Horoscop Berbec august 2015

Horoscopul Berbecului august 2015 prefigurează o îndepărtare de monotonia zilnică, nevoia de a te învălui în mantia imprevizibilului, o preocupare sporită faţă de starea de sănătate, o forţă creativă excepţională, o nehotărâre cumva neproductivă şi o viaţă amoroasă de excepţie.

Horoscop Berbec august 2015 | Horoscop general 


Berbec
Ritmurile cotidiene sunt din ce în ce mai stridente, mai apăsătoare pe 2 august 2015, ca urmare a cuadratului dintre Mercur şi Uranus. Îţi doreşti să trăieşti ceva inedit, ieşit din comun, mintea îţi este cuprinsă de neastâmpăr şi îţi vine greu să te concentrezi pe o perioada mai lungă. Cei din jur tind să te irite prin fiecare gest sau vorbă şi, dacă nu îţi menţii controlul, poţi emite nişte remarci prea sarcastice sau răutăcioase la adresa lor.

Mercur îşi croieşte drum din 7 august, în Fecioară şi a şasea casă a Berbecului, provocându-te să îţi examinezi cu atenţie starea de sănătate. Eşti dispus să îţi faci planuri în vederea optimizării tonusului fizic şi celui mental, să îi ceri un sfat doctorului sau să-ţi faci, după multă vreme, o examinare medicală cât mai cuprinzătoare. Dacă ai de gând să îţi schimbi stilul de viaţă, nu îţi cutremura organismul prin şocuri neavenite, apelând mai curând la strategia paşilor mărunţi, dar hotărâtori.

Creativitatea îşi iese din matcă şi inundă intreaga ta existenţa, dăruindu-ţi o fertilitate cumva jucăuşă, ce nu-şi caută neapărat împliniri palpabile. Începând cu 9 august 2015, tranzitul lui Marte în Leu şi a V-a ta casă este favorabil oricărei întreprinderi inovative, însă ai mai degrabă înclinaţia să te distrezi decât să munceşti şi să-ţi dai cu stângul în dreptul atunci când vine vorba despre îndatoriri şi obligaţii. În acest context astral, nu ar fi rău să-ţi iei o vacanţă cât mai lungă sau să-ţi rezervi mai mult timp pentru ceea ce te pasionează. Copilul din sufletul tău iese la lumină, îndreptându-te eventual către un hobby.

Sănătatea îţi înfloreşte iar vitalitatea îţi ajunge la înalte cote din 11 august, sub impactul călătoriei lui Jupiter în Fecioară şi a şasea casă a Berbecului. Aproape orice tratament sau intervenţie medicală se bucură de succes. Mult mai pofticios decât altădată, se impune să-ţi controlezi cu grijă greutatea.

Soarele în trigon cu Uranus pe 13 august 2015 te ispiteşte să întorci lumea cu fundul în sus. Te simţi bine fiind niţel sărit de pe fix şi impredictibil, şi eşti ca peştele în apă atunci când faci frondă şi îţi afişezi nonconformismul. Privind viaţa sub un alt unghi, ai şansa să o înţelegi mai bine!

Pe 14 august, Luna nouă din Leu şi a V-a casă a Berbecului îţi stimulează iarăşi efluviile creative. Îndrăzneşti cu folos să îţi scoţi în evidenţă unicitatea, originalitatea. Orice fel de colaborare îţi permite să îţi relevi licărul de inspiraţie. Aspiri să trăieşti la maximum, şi nu poţi să-ţi refuzi nici o petrecere sau plăcere. Nu mai ai nici un dubiu faţă de valoarea ta, aşa că ţi se pare firesc să fii ovaţionat şi aplaudat de ceilalţi!

Eşti în apele tale atunci când te integrezi printre oameni, în special în grupuri largi, şi năzuieşti totodată să te angajezi în activităţi trepidante, incitante. Sub influenţa trigonului dintre Venus şi Uranus din 19 august 2015, este posibil să cunoşti persoane neobişnuite, excentrice. Ţii cu tot dinadinsul să te menţii ocupat, şi eşti străbătut de o energie pozitivă, de o atitudine directă, nemijlocită, în comunicarea cu alţii.

Soarele străluceşte în cerurile Fecioarei şi ale celei de-a şasea tale case odată cu 23 august, reluând tendinţele imprimate de Mercur. Sănătatea, munca şi preocuparea faţă de detalii sunt din nou priorităţi. Traversat de dorinţa de a fi de ajutor altora, nu ai cum să fii totuşi păcălit de cei care încearcă să profite de tine.

O stare de nehotărâre, uneori păguboasă, îţi da târcoale din 27 august 2015. Mercur în Balanţă şi a VII-a casă a Berbecului te stârneşte să descoperi valabilitatea unor opinii contrare, să ţii cont de nevoile altora la fel de mult ca şi de ale tale. Îţi doreşti să cooperezi şi să interacţionezi cu oamenii, şi te simţi împăcat când îţi mărturiseşti păsurile inimii unor persoane apropiate. De fapt, gândurile tale câştigă în limpezime în convorbirile cu alţii. Prietenii şi partenerii joacă un rol tot mai mare în viaţa ta.

Luna plină apărută pe 29 august în Peşti şi a douăsprezecea ta casă te inspiră să explorezi latura spirituală a fiinţei tale, să te îndepărtezi de orice percepi ca fiind vulgar sau material. Poţi trece printr-un fel de vindecare sufletească, iar visele sunt pe cale să-ţi transmită indicii preţioase despre lume.

Horoscop Berbec august 2015 | Horoscop dragoste 


Gelozia şi/sau posesivitatea îşi retrag treptat ecourile negative din viaţa ta sentimentală odată cu 1 august 2015, ca urmare a ieşirii lui Saturn din turnura sa retrogradă în Scorpion şi a VIII-a casă a Berbecului. Pe de altă parte, dacă ai desprins învăţăminte din situaţiile create de Saturn retrograd până acum, ajungi să preţuieşti cu adevărat fidelitatea şi deschiderea emoţională faţă de partenerul tău. Ai, în acest mod, prilejul să-ţi relansezi conexiunea cu persoana iubită.

Din 9 august, vizita lui Marte în a cincea casă a Berbecului continuă să îţi pună la dispoziţie o vreme prielnică în dragoste. Dacă eşti singur, eşti predispus să te complaci frecvent în jocurile flirtului şi ale tachinării amoroase, iar dacă ai un partener, eşti în stare să reaprinzi văpaia iubirii dintâi şi să infuzezi o fierbinte pasiune în relaţia ta de cuplu.

Sub vibraţiile Lunii noi din a V-a ta casă, pe 14 august 2015 ai oportunitatea să înfiripi o poveste de dragoste cu cineva extrem de atractiv. Dragostea pluteşte în aer şi te pândeşte după fiecare colţ.

Horoscop Berbec august 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Pe 2 august, Mercur în cuadrat cu Uranus imprimă un ritm alert vieţii profesionale şi de afaceri. Primeşti un şir de veşti bune, dar nu îţi este uşor să ţii pasul cu multitudinea de informaţii care te bombardează. Pentru a fi la adăpost de accidente, evita graba atât la lucru, cât şi la volan.

Cariera reprezintă reperul principal al tranzitului pornit de Mercur, din 7 august 2015, în Fecioară şi a şasea casă a Berbecului. Abordezi cu uşurinţă, fără vreo ezitare, proiecte şi sarcini complexe, şi te remarci prin productivitate şi eficienţă. Discuţiile cu colegii te ajută să îţi perfecţionezi abilităţile.

Jupiter parcurge odată cu 11 august a VI-a ta casă, înteţind influenţele mercuriene. Găseşti mari satisfacţii în muncă, şi ai ambiţia de a-ţi demonstra cu orice prilej competenţa. Te ocupi până la cel mai mic detaliu de proiectele tale, iar competitivitatea ta nu are cum să nu sară în ochi. Ai parte de beneficii prin intermediul colaborării strânse cu colegii şi şefii. Îţi este mai uşor decât de obicei să-ţi afli (un nou) job. Deşi sarcinile minuţioase, laborioase dau năvală peste tine, te apleci asupra lor cu pasiune.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Berbec 2015 

Horoscop Berbec iulie 2015
Horoscop Berbec august 2015 Horoscop Berbec august 2015 Reviewed by Diana Popescu on iulie 27, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.