Horoscop Rac septembrie 2015

Horoscopul Racului septembrie 2015 insistă asupra cernerii şi valorificării informaţiilor din plan social şi profesional, a intensificării comunicării cu oamenii, a necesităţii de a revedea şi îmbunătăţi relaţia cu familia şi a învigorării legăturilor de parteneriat. 

Horoscop Rac septembrie 2015 | Horoscop general 


Rac
Viaţa socială de zi cu zi capătă intensitate pe 13 septembrie 2015, sub vibraţiile Lunii noi ivite în Fecioară şi a treia casă a Racului. Eşti îndrumat să îţi analizezi modul cum pui în valoare informaţiile şi veştile care ajung la tine, cum profiţi de ele pentru a-ţi îndeplini obiectivele. Această Lună nouă anunţă uneori încheierea unui aspect din viaţa ta. Poţi, astfel, să nu mai iei seama la bârfele şi şuşotelile celor din preajma ta, să te focalizezi numai asupra acelor surse de informaţii care sunt veridice şi îţi sunt de folos. 

Începând cu 17 septembrie, Mercur retrograd în Balanţă şi a IV-a ta casă îţi sugerează şi, în unele împrejurări, chiar te obligă să nu te mai laşi purtat de inerţie în viaţa de familie şi să reconsideri ţelurile comune şi simţămintele care te leagă de oamenii importanţi pentru tine. Este posibil să faci acest lucru din pricina unei tensiuni apăsătoare instalate acasă ori a unor neînţelegeri cu rude apropiate (soră, frate, mamă sau tată). Poate că ţi-ai văzut prea mult numai de treburile tale în ultimul timp şi ai ignorat dorinţele şi nevoile unor membri ai familiei... Oricum, se impune să găseşti cât mai repede o soluţie autentică unei asemeni probleme, ţinând cont nu atât de efectele, cât de cauzele acesteia. 

Tranzitul iniţiat de Saturn, pe 18 septembrie 2015, în Săgetător şi a şasea casă a Racului tinde să dea naştere unui climat încordat în zone ale existenţei tale corelate cu munca, îndatoririle cotidiene, obiceiurile şi sănătatea. În astrologia tradiţională, această conjunctură vesteşte apariţia unor simptome îngrijorătoare vizând starea de sănătate. În general, este vorba despre afecţiuni relativ minore, ce pot fi controlate, dar care îţi semnalează că este necesar să îţi schimbi dieta, rutina zilnică, tabieturile şi, eventual, să îţi impui un program regulat de exerciţii fizice. 

Familia şi casa reprezintă din nou repere esenţiale ale preocupărilor tale ca urmare a pătrunderii Soarelui, pe 23 septembrie, în sectorul astral al Balanţei şi al celei de-a patra tale case. Eşti îmboldit să dai o nouă faţă locuinţei tale, să te concentrezi asupra unor reparaţii necesitate de aceasta. E posibil, totodată, să cumperi ori să vinzi o casă sau o proprietate. Munca şi activităţile sociale ajung într-un con de umbră, şi eşti gata să faci tot ce îţi stă în putinţă pentru a fi mai mult timp împreună cu cei dragi. Ataşamentul faţă de familie te determină să te simţi sigur pe tine însuţi şi pe aspiraţiile tale. Treci printr-o perioada prielnică punerii la punct a unor proiecte de amploare, pe termen lung.
Pluton îşi încheie, odată cu 24 septembrie 2015, mişcarea retrogradă în Capricorn şi a VII-a casă a Racului, relaxând şi armonizând relaţiile în doi din plan personal, social şi profesional. Scapi de senzaţia că un partener încearcă să te controleze, să îţi impună deciziile sale şi nu mai eşti înclinat să te lansezi în lupte pentru putere în legăturile tale de asociere. Focalizarea pe obiectivele comune din parteneriate îţi facilitează realizări de excepţie. 

Comunicarea intensă cu cei din preajma ta şi călătoriile scurte sunt la ordinea zilei din 25 septembrie, atunci când Marte îşi face intrarea în Fecioară şi a treia ta casă. Interacţiunea cu oamenii se înteţeşte şi ai la îndemână un înalt potenţial energetic pentru a face faţă cu brio unei grămezi de îndatoriri, evenimente, discuţii şi negocieri care se strecoară în viaţa ta. Dacă eşti în relaţii proaste cu unii membri ai familiei, cu unii vecini ori colegi, Marte are năravul de a pune paie pe foc în acestea, iscând o serie de certuri înfierbântate! 

Horoscop Rac septembrie 2015| Horoscop dragoste 


Din 6 septembrie 2015, în urma revenirii lui Venus în tranzit direct în Leu şi a doua casă a Racului, eşti tentat să-ţi pui viaţa sentimentală sub microscop, să o evaluezi cu minuţiozitate şi să descoperi câte carate are. Deşi acest demers nu este deloc dăunător, este posibil să realizezi că nu ai cum să cântăreşti inefabilul, nu ai cum găsi unităţi de măsură pentru a-ţi comensura dragostea. Atunci când eşti îndrăgostit, ştii, pur şi simplu, asta, fără a avea nevoie de sfatul unui expert sau de o examinare medicală. 

Dacă dragostea ţi-a fost cât de cât întinată de incertitudini şi suspiciuni în ultima vreme, odată cu 24 septembrie, turnura directă în care se înscrie Pluton în a şaptea ta casă te ajută să îţi întăreşti conexiunea de cuplu, să regăseşti alături de persoană iubita valorile încrederii reciproce şi fidelităţii. Nativii singuri din Rac pot fi atraşi de un potenţial partener născut în Scorpion sau având trăsături ale personalităţii asemănătoare nativilor din această zodie. 

Horoscop Rac septembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Preocuparea de a-ţi trece în revistă resursele financiare devine prioritară odată cu 6 septembrie. Ieşirea lui Venus din aspectul retrograd în a II-a ta casă te mobilizează să hotărăşti care acţiuni trebuie să fie întreprinse de îndată, şi care mai suportă să fie amânate. Eşti, probabil, înclinat să aduci în prim plan proiecte ce îţi pot furniza un plus de bani cât mai repede, dar nu este bine să le neglijezi pe cele care îţi făgăduiesc avantaje remarcabile pe termen lung. Dacă ştii cât se poate de bine ce îţi doreşti cu adevărat, şi te înarmezi cu încredere şi perseverenţă, ar trebui să te bucuri de împliniri. Îndrăzneşte şi vei reuşi! 

Sfera profesională este marcată, din 18 septembrie 2015, de circumstanţe sau evenimente neaşteptate, neobişnuite, ce îţi dau peste cap rutina şi îţi pot crea bătăi de cap. Saturn prezent în a VI-a casă a Racului scoate la lumină lucruri neglijate ori subapreciate de la serviciu, te invită să te descotoroseşti de ceea ce îşi stânjeneşte evoluţia profesională, îţi scade productivitatea şi îţi risipeşte concentrarea. 

Pe 28 septembrie 2015, Luna plină apărută în cerurile Berbecului şi a zecea ta casă îţi aşează pe umeri o mulţime de responsabilităţi şi sarcini, ori te inspiră să faci o schimbare majoră în viaţa profesională. Deşi te poţi simt abandonat de colegi, pus în situaţia de a te descurca de unul singur, dacă îţi promovezi competenţa şi abilităţile printr-o mişcare strategică bine calculată, ai şansa să fii recompensat pentru eforturile tale. 


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei: 



Horoscop Rac septembrie 2015 Horoscop Rac septembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on august 24, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.