Gravidă în vise | Interpretare şi semnificaţie vise

Visele în care te vezi gravidă sau însărcinată simbolizează o componentă a vieţii tale ori a sinelui tău care se dezvoltă, capătă amploare, dar şi naşterea unui nou ţel, obiectiv în existenţa ta. Multe femei care se visează într-o astfel de postură sunt adeseori în căutarea unei exprimări creative a presonalitatii sau sunt focalizate asupra unui proiect care le solicită creativitatea.

Câteodată, visele de-a lungul cărora aştepţi un copil, mai cu seamă dacă te simţi în ele cuprinsă de fericire, împlinire, denotă că îţi doreşti, conştient ori subconştient asta. Într-o altă interpretare, poate fi vorba despre aspiraţia de a-ţi schimba traseul profesional sau despre un sentiment de insatisfacţie faţă de partenerul tău de cuplu.
Nu ai cum să înţelegi niciodată viaţa până când aceasta nu creşte înlăuntrul tău

Dacă ai visat că nu îţi dai seama de faptul că eşti gravidă înseamnă, de obicei, că încerci să ocoleşti, să ignori ceva cu care este necesar să te confrunţi. Pe de altă parte, dacă te străduieşti în viaţa reală să rămâi însărcinată, visul reflectă această năzuinţă. În cazul că nu îţi doreşti să rămâi gravidă, un astfel de vis poate oglindi teama de a-ţi asuma noi responsabilităţi.

În eventualitatea că te visezi însărcinată cu un copil mort ori pe moarte ţi se dă de înţeles că un proiect sau un demers pentru care ai depuse eforturi însemnate este pe cale să eşueze, să dea rateuri.

Căsătoria din vise | Interpretare şi semnificaţie vise 

Atunci când nu eşti sigură în vise dacă eşti gravidă sau nu şi îţi faci un test de sarcină înseamnă că eşti pe punctul să fii pusă la încercare pe plan real într-o chestiune personală ori profesională, şi că te frămânţi, ai temeri în privinţa asta. Poate că te simţi nesigură pe abilităţile tale, ai îndoieli faţă de reuşita unei acţiuni majore. Este posibil ca cineva să-ţi fi pus sub semnul întrebării competenţa, integritatea sau să ai senzaţia că ai primit ceva ce nu meriţi.

Dacă eşti însărcinată în realitate, visele de acest gen semnifică grija ta faţă de felul cum îţi evoluează sarcina. În primul trimestru al sarcinii, tinzi să visezi creaturi micuţe, animăluţe pufoase, apă, fructe şi flori. În al doilea trimestru, visele tale evocă dorinţa ta de a fi o mamă cât mai bună, însă şi îngrijorarea faţă de posibile complicaţii la naştere. Visul în care naşti un bebeluş neomenesc este şi el unul comun în această perioadă. În fine, în al treilea trimestru al sarcinii, sunt frecvente visele despre durerile naşterii, dar şi cele în care eşti atacată de forţe malefice sau în decursul cărora i se întâmplă ceva rău copilului. De asemeni, în această fază, poţi visa vieţuitoare mari, chiar uriaşe, precum elefanţi, balene, dinozauri.

Copiii din vis | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Când un bărbat visează că fosta lui prietenă/soţie/iubită este însărcinată cu copilul său înseamnă că acesta tânjeşte, conştient sau nu, să reia legătura cu ea. În mod asemănător, o femeie ce se visează gravidă cu copilul fostului ei prieten/soţ/iubit năzuieşte mai mult sau mai puţin subconştient să fie iar împreună cu el.

Un vis pe parcursul căruia iubita/prietena este însărcinată cu copilul altcuiva dă de înţeles unui bărbat că s-a împăcat întru totul cu despărţirea de aceasta.

Unui bărbat care a avut visul ciudat, paradoxal că este însărcinat i se semnalează dorinţa ori temerea de a avea copii, însă şi demararea unui nou demers sau plan, eventual a unuia ce îi necesită creativitate.

Naşterea din vis | Interpretarea şi semnificaţia viselor

"Nu ai cum să înţelegi niciodată viaţa până când aceasta nu creşte înlăuntrul tău."
Sandra C. Kassis
Gravidă în vise | Interpretare şi semnificaţie vise Gravidă în vise | Interpretare şi semnificaţie vise Reviewed by Diana Popescu on mai 09, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.