Horoscop Taur aprilie 2016

În horoscopul Taurului aprilie 2016 predomină necesitatea armonizării vieţii personale cu cea socială şi a demersurilor individuale cu cele colective. Ajustarea ţelurilor tale esenţiale şi cea a imaginii pe care o oferi lumii reprezintă chei ale succeselor prezente şi viitoare.

taur


Horoscop Taur aprilie 2016 | Horoscop general 


Odată cu 5 aprilie 2016, Venus se strecoară în teritoriul Berbecului şi a douăsprezecea ta zona astrologică, într-o casă în care se simte stingheră. Pe aceeaşi dată, Mercur îşi iniţiază, încrezător în sine, tranzitul în Taur şi întâia ta casă. Acest două aspecte astrale sunt cumva contradictorii şi generează fie o oscilare între extreme, fie o împletire subtilă, armonioasă de energii. În primul caz poţi avea un comportament inconstant, inconsecvent în plan social, avantandu-te câteodată în afirmarea tumultoasă a personalităţii şi crezurilor tale, altădată ascunzându-ţi emoţiile, sentimentele şi interesele. Pendularea ta între o integrare fericită printre oameni şi o izolare autoimpusă îi poate nedumeri pe unii! Străduieşte-te, aşadar, să te încadrezi în cel de-a doilea caz, să apelezi la o cale de mijloc, selectând cu grijă evenimentele sociale la care participi şi persoanele cu care te întâlneşti. În acest fel, poţi să-ţi împărtăşeşti gândurile numai celor care merită asta şi să profiţi numai de oportunităţi veritabile în relaţionarea cu ceilalţi.


Luna nouă poposită pe 7 aprilie în Berbec şi a XII-a ta casă preia şi accentuează influenţele venusiene. Forţa individualităţii tale se manifestă în spatele cortinei existenţei. Ştii intuitiv care îţi sunt cele mai bune opţiuni şi poţi avea chiar străfulgerări despre ceea ce îţi rezervă viitorul. Poţi focaliza cel mai eficient energiile selenare într-o activitate creativă ce necesită singurătate. Nu trece cu vederea mesajele trimise de subconştientul tău, ascultă-ţi intuiţia şi vei avea prilejul să descoperi comori îngropate adânc în fiinţa ta!

Poţi citi şi Horoscopul Taurului în 2016

Din 18 aprilie 2016, Pluton îşi asumă tranzitul său retrograd anual în Capricorn şi a noua casă a Taurului, putând da naştere unor dubii sau frământări legate de speranţele tale, de evoluţia ta personală. Poţi fi silit să-ţi recunoşti inconsistenţa ori idealismul aspiraţiilor şi să îţi priveşti destinul dintr-o perspectiva mai realistă.

Un interval de timp având menirea de a te revitaliza, a te reîncărca energetic este anunţat odată cu 19 aprilie, ca urmare a călătoriei Soarelui în Taur. Viaţa ta personală, obiectivele tale individuale devin prioritare. Este de aşteptat să te pui în centrul universului, să fii mai puţin receptiv la nevoile altora, însă această atitudine te îndrumă să înţelegi ce ai de făcut pentru a progresa, a te dezvolta. Cu toate că oamenii tind să te vadă într-o lumina favorabilă, să îţi confirme valoarea, nu îţi este deloc uşor să te încadrezi într-o activitate colectivă, de echipă.

Relaţiile parteneriale îţi cer cu insistenţă atenţia sub vibraţiile Lunii pline răsărite pe 22 aprilie 2016 în Scorpion şi a VII-a ta casă. Atât în viaţa intimă cât şi în asocierile sociale şi profesionale este indicat să-ţi limpezeşti aşteptările şi ataşamentul. Nu este cazul să cârpeşti, să repari de mântuială fisurile din legăturile în doi, ci să te străduieşti să le repui cu adevărat pe roate. Alocă-ţi timp de gândire înainte de a te angaja într-o situaţie ambiguă!

Îţi ştii Horoscopul chinezesc pentru anul 2016

Mercur se înscrie şi el, din 28 aprilie, într-o mişcare retrogradă în prima casă a Taurului. În acest context, nu ar fi rău să faci un pas înapoi de pe scena lumii şi să-ţi regândeşti modul în care îţi reflecti personalitatea împrejurul tău, astfel încât să-ţi majorezi impactul asupra celorlalţi, să îţi promovezi cât mai productiv interesele.

Venus pătrunde în Taur pe 30 aprilie, risipind deruta şi dilemele anterioare. Cu atât mai mult cu cât ţi-ai însuşit învăţămintele lui Mercur, ai potenţialul să comunici cu abilitate şi forţă de convingere cu oamenii, să îi încânţi cu şarmul tău şi bunăvoinţa ta, şi să îi raliezi obiectivelor tale. Tendinţele imprimate de Venus se vor manifesta în special în luna mai 2016.

Horoscop Taur aprilie 2016 | Horoscop dragoste 


Dragostea se joacă de-a v-aţi ascunselea cu tine din 5 aprilie, atunci când Venus porneşte să străbată cea de-a douăsprezecea ta casă. Te poţi trezi, pe nesimţite, antrenat într-o poveste de dragoste secretă şi cu atât mai delicoasa. Fereşte-te, totuşi, să te laşi atras într-o idilă cu cineva căsătorit sau aflat deja într-o relaţie de cuplu! Nativii din Taur angajaţi într-o legătură amoroasă se bucură de o crescândă împărtăşire afectivă cu partenerul lor, izolandu-se cumva de sfera socială.

Marte retrograd începând cu 17 aprilie pe meleagurile Săgetătorului şi a VIII-a casă a Taurului inaugurează o perioadă de cufundare în nostalgie sau una de reaprindere a scânteii unei conexiuni mai vechi de iubire. Este posibil să-ţi încrucişezi paşii cu cei ai unui fost partener de cuplu şi să vă mai daţi încă o şansă în dragoste.

Vezi şi Horoscop Taur martie 2016

Viaţa ta sentimentală câştigă în prospeţime şi vioiciune din 30 aprilie, în urma tranzitului venusian în întâia ta casă. Planeta dragostei te smulge din trecut şi aduce în prim plan oportunităţile prezentului cu bătaie lungă în viitor. Mai cu seamă în mai 2016, Venus netezeşte drumul înfiripării unei idile pline de făgăduinţe şi infuzează vigoare şi noutate cuplurilor statornicite.

Horoscop Taur aprilie 2016 | Horoscop bani şi muncă 


Este nevoie să te descurci de unul singur pe plan financiar din 17 aprilie, ca efect al parcursului retrograd al lui Marte în a opta ta casă. Poţi constata că îţi este foarte greu să obţii un împrumut sau că un ajutor bănesc aşteptat cu inima la gură întârzie să apară. Se impune, drept urmare, să desluşeşti ce surse de bani nu ai exploatat îndeajuns până în prezent şi să afli noi resurse financiare. Aparent negativă, această conjunctură astrală te îndeamnă, de fapt, spre o reală independenţă financiară.
Horoscop Taur aprilie 2016 Horoscop Taur aprilie 2016 Reviewed by Diana Popescu on martie 14, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.