Mesaje de solidaritate după atacurile teroriste din Paris | #jesuisparis #prayforparis

Peste 140 de oameni au murit împuşcaţi sau în explozii în urma atacurilor teroriste din Paris din 13 noiembrie 2015, potrivit Associated Press. Francois Hollande, preşedintele Franţei, şi-a încurajat concetăţenii: "Ceea ce vor teroriştii este să ne sperie, să ne copleşească cu teamă. Există într-adevăr un motiv pentru a fi înfricoşaţi, există teamă, dar în faţa acestei temeri se află o naţiune care ştie să se apere pe sine însăşi, care ştie să-şi mobilizeze forţele sale, şi să înfrângă încă o dată teroriştii." Barack Obama a declarat: "Acesta este un atac nu numai asupra Parisului, nu numai asupra oamenilor din Franţa, ci un atac îndreptat către toată umanitatea şi valorile universale pe care le împărtăşim."

Oameni din toată lumea îşi exprimă sprijinul faţă de Franţa, faţă de victime, răniţi şi cetăţenii francezi. Mulţi dintre ei folosesc hashtag-ul #PorteOuverte (#UsaDeschisa) în semn de solidaritate, pentru a ajuta persoanele din Paris să-şi găsească adăpost în timpul stării de urgenţă. Nu trebuie uitat că jurnalistul român Andrei Marin Mihai de la France 24 se află printre victimele acestor atacuri teroriste, el fiind internat într-un spital într-o stare gravă.

Iată numai câteva din mesajele de sprijin şi solidaritate (folosind hashtag-uri precum #jesuisparis, #prayforparis), postate recent pe internet:


Pray for Paris 13 noiembrie 2015 / Rugă pentru Paris 13 noiembrie 2015

#jesuisparis #prayforparis

banksy: Peace for Paris / Pace pentru Paris



#PRAYFORPARIS (#RUGAPENTRUPARIS)

De câţi morţi mai sunt nevoie până când lumea se trezeşte? De câţi inocenţi? De câte hashtag-uri până când lumea înţelege? Am avut hashtag-ul #jesuischarlie (#eusuntcharlie) în ianuarie, şi cum a împiedicat acesta ceea ce s-a petrecut? Votează pentru oameni care te vor menţine în siguranţă. Nu pentru cei care îţi vând utopia lor nerealistă. #prayforparis #parisshooting #paris #131115 #howmany #howmanymore





Trebuie sa stii ca, Facebook a relansat aplicatia Safety Check, cu ajutorul careia, poti verifica si afla daca rudele si prietenii tai aflati in Paris sunt in siguranta si nu s-au aflat in ghearele mortii ieri seara.

Doamne apara-ne, pe toti!


Mesaje de solidaritate după atacurile teroriste din Paris | #jesuisparis #prayforparis Mesaje de solidaritate după atacurile teroriste din Paris | #jesuisparis #prayforparis Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 14, 2015 Rating: 5

2 comentarii:

  1. din pacate aici se termina cu linistea,armonia,pacea intre popoare.Ma tem ca asta i inceputul multor si mari probleme care vor veni peste noi.Asta simt,vad si ma cutremur!

    RăspundețiȘtergere
  2. Romani,fiti cu >ochii in patru<, nici tara noastra nu este tercuta cu vederea .Serviciile secrete ale statului roman sunt profesioniste,la datorie, dar trebuie si ajutate de populatie. Ori ce informatie cu privire la terorisTi trebuie sesizata celor in drept. ASA CA S-A DUS VREMEA DE STAT CU OCHII PE TELEFOANE SAU TABLETE IN SPATII PUBLICE SI AGLOMERATE... FOLOSITILE ACASA SAU IN SCOLI, IN SIGURATNTA.1 IN LOCURILE PUBLICE MAI MULTA VIGILENTA,PENTRU A LUPTA IMPOTRIVA CELOR CARE INTR-O FRACTIUNE DE SECUNDA DE NEATENTIE, NE POT CURMA VIETILE!!! PE EI, PE MAMA LOR DE TERORISTI !!!

    HAIDETI LA LUPTA CEA MARE....
    ROMANI CU FRANCEZI SA NE UNIM,
    ORICARUI TERORIST DIN INTAMPLARE
    DE HAC SA-I VENIM !!!

    TRECETI DUNAREA SI LOARA
    PE TERORISTI SA-I CASAPIM
    SA DAM IN EI LOVI-A-R BOALA
    MAI BINE-N LUPTA SA MURIM !!!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.