Horoscop Peşti octombrie 2015

Horoscopul Peştilor octombrie 2015 aduce în prim plan rezultate pozitive în legăturile de parteneriat, seriozitatea şi năzuinţa de a ajunge la miezul lucrurilor, dezvoltarea personală, împrejurări prielnice călătoriilor şi studiilor.

Horoscop Peşti octombrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Peşti octombrie 2015
Opoziţia între Marte şi Neptun din 7 octombrie 2015 dă de înţeles că nu trebuie să-ţi baţi în cuie traseul spre îndeplinirea obiectivelor tale. Este important că demersurile tale să stea sub semnul onestităţii şi fair play-ului, însă este necesar totodată să-ţi păstrezi flexibilitatea şi să te aliniezi la tendinţele şi evenimentele neaşteptate. Fii deschis faţă de tot ceea ce se petrece în jurul tău. Chiar dacă doreşti să eviţi nişte confruntări şi să laşi de la tine, se impune să nu-ţi subjugi interesele proprii celor ale persoanelor din preajma ta.

Relaţiile de parteneriat din sfera socială, profesională şi personală sunt favorizate începând cu 8 octombrie, graţie parcursului Venus în Balanţă şi a şaptea casă a Peştilor. Dacă nu le neglijezi şi le acorzi atenţie, asocierile cu alţii bazate pe o reală comuniune de interese îţi rezervă în această perioada avantaje notabile.

"Nu crede până nu cercetezi!" Sub această deviză are loc, odată cu 9 octombrie 2015, tranzitul lui Mercur în Scorpion şi a VIII-a ta casă. Niţel sceptic, nu eşti dispus să iei lucrurile şi oamenii de-a gata, aşa cum apar în faţa ta, ţinând cu tot dinadinsul să pătrunzi dincolo de aparenţe şi să ajungi la esenţe. Nu mai suporţi superficialitatea şi vrei ca experienţele tale de viaţă să aibă semnificaţii aparte, şi ca discuţiile cu ceilalţi să se axeze pe subiecte importante şi nu pe bagatele. Pari să nu vorbeşti prea mult, însă atunci când o faci, vorbele tale au un impact deloc neglijabil.

Pe 13 octombrie, Luna nouă din Balanţă şi a 8-a casă a Peştilor tinde să te purifice şi să te confrunte cu faţete întunecate sau incomode ale sinelui. Pari să fii pus în înaintea temerilor tale subconştiente, a impulsurilor tale cele mai adânci, fiind nevoit să ţi le recunoşti, să ţi le asumi, şi să fii supus unei metamorfoze, unei renaşteri a fiinţei tale. Despovărat de complexe, este necesar să abordezi existenţa cu o sporită cutezanţă şi încredere în tine însuţi.

Venus în opoziţie cu Neptun pe 17 octombrie 2015 te îmboldeşte să te laşi în voia a ceea ce îţi face cea mai mare plăcere. Deliciile existenţei par să te aştepte oriunde te îndrepţi, la orice încrucişare de drumuri. Extrem de adaptabil, eşti în stare să te pliezi personalităţii şi cerinţelor oricui. Deşi foarte sensibil la ceea ce se petrece în jurul tău, ai dificultăţi în a despărţi realitatea de iluzie.

Din 23 octombrie, Soarele străbate teritoriile Scorpionului şi ale celei de-a nouă case a Peştilor, într-un tranzit ce-ţi creează oportunităţi legate de evoluţia personală prin intermediul studiilor. Mai mult decât altădată, ai prilejul să călătoreşti, să fii angrenat în experienţe de viaţă cu talc şi să cunoşti oameni deosebiţi, foarte puţin asemănători ţie.

Preocuparea de a-ţi pune la treaba reţeaua socială în scopuri cât mai palpabile, mai utile, dă roade ca efect al Lunii pline răsărite pe 27 octombrie 2015, în Taur şi a III-a ta casă. Relaţionarea cu prietenii, cunoştinţele, colegii te solicită şi te relaxează în acelaşi timp. Năzuieşti să verifici viabilitatea, soliditatea alianţelor şi amiciţiilor tale.

Horoscop Peşti octombrie 2015 | Horoscop dragoste 


Relaţiile de cuplu capătă întâietate faţă de alte legături umane, ca urmare a vizitei începute de Venus, odată cu 8 octombrie 2015, în a şaptea ta casă. Te simţi motivat să pui obiectivele persoanei iubite mai presus de ale tale, să instaurezi o atmosferă de armonie, bună înţelegere în conexiunea cu aceasta. Dacă seninătatea împărtăşirii tale afective este tulburată de cel mai mic semn de neînţelegere, eşti gata să apelezi la compromisuri înainte să se ajungă la o confruntare majoră.

Senzualitatea din relaţia de cuplu se amplifică pe 13 octombrie sub efluviile Lunii noi din a opta casă a Peştilor. Erotismul spre care te îndeamnă această Luna nouă nu este însă unul gol, găunos, ci o treaptă mai înaltă de contopire a sufletelor.

Horoscop Peşti octombrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Trigonul Soarelui cu Neptun din 31 octombrie 2015 îţi stimulează imaginaţia şi îţi facilitează realizări de excepţie într-o muncă asociată cu arta. Marea putere de convingere cu care eşti înzestrat te avantajează într-un job ţinând de vânzări, marketing sau publicitate. Ai grijă că nu cumva înclinaţia de a visa cu ochii deschişi să te determine să-ţi neglijezi responsabilităţile profesionale.

În curând pe diane.ro: Horoscop Peşti 2016


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Peşti 2015

Horoscop Peşti septembrie 2015
Horoscop Peşti octombrie 2015 Horoscop Peşti octombrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 26, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.