Horoscop Taur noiembrie 2015

Horoscopul Taurului noiembrie 2015 lasă să se întrevadă dezideratul de a-ţi păstra vigoarea credinţelor şi convingerilor personale, ambiţia de a-ţi organiza şi stabiliza existenţa, capacitatea de a trece dincolo de aparenţe şi a extrage esenţele lumii exterioare şi interioare. Sfera profesională te solicită constant, iar viaţa amoroasă nu suportă subterfugiile şi superficialismul.

Horoscop Taur noiembrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Taur noiembrie 2015
Cei din jurul tău îţi impun mai uşor decât de obicei opiniile şi convingerile lor sub impactul tranzitului lui Mercur, început pe 2 noiembrie 2015, în Scorpion şi a şaptea casă a Taurului. În acest context, poţi tinde să-ţi pui sub semnul întrebării propriile credinţe şi valori, să îţi pierzi, mai mult sau mai puţin, încrederea în tine însuţi. Partea bună este că discuţiile cu ceilalţi sunt mai relaxate şi chiar marcate de compromisuri ce conduc spre cooperare şi menţinerea unor avantaje reciproce. Poţi evalua cu limpezime rolul tău într-un parteneriat personal, social şi profesional, aşa că astfel de relaţii sunt pe cale să-ţi furnizeze beneficii.

Din 8 noiembrie, Venus în Balanţă şi a VI-a ta casă te inspiră să-ţi organizezi viaţa cât mai eficient, să nu-ţi mai risipeşti timpul şi să-ţi recunoşti cu claritate stângăciile şi punctele slabe. Eşti foarte pretenţios şi ai aşteptări înalte atât de la tine cât şi de la ceilalţi. Te porţi şi arăţi nemaipomenit de bine în special dacă adopţi un stil de viaţă mai sănătos, presupunând un program regulat de exerciţii fizice şi/sau o dietă echilibrată.

Luna nouă apărută pe 11 noiembrie 2015 în Scorpion şi a VII-a casă a Taurului îţi atrage atenţia că evitarea unor probleme serioase te va afecta într-un grad sporit nu peste multă vreme. Ţi se propune o schimbare crucială. Pentru a-ţi depăşi frustrările şi a obţine mai mult este nevoie să faci, să te străduieşti mai mult.

Preocuparea faţă de starea ta de sănătate continuă să se facă simţită după 13 noiembrie, atunci când Marte parcurge zona astrologică a Balanţei.

Aspectele de suprafaţă ale existenţei şi oamenilor îţi repugnă şi nu te laşi până nu le dai deoparte, pătrunzând către miezul lucrurilor. Mercur poposeşte începând cu 20 noiembrie în Săgetător şi a opta casă a Taurului, într-un aspect astral ce îţi dăruieşte neastâmpărul şi abilitatea de a investiga, explora lumea şi mecanismele care o pun în mişcare. Nu suporţi vorbăria goală şi năzuieşti să te implici în discuţii şi experienţe de viaţă semnificative, având potenţialul de a-ţi sprijini evoluţia personală.

Partea întunecată a sinelui tău îşi cere cu insistenţă ieşirea la lumină sub influenţă tranzitului Soarelui în Săgetător şi a VIII-a ta casă. Se impune, aşadar, să nu îi ignori mesajele, să o conştientizezi şi să o canalizezi pe un făgaş pozitiv. Poţi trece astfel printr-o metamorfoză, printr-o schimbare dinlăuntru în afară, care îi va surprinde la un moment dat pe cei din preajma ta.

Horoscop Taur noiembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Dragostea îmbracă armura seriozităţii şi responsabilităţii odată cu 8 noiembrie 2015, ca urmare a vizitei lui Venus în a şasea casă a Taurului. Nu te mai simţi îndemnat să te avanti într-o aventură amoroasă superficială, dorindu-ţi să ai alături un partener capabil să te sprijine în demersurile tale cele mai ambiţioase. Poţi cunoaşte o astfel de persoană în mediul tău profesional sau în principalul tău domeniu ocupaţional. Cuplurile căsătorite sau de cursă lungă îşi întăresc şi dezvoltă conexiunea sub semnul fidelităţii şi dăruirii reciproce.

Senzualitatea, patima, o fierbinte împărtăşire erotică îşi fac loc în viaţa sentimentală din 22 noiembrie, ca efect al vizitei Soarelui în a VIII-a casă a Taurului. Nu ar fi rău ca aceste tendinţe să fie echilibrate de simţăminte de iubire autentice. În acelaşi timp, nativii ce sunt în preajma unei despărţiri de partener nu trebuie să îi prelungească agonia, scăpând în acest fel de frământări şi dispute dureroase.

Horoscop Taur noiembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Prezenţa lui Venus în a VI-a ta casă îţi armonizează din 8 noiembrie relaţiile cu colegii de muncă. Dacă nu eşti mulţumit de actualul tău job sau nu ai unul, poţi găsi fără mari dificultăţi un (nou) serviciu, nu extrem de avantajos ori plăcut, dar care îţi permite să scapi de grijile financiare.

Focalizarea către muncă este un reper de bază odată cu 13 noiembrie 2015. Marte străbate a şasea casă a Taurului, aşa că ai o mulţime de treabă, dar eşti înclinat să te apleci cu minutiozitate şi perseverenţă asupra sarcinilor tale, pornind de la cele mai mici detalii şi până la proiecte de anvergură. Deşi, câteodată, pari să fii împrăştiat, îţi doreşti să te menţii ocupat pentru a-ţi consuma energia clocotitoare care te străbate. Fereşte-te de accidente dar şi de certuri aprige cu colegii! Încă o dată, poţi afla cu uşurinţă un nou job.

Pe 26 noiembrie, sub vibraţiile Lunii pline din Gemeni şi a doua ta casă, ai ocazia să descoperi noi şi promiţătoare surse de venituri. Nu este cazul, totuşi, să te întinzi mai mult decât te ţine plapuma într-o afacere.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop Taur 2015

Horoscop Taur 2016 

Horoscop Taur octombrie 2015
Horoscop Taur noiembrie 2015 Horoscop Taur noiembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 29, 2015 Rating: 5

4 comentarii:

  1. ce se intampla DIANA cu horoscopul pt.varsator pe luna nov.?de ce nu mai exista pagina asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista. Aici: http://www.diane.ro/2015/10/horoscop-varsator-noiembrie-2015.html

      Ștergere
  2. Multumesc Diana Popescu.....cheers...!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. taur decembrie...!??? va rog...::* :* :))
    !!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.