Horoscop Balanţă 2016

Horoscopul Balanţei 2016 se focalizează asupra înţelegerii trecutului şi desprinderii de el, a menţinerii unei atitudini cât mai flexibile, mai adaptabile în abordarea existenţei, a fructificării studiului, a unei necesare preocupări faţă de starea de sănătate şi a unei interacţiuni intense cu rudele. Viaţa sentimentală trece prin schimbări în general pozitive, cea profesională este favorizată de creativitate şi îndrăzneală, iar sfera financiară oscilează între extreme.

Horoscop Balanţă 2016 | Horoscop general 


Horoscop Balanţă 2016
În 2016, îl regăsim pe Pluton în Capricorn şi a patra casă a Balanţei, într-o lucrare ce are menirea de a-ţi consolida rădăcinile personalităţii şi a-ţi reorganiza bazele existenţei aşa cum ţi-au fost create încă din copilărie. Trecutul îţi oferă răspunsuri revelatoare la întrebări actuale, iar mama, în ciuda unor slăbiciuni sau obsesii ale ei, are un cuvânt de spus în menţinerea atitudinii tale pozitive în lume. Oricum, familia şi viaţa de acasă trec prin transformări esenţiale pentru bunăstarea ta emoţională şi materială.

Neptun continuă să străbată sectorul astrologic al Peştilor şi a VI-a ta casă, punând accentul asupra sănătăţii şi muncii. În acest context, este indicat să nu neglijezi să îţi faci un control medical cât mai complet şi să nu eziţi să te adresezi unui doctor în cazul în care simţi cele mai mici simptome ale unei afecţiuni.

Transformările şi metamorfozele cruciale sunt asociate pe mai departe cu tranzitul lui Uranus în Berbec şi a şaptea casă a Balanţei. Mai ales dacă ai impresia că nu poţi ţine în frâu astfel de schimbări, este necesar să nu le respingi, ci să te adaptezi lor şi să le pui să lucreze pentru tine. Poate fi vorba atât despre circumstanţe exterioare, cât şi interioare, cele din urmă fiind eventual ascunse de mult timp în tine însuţi, în speranţa că vor dispare de la sine. Nu te complace în rutină şi obişnuinţe, şi acceptă cu flexibilitate orientările iscate de Uranus!

Viaţa nu îţi este un paradis, dar nici un infern. Acest lucru îţi este sugerat în anul 2016 de călătoria lui Saturn în Săgetător şi a III-a casă a Balanţei. De fapt, această conjunctură astrală te sprijină să îţi purifici mintea şi să nu ţi-o încarci cu griji inutile, să te canalizezi pe ceea ce este important, şi nu pe detalii nesemnificative. Saturn îţi netezeşte calea studiului, învăţării, dar depinde numai de tine să înglobezi cunostiinte utile, având scopul de a-ţi eficientiza atingerea ţelurilor de căpătâi. Totodată, relaţionarea cu rudele ocupă un loc central în existenţa ta, fiind în puterea ta să o destinzi sau să o menţii încordată. Poţi să le impui condiţiile tale, fără a fi nevoit să te preocupi de ultimatumuri din partea lor.

În primele opt luni din 2016, Jupiter parcurge zona astrologică a Fecioarei şi a douăsprezecea casă a Berbecului, aşa că poţi să-ţi tragi răsuflarea, să te relaxezi, deconectezi şi să te revitalizezi din punct de vedere fizic şi mental. Universul fanteziei şi creativităţii îţi deschide larg porţile, permiţându-ţi să întrezăreşti promiţătoare idei şi proiecte. De asemeni, tovarăşul tău de viaţă pare să profite de sporite avantaje pe plan profesional.

În tranzitul său direct prin Săgetător şi a doua casă a Balanţei, din 6 martie până pe 17 aprilie 2016, şi în cel retrograd în aceeaşi regiune astrologică, în intervalul 17 aprilie - 27 mai 2016, Marte îţi stimulează mintea, îţi învigorează capacitatea de concentrare şi memorizare, dar îţi pune iarăşi la încercare relaţiile cu rudele, cu atât mai mult cu cât nu eşti dispus să baţi în retragere într-o confruntare cu ele ci, mai degrabă, să fii ofensiv. Dacă nu este împinsă la extrem, această atitudine îţi poate limpezi ce se ascunde în spatele interacţiunii cu ele.

Mercur, retrograd şi el de pe 17 aprilie până pe 22 mai 2016, în Taur, îţi poate afecta pozitivismul gândirii, predispunandu-te spre scepticism şi chiar pesimism. Este necesar să nu te laşi împovărat de mărunţişuri ale existenţei şi să te forţezi să îţi păstrezi imaginea de ansamblu asupra demersurilor tale principale.

Din 2 august şi până pe 27 septembrie 2016, Marte revine în tranzit direct în Săgetător şi a II-a casă a Balanţei, dăruindu-ţi şansa de a acţiona în conformitate cu concluziile la care ai ajuns atunci când a fost retrograd.

Turnura retrogradă preluată de Mercur pe 30 august în Fecioară şi a XII-a ta casă tinde să-ţi retrezească la viaţă probleme din trecut şi să aducă la iveală dubii îngropate adânc în subconştient. Chiar dacă acest lucru nu este tocmai confortabil, este de bun augur în însănătoşirea ta spirituală sau sufletească.

Debarasarea de zgura trecutului şi subconştientului este sprijinta odată cu 9 septembrie 2016 de tranzitul lui Jupiter în Balanţă şi prima ta casă. Jupiter te energizează, îţi extinde orizonturile şi îţi furnizează oportunităţi solide în dezvoltarea personală. Acest eveniment astral te fortifică şi te înţelepţeşte, mobilizându-te să te îmbarci spre un nou şi fagaduitor itinerar al destinului personal. Nu trebuie să îi neglijezi pe cei din imediata ta apropiere, dar este timpul să îţi aduci în prim plan personalitatea şi interesele, să ieşi în evidenţă în lume graţie talentelor şi resurselor tale interioare, să dai adevărata măsură a forţei tale individuale.

Dacă ai copii, Marte localizat între 9 noiembrie şi 19 decembrie 2016 în Vărsător şi a cincea ta casă te inspiră să te focalizezi într-un grad sporit asupra lor sau îi face pe aceştia să aibă nevoie de tine mai mult decât de obicei. Dacă sunt în preajma adolescenţei, pot răbufni într-o revoltă pe care nu îţi va fi uşor să o stîngi.

Horoscop Balanţă 2016 | Horoscop dragoste 


Parcursul lui Uranus în a VII-a ta casă nu conteneşte în 2016 să îndrepte spre noi făgaşuri relaţia ta de cuplu, să îţi transforme aspiraţiile ţinând de dragoste şi un prezent/potenţial tovarăş de viaţă. Dacă partenerul tău este sastisit de ritmurile monotone ale traiului cotidian şi năzuieşte către un crescând nivel de intimitate sau împărtăşire afectivă, tu pari să te opui cu încrâncenarein dragoste oricărui fel de îngrădiri ale libertăţii şi independenţei tale.

Iubirea este supusă unor teste interioare şi exterioare în perioada 28 aprilie - 22 mai 2016, sub influenţa tranzitului retrograd al lui Mercur în a şaptea casă a Balanţei. Împrejurări ambigue ori înclinaţia ta de a da o interpretare negativă unor situaţii din relaţionarea cu persoana iubita pot să-ţi insufle îndoieli şi dezamăgiri. Este esenţial să nu te laşi în voia capriciilor, să nu te distanţezi emoţional de partenerul tău şi să comunici cât mai mult, mai profund cu el, astfel încât să depăşeşti cu succes acest ciclu mercurian păgubos.

Marte păşeşte începând cu 19 decembrie 2016 în Peşti şi a şasea casă a Balanţei, înteţindu-ţi dorinţa de a iubi şi a fi iubit, determinându-te să îţi aşezi în centrul universului fiinţa îndrăgită şi să retrăieşti clipele dintâi ale poveştii tale de dragoste. Este o vreme auspicioasa unei călătorii în doi într-un loc romantic sau exotic. Dacă eşti singur, ai mari sorţi de izbândă în a întâlni un suflet pereche.

Horoscop Balanţă 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Sarcinile şi responsabilităţile profesionale, îndeosebi cele care îţi cer o mare concentrare şi aplecare asupra detaliilor par să fie niţel derutante sau anevoioase sub impactul lui Neptun în a VI-a casă a Balanţei. Acest lucru este compensat de munca ta artistică ori creativă, precum şi de spiritul de echipă de care dai dovadă. În acelaşi timp, nu îţi este tocmai uşor să ajungi sub luminile reflectoarelor în carieră, fiind mai degrabă capabil să contribui consistent la progresul profesional al unui superior sau al unui om influent care nu va trece cu vederea eforturile tale.

Marte, aflat între 3 ianuarie şi 6 martie 2016 în Scorpion şi a doua ta casă face vâlvă în sectorul tău financiar, inzestrandu-te cu motivare, ambiţie, şi prilejuind răsturnări de situaţie ce îţi îngăduie încă de la începutul anului să-ţi măreşti contul din bancă.

Apoi, tranzitul retrograd al planetei războiului, din 27 mai şi până pe 29 iunie 2016, în a II-a casă a Balanţei are potenţialul să genereze impasuri financiare, dificultăţi în demersurile tale de afaceri, pierderea unei oportunităţi băneşti sau cheltuieli majore nesocotite. Revenirea lui Marte în aspect direct în Scorpion, până pe 2 august, îţi permite să te întorci la normalitate şi chiar să obţii beneficii financiare mai mari decât de obicei.

Din 19 decembrie 2016, vizita lui Marte în Peşti şi a şasea ta casă te face mai combativ, chiar agresiv în afirmarea profesională şi în clamarea drepturilor şi recompenselor ce ţi se cuvin în urma străduinţelor tale din ultima vreme. Cere şi ţi se va da!


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop Balanţă 2015

Evenimente astrologice în horoscopul 2016

2016: Anul chinezesc al Maimuţei de Foc / Previziuni horoscop 2016
Horoscop Balanţă 2016 Horoscop Balanţă 2016 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 16, 2015 Rating: 5

8 comentarii:

  1. Jupiter parcurge zona astrologica a Fecioarei si a douasprezecea casa a Balantei - SCRIS ERONAT a Berbecului?

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu cred in acest Horoscop pentru ca ce spune in horoscop e minciuna. Realitatea cu Horoscopul nui tot una ci e diferit.
    Ptr ca in Realitate ce se intampla si cum ii e diferit fata de Horoscop.
    Eu sunt zodia Balanta si tot ce spune in Balanta st minciuni si scrie numai de rau numai ca sa creada lumea. Tot ce scrie in acest Horoscop e o minciuna si nu stiu cine Dumnezeu a mai inventat si fabuloasele si Halucinatile si porcarile de Horoscoape.
    In acest moment vreau sa spun ca realitatea cu Horoscopul este totalmente diferit si multe prosti zice in acest horoscp ptr ca zice pe tema viata socila , dragoste cuplu cariera dar ce scrie in acest Horoscop Zodia Balanta e total porcos si nu e real.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Rada. Inteleg ca nu esti de acord cu astrologia, cu horoscoapele... Foarte bine, fiecare om are dreptul propriilor pareri, opinii. Nu inteleg insa ce anume este "porcos" in acest horoscop. Poate ai bunavointa sa-mi explici...

      Ștergere
    2. Citeste-ti ascendentul, poate, de acolo-ti vin influentele mai puternic.

      Ștergere
  3. sunt balanta..sper sa fie un an bun..cu dragostea mai multe manunte.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.