervescentă care, dacă nu este direcţionată cu folos, te poate aduce în pragul unui neastâmpăr păgubos. Eşti interesat să îţi ameliorezi starea de sănătate, să îţi optimizezi stilul de viaţă.

Eşti dispus să dai tot ce ai mai bun în tine pentru a intra în graţiile lumii, iar aceasta, în schimb, nu se zgârceşte deloc să îţi facă pe plac. Jupiter, amplasat Fecioară şi a şaptea ta casă începând cu 11 august, te motivează să intri sub luminile reflectoarelor şi să te străduieşti, încă o dată, să îţi împrospătezi şi armonizezi relaţiile de parteneriat din toate aspectele existenţei tale. Te bucuri de beneficii prin mijlocirea tovarăşului tău de viaţă, a asocierilor de afaceri, a contractelor şi a unor chestiuni juridice. Ai prilejul, până spre sfârşitul anului,să pui bazele unor colaborări pline de făgăduinţe pe termen lung. Oamenii îţi preţuiesc sfaturile şi au bunăvoinţa să îţi ofere, la rândul lor, sprijin şi îndrumare.

Opoziţia dintre Mercur şi Neptun de pe 13 august 2015 nu vesteşte o zi potrivită activităţilor necesitând răbdare şi o gândire strict logică. Imaginaţia îţi devine clocotitoare şi, dacă nu ţi-o reverşi într-un făgaş creativ, îţi poate fi foarte greu să nu visezi cu ochii deschişi. Din această cauza, interacţiunea cu ceilalţi este mai dificilă, fiind nevoie să îţi exprimi cu cât mai multă claritate ideile pentru a evita să nu fii greşit înţeles.

Sub vibraţiile Lunii noi ivite pe 14 august în Leu şi a şasea casă a Peştilor, eşti incitat de un nou proiect de îmbunătăţire a tonusului fizic şi psihic, eventual prin adoptarea unei diete mai sănătoase. Poţi afla o soluţie inedită de revitalizare, reenergizare.

Din 23 august 2015, tranzitul Soarelui în Fecioară şi a VII-a ta casă da amploare influenţelor lui Jupiter. Asocierile profesionale şi/sau de afaceri, parteneriatele puternice ori căsătoria îţi promit mari împliniri. Nevoile şi dorinţele unui om îndrăgit capătă prioritate faţă de ale tale.

Intuiţia îţi dezvăluie lucruri ascunse despre cei din jur sub efluviile călătoriei începute de Mercur, pe 27 august, în Balanţă şi a opta casă a Peştilor. Ai de învăţat astfel mai multe despre alţii, dar şi despre ţine însuţi, şi ai şansă de a sparge gheaţă într-o relaţie tensionată de un secret sau de nişte gânduri nemărturisite.

Imaginea personală, felul cum te înfăţişezi înaintea oamenilor reprezintă un reper clar pe 29 august. Luna plină răsărită în Peşti te pune pe jar să experimentezi un nou look. Năzuieşti să te transformi din simplu spectator în actor pe scena vieţii.

Horoscop Peşti august 2015 | Horoscop dragoste 


Partenerul de cuplu existent sau unul pe cale să între în viaţa ta este înălţat pe un soclu al iubirii ca efect al tranzitului iniţiat de Jupiter, pe 11 august 2015, în a VII-a casă a Peştilor. Persoana iubita devine tot mai importantă pentru tine ca oglindire a personalităţii şi idealurilor tale, ca pavăză împotriva singurătăţii şi neliniştilor tale.
Împărtăşirea din dragoste ajunge în al nouălea cer! Cu toate acestea, Jupiter nu se poate împiedica să nu pună punct unei poveşti amoroase epuizate din pricina neînţelegerilor, divergenţelor şi chiar plictiselii instalate în cuplu. Adeseori, o astfel de despărţire nu face decât să netezească drumul spre o nouă şi fericită idilă.
Nativii singuri au ocazia să cunoască o persoană specială, cu totul diferită de ei, capabilă să le releve nebănuite comori ale lumii şi sinelui.

Horoscop Peşti august 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Atenţie! Din 9 august, tranzitul lui Marte în a şasea ta casă te face nemaipomenit de iritabil, gata să te lansezi în certuri cu colegii de muncă pornind de la chestiuni mărunte, neînsemnate. Controlează-ţi impulsivitatea în exces pentru a nu cade pradă - Doamne fereşte! - unui accident la serviciu sau pe stradă.

Jupiter în a VII-a casă a Balanţei îţi aşează înainte, din 11 august, o serie de oportunităţi şi în viaţa profesională şi cea financiară. Poţi obţine o sumă de bani deloc neglijabilă ca urmare a unui parteneriat de afaceri. Beneficiază de un ciclu norocos îndeosebi nativii care lucrează în domenii asociate cu consultanţa ori relaţiile cu publicul.

Pe 14 august 2015, Luna nouă din a VI-a ta casă te mobilizează să îţi lărgeşti cunoştiinţele din sfera profesională. Un influx de energie, datorat poate unui coleg entuziast, inspirat, îţi însufleţeşte această zi. Umorul şi un spirit jucăuş îţi deschid mintea spre noi posibilităţi la serviciu, îţi înlesnesc închegarea unei prietenii sau chiar a unei aventuri amoroase.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Peşti 2015

Horoscop Peşti iulie 2015
Horoscop Peşti august 2015 Horoscop Peşti august 2015 Reviewed by Diana Popescu on iulie 27, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.