Horoscop Rac octombrie 2015

Horoscopul Racului octombrie 2015 prefigurează o comunicare incitantă, fertilă cu cei din preajma ta, o sensibilitate emoţională ce te poate face vulnerabil atunci nu păşeşti pe cărări bătătorite, o împlinitoare relaţionare cu familia, regăsirea deliciilor existenţei, şi o viaţă sentimentală senină şi plină de făgăduinţe.

Horoscop Rac octombrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Rac octombrie 2015
Interacţiunea cu cei din jur îţi face plăcere şi te stimulează mental din 8 octombrie 2015, graţie vizitei lui Venus în Fecioară şi a treia casă a Racului. Ştii cum să-i abordezi pe oameni, intuind interesele şi zona de confort a fiecăruia, aşa că aceştia îţi apreciază compania şi sunt dornici să-ţi asculte opiniile şi păsurile, să te sprijine în atingerea obiectivelor tale. Discuţiile cu ei îţi relevă noi şi promiţătoare idei şi îţi confirmă convingeri mai vechi. Uneori, acest aspect astral atrage după sine beneficii prin intermediul rudelor şi a unor scurte călătorii.

Popasul făcut de Mercur în Balanţă şi a IV-a ta casă începând cu 9 octombrie îţi moleşeşte cumva mintea, ţi-o înnegurează cu emoţii copleşitoare, determinându-te uneori să iei decizii bazate pe ceea ce simţi şi nu pe raţiune. Gândirea ţi se limpezeşte totuşi atunci când eşti acasă sau într-un mediu cu care eşti obişnuit. Tocmai de aceea, este indicat să îţi programezi întâlnirile şi discuţiile importante în locuri pe care le cunoşti bine, în caz contrar fiindu-ţi greu să te concentrezi şi să-ţi expui cu elocvenţă punctele de vedere. Relaţionarea cu rudele şi oamenii apropiaţi decurge fără nici un fel de impedimente, aproape fără a fi nevoie de cuvinte şi îţi înlesneşte ideile cele mai inspirate.

Pe 13 octombrie 2015, Luna nouă din Balanţă şi a patra casă a Racului insistă asupra influenţelor anterioare. Ai prilejul să regăseşti rădăcinile, punctele forte ale ataşamentului tău faţă de familie, să descoperi în trecut, eventual chiar în copilărie, indicii valoroase pentru dezvoltarea sinelui şi soluţionarea problemelor de astăzi. Mama sau sentimentele materne capătă întâietate, contribuind la învigorarea relaţiilor familiale.

Soarele îşi trimite binefăcătoarea lumină şi căldură peste tărâmurile Scorpionului şi a V-a ta casă odată cu 23 octombrie, dând avânt creativităţii şi poftei de a te bucura de viaţă. Efervescenta ta originalitate sau ingeniozitate se face simţită pe toate palierele existenţei tale, iar straiele cernite ale monotoniei cotidiene sunt lepădate în favoarea celor pline de culoare şi strălucire ale spontaneităţii şi imprevizibilului. Petrecerile, întâlnirile cu amicii, delicii ale traiului neexplorate până acum sunt la ordinea zilei, eliberându-te de tensiuni, crispări interioare acumulate în ultima vreme.

Luna plină răsărită pe 27 octombrie 2015 în Taur şi a unsprezecea ta casă te îndrumă să-ţi întrevezi locul, rolul într-o lume adeseori haotică, ale cărei sensuri sunt aproape indescifrabile. Oameni cumva excentrici, aparent săriţi de pe fix, sunt pe cale să îţi trezească la viaţă propriile excentricităţi, ceea ce este unic şi valoros în tine. Poţi fi străfulgerat de o revelaţie asupra destinului tău, ce va avea nevoie totuşi de timp pentru a fi fructificată. Ai ocazia să strângi legăturile cu vechi prieteni, de care te-au despărţit circumstanţele complexe ale existenţei. Vălul unor prejudecăţi sau conformisme tinde să cadă de pe ochii tăi, având în acest fel ocazia de a închega amiciţii fertile cu oameni consideraţi indezirabili altădată.

Horoscop Rac octombrie 2015 | Horoscop dragoste 


Comunicarea cu tovarăşul tău de viaţă devine tot mai intensă şi mai spontană din 8 octombrie, că urmare a tranzitului lui Venus în a III-a ta casă. Îndoielile şi incertitudinile ce umbreau conexiunea voastră afectivă se risipesc datorită sincerităţii şi onestităţii cu care va împărtăşiţi gândurile şi simţămintele. Mai mult decât atât, reuşiţi în acest fel să va descoperiţi noi aspiraţii şi interese comune. Dacă eşti la începutul unei poveşti de dragoste, ai capacitatea să dai glas cu expresivitate, cu putere de convingere, sentimentelor tale, depăşind stângăciile şi şovăielile de până mai ieri.

Odată cu 23 octombrie 2015, traiectoria Soarelui prin a cincea casă a Racului continuă să însenineze şi să împrospăteze viaţa amoroasă. Dacă ai deja un partener, relaţia cu acesta pare să se debaraseze de balastul obişnuinţelor şi zgura frecuşurilor cotidiene. Chiar dacă sunteţi confruntaţi cu nişte probleme financiare, acestea apasă mai uşor pe umerii voştri. Puteţi realiza că dragostea voastră este mai importantă decât orice, că nimeni şi nimic nu poate distruge fundaţia comuniunii voastre afective. Racii singuri pot fi luaţi prin surprindere de scânteia orbitoare a iubirii, pot fi antrenaţi într-o poveste amoroasă în care nu-şi au loc echivocurile şi dubiile, fiind cât se poate de clară, din prima clipă, compatibilitatea lor cu pesoană de care sunt atraşi.

Horoscop Rac octombrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Sfera profesională pare să între într-un con de penumbră în această lună din cauza atenţiei sporite pe care trebuie să o acorzi vieţii personale. Se poate ivi totuşi oportunitatea de a face bani de acasă, printr-o activitate lucrativă independentă sau prin demararea unei afaceri împreună cu nişte prieteni sau membri ai familiei. Ai, de asemeni, posibilitatea să-ţi pui în aplicare un şir de idei ce păreau a fi sortite până în prezent numai unor speculaţii pur teoretice.

Vezi pe diane.ro: Horoscop Rac 2016 


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Rac 2015 

Horoscop Rac septembrie 2015
Horoscop Rac octombrie 2015 Horoscop Rac octombrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 27, 2015 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Draga Diana, multumesc pt eforturile si pasiunea depuse.. Astept cu multa nerabdare postarile tale de fiecare data. Asa k, ma vad nevoita sa intreb.. Previziunile pt fecioara luna octombrie, pe cand? Multam fain.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.