Horoscop Peşti noiembrie 2015

Horoscopul Peştilor noiembrie 2015 are drept repere de bază ieşirea din impasuri graţie receptivităţii mărite fără de noi idei şi rezolvări, o conjunctură favorabilă împlinirii obiectivelor tale datorită atractivităţii cu care eşti dăruit, posibilitatea de a iniţia o transformare majoră a existenţei tale, o viaţă sentimentală stând sub semnul senzualităţii, şi una profesională şi financiară încărcată de oportunităţi.

Horoscop Peşti noiembrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Peşti noiembrie 2015
Odată cu 2 noiembrie 2015, tranzitul lui Mercur în Scorpion şi a noua casă a Peştilor îţi dă ghes speranţelor celor mai arzătoare, te face să întrezăreşti rezolvarea unor probleme materiale sau sentimentale. Eşti mai deschis decât de obicei spre noi idei, spre noi perspective despre viaţă, către o inaltă conştientizare a rolului tău în lume şi în existenţa altora. În acestfel, ai şansa să iniţiezi nişte acţiuni decisive, cu un impact major asupra viitorului tău.

Trigonul dintre Mercur şi Neptun din 6 noiembrie îţi intensifică sensibilitatea faţă de mediul înconjurător, îţi îngăduie să desluşeşti cu claritate motivaţiile personale şi pe cele ale celorlalţi. Te conectezi cu uşurinţă cu alţi oameni, iar o călătorie scurtă, fără o ţintă anume, te ajută să te eliberezi de presiunea traiului cotidian.

Lumea stă cu ochii pe tine, gata să te ridice în slăvi şi să te sprijine începând cu 8 noiembrie 2015, ca urmare a parcursului lui Venus în Balanţă şi şi a VIII-a casă a Peştilor. Planeta dragostei te înzestrează cu o atractivitate de zile mari şi cu o forţă a personalităţii ce nu are cum să nu iasă în evidenţă. Atenţia mărită pe care ţi-o acordă cei din preajma ta poate fi direcţionată cu folos spre obiectivele tale principale atâta timp cât nu eşti prea timid pentru a face asta.

Evaluarea cu limpezime a ţelurilor, dorinţelor tale, a cât de mult consum energetic necesită împlinirea lor se impune de la sine sub vibraţiile Lunii pline răsărite pe 11 noiembrie în Scorpion şi a IX-a ta casă. Îţi poţi schimba îndeosebi planurile legate de o călătorie sau studii, luând în considerare dacă beneficiile promise de ele sunt pe măsura investiţiilor financiare ori/şi intelectuale pe care le presupun.

Din 13 noiembrie 2015, periplul lui Marte în Balanţă şi a opta casă a Peştilor este asociat cu un alt tip de transformări, de mare anvergură. Pari să nu fii mulţumit de actualul stadiu al existenţei tale şi să dai tot ce poţi din tine pentru a o schimba. Chiar dacă nu te îndrepţi spre o orientare cu totul nouă a traiului tău, poţi relua una mai veche, abandonată la un moment dat, dar care tinde să fie favorabilă în împrejurările actuale. Oricum, înclinaţia de a lua în seamă cele mai mici indicii furnizate de comportamentul şi vorbele altora te ajută să le descifrezi scopurile ascunse şi să îi raliezi pe nesimţite propriilor tale aspiraţii.

Pe 25 noimbrie, Mercur în cuadrat cu Neptun nu vesteşte cea mai bună zi pentru activităţi cerând o logică riguroasă sau aplecarea spre detalii. Eşti predispus să evadezi din rutină, să îţi fructifici din plin imaginaţia şi creativitatea. Ţii cont poate prea mult de remarcile şi comentariile celor din jurul tău, fiind tentat să le interpretezi drept răutăcioase. Menţine-ţi calmul şi aşteaptă până mâine înainte de a te avânta în confruntări cu alţii.

Probleme false sau aparente sunt în stare să te dea peste cap, să îţi creeze frământări fără rost în urma cuadratului dintre Saturn şi Neptun de pe 26 noiembrie 2015. Totodată, este necesar să nu te lupţi cu morile de vânt, să nu te împotriveşti unor situaţii inevitabile, ci să le desluşeşti cât mai adânc înţelesurile, să le accepţi şi să le utilizezi cât mai mult în favoarea ta. Conştientizarea propriilor slăbiciuni are menirea de a contracara loviturile sub centură ale unor duşmani mai mult sau mai puţin recunoscuţi.

Luna plină apărută pe aceeaşi dată de 26 noiembrie în Gemeni şi a IV-a casă a Peştilor îţi pune în faţă multe chestiuni ţinând de casă şi familie. Povara treburilor casnice îţi poate fi uşurată de o discuţie necesară, revelatoare cu o rudă, ori de reactualizarea unor evenimente din trecut. Poţi fi copleşit de multitudinea de oameni şi lucruri care te solicită, refugiindu-te din această cauză în singurătate.

Dezideratul de a face diferenţa dintre iluzie şi realitate se face simţit din nou pe 29 noiembrie 2015. Cuadratul Soarelui cu Neptun te sileşte să te agăţi cu orice preţ de luciditate şi să te scuturi de impresii comode dar înşelătoare despre tine însuţi şi lume. Deşi poţi avea senzaţia că eşti înconjurat de haos, dacă pui cap la cap piesele de puzzle ale existenţei, vei descoperi negreşit o perspectivă logică.

Horoscop Peşti noiembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Aura de magnetism în care te învăluie Venus în a opta ta casă îţi crează numeroase oportunităţi din 8 noiembrie. Te poţi implica pe nesimţite într-o poveste de dragoste, dar este indicat să îţi ţii în frâu senzualitatea şi să nu o laşi să precumpănească asupra unui autentic ataşament sentimental. Nativii din Peşti angajaţi într-o relaţie de cuplu tind să treacă prin clipe de intensă împărtăşire afectivă, să se bucure de un sporit erotism împreună cu persoana iubita. În acelaşi timp, legăturile în doi stabile, serioase, sunt pe cale să-şi afle calea spre o căsătorie.

Horoscop Peşti noiembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Banii nu îţi lipsesc, ba chiar îţi prisosesc odată cu 8 noiembrie 2015, dacă te laşi în voia influenţelor lui Venus în a opta casă a Peştilor. Treci printr-o perioadă prielnică lansării unei afaceri, ralierii unor noi investitori la un demers financiar personal, obţinerii unui împrumut în condiţii foarte avantajoase şi, câteodată, unui câştig important la loto! Relaţiile de parteneriat, inclusiv în plan financiar, îţi promit şi ele beneficii ieşite din comun.

Tranzitul lui Marte în a VIII-a ta casă poate da naştere, începând cu 13 noiembrie, unor dispute cu un partener de afaceri sau cu un asociat dintr-un demers financiar. Ţii cu tot dinadinsul să îţi impui punctele de vedere, să preiei controlul, dar ambiţia de a te situa pe o poziţie dominantă nu echivalează cu concentrarea asupra unor interese comune, avantajoase în egală măsură pentru amândoi.

Sfera profesională ajunge în prim plan din 20 noiembrie 2015, atunci când Mercur pătrunde în Săgetător şi a zecea casă a Peştilor. Discuţiile aprinse, sincere şi fertile cu prietenii ori colegii au potenţialul de a-ţi lămuri încotro se îndreaptă cariera ta. Eşti focalizat pe năzuinţele tale profesionale, pe modalitatea cea mai eficientă de a ţi le atinge. Abilitatea de a privi dintr-o perspectivă de ansamblu se împleteşte cu cu cea de a-ţi trasa proiecte inspirate pe termen lung. Poţi avea o convorbire decisivă cu o persoană influentă!

Ziua de 22 noiembrie este dedicată debutului tranzitului Soarelui în acelaşi sector astrologic al Săgetătorului. Soarele înteţeşte influenţele mercuriene, continuând să pună accentul pe planurile cu bătaie lungă şi jaloanele de referinţă ale carierei. Dacă îţi doreşti să dai o turnură nouă traseului profesional sau să ţi-l modifici radical, acum ai oportunitatea de a face paşi hotărâtori în acest sens. Ai capacitatea de a-ţi depăşi competitorii în cursa pentru o promovare sau o majorare salarială.

In curand pe diane.ro: Horoscop Pesti 2016


Articoledin acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop Peşti 2016

Horoscop Peşti 2015

Horoscop Peşti octombrie 2015
Horoscop Peşti noiembrie 2015 Horoscop Peşti noiembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 28, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.