Horoscop Rac mai 2016

În horoscopul Racului mai 2016 se pune accentul pe optimizarea comunicării din toate planurile existenţei, pe beneficiile provenite din călătorii, studii şi accesul la informaţii preţioase, dar şi pe dezideratul de a te concentra asupra autenticităţii sinelui şi a extrage învăţăminte din trecut. Viaţa amoroasă este complexă şi posibil chiar păguboasă din cauza unei oscilări între extreme.

Horoscop Rac mai 2016 - Horoscop general 


Sub vibraţiile Lunii noi apărute pe 6 mai 2016 în Taur şi a unsprezecea casă a Racului eşti inspirat să-ţi revezi ţelurile esenţiale din viaţă, să desluşeşti în ce măsură te îndrepţi către ele şi cât de mult trăieşti în acord cu valorile, credinţele tale. Poţi distinge cu claritate ce alianţe îţi sunt de folos în demersurile tale şi ce asocieri nu îşi mai au rostul în contextul actual. Uneori, eşti pe cale să întrezăreşti soluţii extrem de promiţătoare ale problemelor tale, ce nu pot fi totuşi puse în aplicare deocamdată. Ai şansa să închegi prietenii cu persoane capabile să-ţi zguduie din temelii convingerile şi să îţi releve noi trasee ale destinului.

După ce Jupiter retrograd în Fecioara şi a III-a ta casă ţi-a consolidat abilităţile de comunicare şi te-a îndrumat în ce fel să le pui în slujba intereselor tale, revenirea acestei planete în tranzit direct te sprijină, odată cu 9 mai, să îţi fructifici interacţiunea cu cei din jurul tău.
Rac
De fapt, discuţiile şi schimburile de informaţii cu alţii îţi furnizează mari satisfacţii în sine, nu numai graţie foloaselor extrase din ele. Socializezi cu plăcere şi măiestrie, iar oamenii îţi caută compania mai des decât de obicei. Ai la îndemână oportunităţi prin intermediul călătoriilor scurte, a unor vizite, a rudelor, colegilor şi amicilor. Această amplasare a lui Jupiter este asociată cu veşti bune, cu posibilitatea de a te perfecţiona prin studiu şi obţinerea de rezultate bune în învăţătură, la testări şi examene.

Ai trecut în revistă horoscopul Racului 2016? 

Începând cu 20 mai 2016, este vremea să te concentrezi asupra vieţii personale, să îţi îngădui cât mai multă relaxare, odihnă, astfel încât să te revitalizezi fizic şi pshic. Soarele străbate teritoriile Gemenilor şi ale celei de-a douăsprezecea case a Racului, marcând încheierea unui ciclu solar, necesitatea de a te retrage întrucâtva din lume, a reflecta, a face bilanţuri, a analiza care aspecte ale trecutului trebuie să fie păstrate şi care ar trebui să fie părăsite. Nu este o perioadă propice lansării în proiecte noi, de anvergură, mai ales că spiritul competitiv şi ambiţia par să ţi se diminueze.

Politica tatonării în multiple direcţii, a iniţierii mai multor planuri în vederea descoperii unuia cu adevărat viabil poate da roade din 27 mai, atunci când Marte se înscrie într-un parcurs retrograd în Scorpion. Deşi este necesar să depui eforturi mai mari decât altădată, numai în acest fel îţi poţi forţa norocul în conjunctura astrală derutantă generată de Marte. Atitudinea pozitivă, creativă şi perseverenţa te ajută să te bucuri de realizări acolo unde mulţi alţii dau greş.

Horoscop Rac mai 2016 - Dragoste 


Viaţa sentimentală tinde să se despartă de cea socială, să se ascundă în penumbra tainelor sau timidităţii. Din 24 mai 2016, Venus se strecoară în Gemeni şi a XII-a casă a Racului, îndemnându-te să nu îţi mai afişezi sentimentele, să ţi le piteşti în spatele unei măşti de indiferenţă ori răceală. Dacă unui nativi sunt pe punctul să fie copleşiţi de sfiiciune şi să se lovească de piedici interioare în abordarea unei persoane de care sunt atraşi, alţii pot începe o idilă secretă, o poveste de dragoste adăpostită de ochii curioşi ai altora. În cuplurile consacrate, împărtăşirea afectivă este favorizată de o relativă îndepărtare de activităţile sociale.

Vezi şi Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Poziţionarea lui Marte în a cincea ta casă pare, la prima vedere, să compenseze influenţele negative anterioare, să înfrângă timiditatea sau complexele Racilor dornici să cucerească inima cuiva care i-a prins în mrejele iubirii. De fapt, aspectul retrograd al planetei războiului are potenţialul să îi împingă pe îndrăgostiţi dintr-o extremă în alta. Marte îi îmboldeşte să atace frontal în dragoste, fără să alegă momentele, împrejurările ori cuvintele potrivite, şi să gafeze eventual în modul de apropiere de o persoană îndrăgită. Li se impune, aşadar, tact, diplomaţie şi stăpânire de sine.

Horoscop Rac mai 2016 - Bani şi muncă 


Focalizarea pe sarcinile şi responsabilităţile profesionale devine tot mai dificilă ca efect al Lunii pline poposite pe 22 mai 2016 în Săgetător şi a şasea casă a Racului. Eşti înclinat să visezi cu ochii deschişi şi să fii mai puţin atent la ce se întâmplă în jurul tău la serviciu. În acelaşi timp, poţi fi nemulţumit de jobul tău, să ai senzaţia că nu te împlineşte intelectual sau material. Nu-ţi descărca frustrările asupra unui coleg care nu ţi-a greşit cu nimic! Străduieşte-te mai curând să-ţi găseşti un alt loc de muncă sau să descoperi satisfacţii în cel actual.

Horoscop Rac aprilie 2016
Horoscop Rac mai 2016 Horoscop Rac mai 2016 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 20, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.