Horoscop Capricorn decembrie 2015

Horoscopul Capricornului decembrie 2015 anticipează o intensă activitate socială, abilitatea de a-ţi promova cu succes personalitatea şi interesele, o atmosferă armonioasă în familie, înclinaţia de a-i ajuta pe cei din preajma ta şi o viaţă sentimentală promiţătoare.

Horoscop Capricorn decembrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Capricorn decembrie 2015
Această lună se anunţă a fi plină de evenimente şi oportunităţi sociale. Din 5 decembrie 2015, Venus veghează peste tărâmul Scorpionului şi al celei de-a unsprezecea case Capricornului, menţinând la ordinea zilei întâlnirile cu prietenii şi integrarea fericită într-un grup sau într-o colectivitate. Relaţiile de amiciţie te împlinesc şi îţi sunt de folos în toate planurile existenţei. În acelaşi timp, Venus îţi netezeşte calea spre ţelurile şi speranţele tale esenţiale.

Sub influenţa cuadratului dintre Marte şi Pluton de pe 6 decembrie, nu te dai înapoi de la nimic pentru a-ţi împlini obiectivele. Crescanda ta forţă a personalităţii îţi facilitează mari realizări, dar şi notabile opoziţii din partea altora. Eşti înclinat să vezi viaţa în alb şi negru, să nu accepţi punctele de vedere ale celorlalţi şi să nu faci compromisuri.

Mercur pătrunde pe 10 decembrie 2015 în zona astrologică a Capricornului şi întâia ta casă, îngăduindu-ţi să ai un impact sporit asupra celor din jurul tău. Eşti capabil să îţi exprimi cu o mare putere de convingere opiniile şi să câştigi numeroşi adepţi, partizani ai idealurilor tale. Pe de altă parte, discuţiile cu alţii, îndeosebi cu persoane apropiate, îţi sugerează noi şi inspirate idei despre transformarea look-ului tău, a imaginii personale oferite lumii.

Pe 11 decembrie, Luna nouă din Săgetător şi a XII-a casă a Capricornului aduce la lumină emoţii şi simţăminte îngropate adânc în lumea ta interioară, indiferent dacă îţi place sau nu asta. Poţi fi predispus să îţi ascunzi frământările iscate de acest lucru, să încerci să păstrezi aparenţele. Oricum, este indicat să îţi menţii flexibilitatea, să fii gata să te adaptezi unor schimbări neaşteptate.

Mercur în sextil cu Neptun pe 14 decembrie 2015 te determină să iei mai mult în seamă problemele celor din preajma ta şi să le dai oamenilor o mână de ajutor. Extrem de receptiv faţă de ceea ce se petrece în mediul tău înconjurător, ai capacitatea să descoperi indicii tăinuite despre ceilalţi, să le desluşeşti adevăratele intenţii. Comunicarea cu oamenii devine mai deschisă şi mai constructivă.

Data de 18 decembrie este dedicată plăcerilor, distracţiilor, lucrurilor care îţi plac cel mai mult. Ca efect al sextilului lui Venus cu Pluton, ştii bine ce îţi doreşti şi pe ce cale să obţii asta, aşa că eşti la adăpost de dezamăgiri. Deşi eşti foarte ferm în deciziile tale, alţii tind să îţi aprobe opţiunile.

Nu mai eşti dispus să îţi ţii gândurile numai pentru tine şi vrei să le dai glas cu tărie şi persuasiune. Conjuncţia dintre Mercur şi Pluton din 19 decembrie 2015 îţi insuflă energie în interacţiunea cu ceilalţi şi îţi înteţeşte activitatea mentală. Eşti în stare să îţi elimini din gândire prejudecăţile şi ideile de-a gata, şi să-ţi afirmi individualitatea.

Focalizarea pe înfăţişarea ta exterioară şi pe modul cum comunici este reactualizată odată cu 22 decembrie, graţie tranzitului Soarelui în Capricorn. Îţi doreşti mai mult decât de obicei să ieşi în evidenţă, să ajungi sub luminile reflectoarelor. Îmboldit de o sporită cutezanţa şi sete de independenţă, nu eziţi să ceri şi chiar să iei ceea ce ţi se cuvine. Este o vreme de bun augur unor noi începuturi, lansării într-un proiect ambiţios. La urma urmei, mai este puţin şi vei păşi într-un nou an!

25 decembrie 2015, ziua de Crăciun, stă sub semnul a două evenimente astrologice: Luna plină din Rac şi ieşirea lui Uranus din tranzitul său retrograd în Berbec.

Sub efluviile Lunii pline răsărite în a şaptea ta casă, intuiţia ţi se intensifică şi poţi intra cu uşurinţă pe lungimea de undă a celor din imediata ta apropiere. Cadourile de Crăciun pe care le dăruieşti sunt primite cu plăcere, mai ales că ţii să le însoţeşti cu cuvinte inspirate, venite din inimă. Chiar dacă eşti tentat să faci asta, nu te lasă cuprins de îndoieli faţă de felul cum te percep alţii. Este posibil să iei parte la o petrecere cu parteneri de afaceri, din sfera profesională ori socială.

Întoarcerea lui Uranus în tranzit direct în a IV-a casă a Capricornului este asociată cu regăsirea valorilor familiei. Ce este mai frumos decât adunarea oamenilor îndrăgiţi în jurul bradului de Crăciun? Eşti dornic să îţi izgoneşti din minte orice gând negativ, orice neînţelegere cu rudele, cu părinţii, surorile ori fraţii! Chiar dacă ţi-ai demonstrat cu tărie independenţa faţă de mamă şi/sau tată, îţi exprimi fără vreo jenă ataşamentul afectiv faţă de aceştia.

Pe 29 decembrie, sextilul Soarelui cu Neptun, precum şi cuadratul dintre Mercur şi Marte îţi conferă o atitudine pozitivă faţă de viaţă, ce atrage spre tine oportunităţi rare. Nerăbdător să te avânţi în acţiune, poţi să treci cu vederea nişte detalii semnificative. Eşti impulsionat să ierţi şi să uiţi greşelile altora faţă de tine, dar nu face acest lucru la repezeală, fără să-ţi alegi vorbele potrivite!

Spiritul Crăciunului, al sărbătorilor de iarnă este accentuat începând cu 30 decembrie 2015, graţie prezenţei lui Venus în Săgetător şi a XII-a casă a Capricornului. Planeta dragostei te îndeamnă să îţi sprijini o rudă aflată într-un impas ori să te dedici unei acţiuni caritabile.

Horoscop Capricorn decembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Dragostea se împleteşte cu prietenia şi este favorizată de aceasta ca urmare a tranzitului iniţiat de Venus, pe 5 decembrie, în a XI-a ta casă. Poţi cunoaşte un promiţător partener de cuplu prin intermediul unui amic sau a unui eveniment social. Totodată, nu este exclus ca o relaţie de prietenie să se transforme pe nesimţite într-una amoroasă.

Viaţa sentimentală nu suportă să stea sub lumina orbitoare a jocurilor de artificii ale Anului Nou. Din 30 decembrie 2015, Venus stabate sectorul astrologic al celei de-a douăsprezecea tale case, oferindu-le nativilor singuri din Capricorn ocazia de a se angaja într-o idilă cumva discretă, învăluită într-o pâclă de mister sau secrete. Dacă ai deja un partener, poţi fi ispitit să petreci revelionul într-o atmosferă romantică, având alături numai persoana iubita!

Horoscop Capricorn decembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Pe 25 decembrie, nu eşti gata întru totul, cel puţin în prima parte a zilei, să te laşi în voia distracţiilor. În urma trigonului lui Mercur cu Jupiter, o veste contradictorie te poate face să îţi revezi un plan de afaceri. Optimismul în exces este capabil să te provoace să vezi viaţa prea în roz. Nu te sfieşti să te lauzi cu realizările tale, dar nu sări calul dându-le o tentă exagerată. Nu te angaja în promisiuni pe care nu le vei putea onora!


Articole pe aceeaşi temă în Blogul Dianei:

Horoscop Capricorn 2015

Horoscop Capricorn 2016

Horoscop Capricorn noiembrie 2015
Horoscop Capricorn decembrie 2015 Horoscop Capricorn decembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 11, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.