Horoscop Gemeni septembrie 2015

În horoscopul Gemenilor septembrie 2015, dragostea joacă un rol principal, se întrezăreşte în aproape fiecare aspect astral, trece prin conjuncturi dramatice, dar şi prin circumstanţe fericite. În acelaşi timp, comunicarea cu cei din preajma ta câştigă în eficienţă, creativitatea te călăuzeşte pe cărări necunoscute ale împlinirii, relaţiile de parteneriat sunt cernute şi învigorate şi, spre finalul lunii, nu te poţi abţine să nu deguşti deliciile existenţei, iar viaţa de familie devine prioritară.

Horoscop Gemeni septembrie 2015 | Horoscop general 


Gemeni
Comunicarea cu oamenii se limpezeşte şi, uneori, pari să nu mai ai nevoie de cuvinte pentru a te înţelege cu ei. Venus renunţă din 6 septembrie 2015 la mişcarea să retrogradă în Leu şi a treia casă a Gemenilor, aşa că puterea ta de convingere se amplifică şi ai oportunitatea să îţi exprimi sugestiv interesele şi idealurile. Nu te mira dacă soarta îţi permite să te întâlneşti cu cineva chiar atunci când ai cea mai mare trebuinţă de a te găsi cu acesta/aceasta. Astfel de coincidenţe nu sunt deloc întâmplătoare, lumea lucrează în favoarea ta şi nu trebuie decât să fii atent la ceea ce se petrece în jurul tău.

Pe 13 septembrie, Luna nouă din Fecioară şi a IV-a ta casă te orientează spre rădăcinile personalităţii tale, a modului cum te influenţează acestea în prezent, dar nu îţi mai îngăduie să te agăţi de faţete ale trecutului care nu mai au nici o semnificaţie. Este timpul să îţi purifici relaţiile cu familia, să te scuturi de prejudecăţi şi să păstrezi în minte numai aspectele pozitive ale interacţiunii cu rudele. Îţi este mai uşor să laşi de la tine, să treci peste orgoliile personale, pentru a menţine conexiuni umane cu adevărat importante pe termen lung. Până la urmă, poate că numai cei prin ale căror vene circulă acelaşi sânge ca şi al tău sunt în măsură să-ţi fie alături la bine şi la rău.

Creativitatea nu te părăseşte ci se joacă de-a v-aţi ascunselea cu tine odată cu 17 septembrie, 2015, atunci când Mercur devine retrograd în Balanţă şi a cincea casă a Gemenilor. Dacă încerci să o încui într-o colivie, să o direcţionezi cu de-a sila într-un anume fel, ea îţi scapă printre degete. Tot ce poţi face este să te laşi în voia ei şi să-i extragi esenţa acolo unde te poartă. Ai, în acest mod, posibilitatea să îţi împrospătezi existenţa, să te bucuri de o înnoire chiar acolo unde te aştepţi mai puţin.

Viaţa este asemeni unei călătorii printr-un deşert neîmblânzit de nici o oază atunci când nu ai nici măcar un tovarăş alături de tine. Din 18 septembrie, Saturn pătrunde în Săgetător şi a VII-a ta casă, punând accentul pe relaţiile tale în doi. Parteneriatele din dragoste, afaceri şi prietenie se cer a fi redefinite, înţelese şi cristalizate cu realism şi obiectivitate. În acest context, eşti înclinat să conştientizezi nu numai cee ce fac alţii pentru ţine, ci şi ceea ce faci tu pentru ei. Saturn matură din calea sa, ca un taifun, orice legătură de asociere cu o temelie şubredă, lipsită de o veritabilă împletire a unor ţeluri comune. Deşi, la prima vedere, acest tranzit pare să fie dezastruos, el nu face decât să-ţi însănătoşească parteneriatele, să le fortifice pe cele într-adevăr viabile.

Ziua de 23 septembrie 2015 este marcată de intrarea Soarelui în Balanţă şi a V-a casă a Gemenilor. Eşti străbătut de neastâmpăr, nu îţi mai găseşti locul, şi te lepezi de seriozitate ca de o haină demodată, care nu îţi mai place cum stă pe tine. Distracţiile sunt la ordinea zilei, şi nu poţi să-ţi refuzi nici o petrecere, ieşire în oraş cu prietenii sau/şi cu partenerul tău. Eşti mai afectuos, mai prietenos şi mai direct decât altădată, iar spiritul tău ghiduş îi încântă pe cei din preajma ta. Dorinţa de a fi în centrul atenţiei îţi este împlinită cu vârf şi îndesat. Chiar dacă unora li se pare că întinzi prea mult coarda, nu vrei decât să trăieşti din plin fiecare clipă.

Mesajele subconştientului îţi sunt din ce în ce mai clare şi mai relevante din 24 septembrie 2015, graţie întoarcerii lui Pluton în turnură directă în Capricorn şi a opta casă a Gemenilor. Nu mai eşti ispitit să te predai unor tendinţe negative ale personalităţii, să te te laşi în voia zonei întunecate a sufletului tău. Năzuinţa de a nu mai depinde de nimeni pe plan emoţional sau material este pe punctul să îşi afle împlinirea.

Marte tranzitează din 25 septembrie meleagurile Fecioarei şi ale celei de-a patra tale case, mobilizându-te să îţi transformi locuinţa într-o cetate fortificată, în stare să reziste oricărui asalt din afară. Extrem de protector faţă de familie, faţă de oamenii îndrăgiţi, poţi să le limitezi, fără să vrei, opţiunile şi libertatea de mişcare. Veghează cu grijă asupra acestei predispoziţii întrucât poate da naştere unor dispute aprinse în casă!

Pe 28 septembrie 2015, Luna plină din Berbec şi a XI-a ta casă aduce în prim plan activităţi din cadrul cercului tău social, precum şi culegerea roadelor unor vechi şi viguroase relaţii de prietenie. Un amic apropiat îţi dă o veste neaşteptat de bună sau te îndrumă către o oportunitate nesperată.

Horoscop Gemeni septembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Planeta dragostei te ia de mână, din 6 august, şi îţi arată cum şi unde ai greşit în relaţionarea cu persoană iubita. Tranzitul direct reluat de Venus în a III-a ta casă nu îţi mai îngăduie echivocuri în viaţa amoroasă şi, fie că îţi convine sau nu, trebuie să joci cu cărţile pe faţă la masa de poker a iubirii. Nu mai ai cum să îţi ascunzi sentimentele faţă de tine însuţi ori de partenerul tău. Ţi se impune să îţi recunoşti şi să îţi transmiţi simţămintele cu o totală sinceritate, indiferent cât de autentice ori mincinoase sunt acestea! Este clipa adevărului!

Orientările pozitive imprimate de Venus nu rezistă prea mult timp... Începând cu 17 septembrie 2015, Mercur retrograd în a cincea casă a Gemenilor este pe cale să aştearnă o ceaţă a ambiguităţii peste legătura ta de cuplu. Vorbele şi gesturile tale pot fi greşit înţelese de tovarăşul de viaţă, sau viceversa. Trebuie să te străduieşti să fii cât mai direct în comunicarea cu partenerul tău, să îţi pui cât mai mult deoparte cuvintele şi să laşi faptele să vorbească.

Viaţa sentimentală continuă să-ţi fie pusă la încercare odată cu 18 septembrie 2015, ziua de debut a tranzitului lui Saturn în a şaptea ta casă. Cât de mult eşti dispus să faci pentru a-ţi ţine în viaţă relaţia de cuplu? Eşti gata să faci sacrificii pentru fiinţa îndrăgită ori să-ţi vezi numai de interesele tale? Astfel de întrebări îşi caută răspunsul cât mai des, mai ferm, în această conjunctură astrală. Nu este vorba despre întrebări retorice, ci de unele generate de circumstanţe şi situaţii de viaţă care nu te mai lasă să fii evaziv. Nu mai poţi să apelezi la "dacă," "poate," "parcă," "să vedem," ci eşti silit să răspunzi cu un decisiv "Da" sau "Nu."

Soarele prezent din 23 septembrie în a V-a casă a Gemenilor îndepărtează norii negri ce îţi umbresc dragostea, îndeosebi dacă incertitudinile anterioare nu îşi mai au rostul. Eliberat de orice fel de complexe ori ezitări, îţi reverşi afecţiunea în mod spontan, nemijlocit. Poţi avea senzaţia că lumea se învârte în jurul tău şi a partenerului tău, că povestea ta de iubire ajunge în centrul universului!

Reînscrierea lui Pluton în mişcare directă în a VIII-a ta casă îţi dăruieşte, de pe 24 septembrie, o intuiţie fină, ce te sprijină să desluşeşti atât dorinţele tale ascunse cât şi pe cele ale tovarăşului tău de viaţă în privinţa intimităţii relaţiei voastre. Senzualitatea fierbinte care va stăpâneşte mijloceşte clipe rare, preţioase, de împărtăşire erotică.

Horoscop Gemeni septembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Ca efect al tranzitului direct al lui Pluton în a opta casă a Gemenilor, începând cu 24 septembrie 2015, este necesară o abordare serioasă, responsabilă a chestiunilor financiare. Chiar dacă te vezi nevoit să te descurci de unul singur, fără a apela la ajutorul altora, poţi reuşi să obţii nişte câştiguri importante mai cu seamă prin intermediul unor investiţii.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Gemeni 2015

Horoscop Gemeni august 2015
Horoscop Gemeni septembrie 2015 Horoscop Gemeni septembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on august 23, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.