Horoscop Scorpion octombrie 2016

Horoscopul Scorpionului octombrie 2016 prevesteşte focalizarea pe propria-ţi persoană, afirmarea cu îndrăzneala şi eficienţă a personalităţii, obiectivelor şi idealurilor tale, o atitudine pozitivă în interacţiunea cu lumea, fluxuri şi refluxuri în activitatea financiară şi o viaţă amoroasă marcată de seriozitate şi stabilitate.

Horoscop Scorpion octombrie 2016 | Horoscop general 


Pe 1 octombrie 2016, trigonul dintre Venus şi Neptun, precum şi Luna nouă din Balanţă şi a XII-a casă a Scorpionului te îndeamnă să-ţi redescoperi valorile cele mai înalte, să te debarasezi de temeri şi complexe, să treci printr-o deşteptare spirituală. Deşi eşti generos cu cei din jur, treci printr-o transformare interioară de anvergură care te atrage spre singurătate şi despre care poţi vorbi numai unei persoane apropiate, de încredere, în stare să te înţeleagă şi să te încurajeze.
Scorpion octombrie 2016

Concentrarea pe ceea ce îţi place tinde să-ţi garanteze satisfacţii, împlinirea dorinţelor intime sub impactul sextilului lui Venus cu Pluton din 6 octombrie. Cu toate că nu eşti dispus să faci compromisuri în privinţa intereselor şi alegerilor tale, oamenii par să agreeze atitudinea ta şi să-ţi aprecieze tăria de caracter.

Horoscop Scorpion 2016

Soarele parcurge odată cu 23 octombrie 2016 regiunea astrologică a Scorpionului, determinându-te să-ţi ridici pe un soclu propria persoană, să te simţi mobilizat să-ţi cizelezi propria statuie, să-ţi optimizezi imaginea oferită lumii şi modul în care te porţi cu cei din preajma ta. Mai încrezător, mai îndrăzneţ decât de obicei, nu aştepţi aprobarea nimănui pentru a-ţi aroga ceea ce crezi că ţi se cuvine. Treci printr-un ciclu solar prielnic începerii unei noi etape din viaţă, unor proiecte cutezătoare.

Încrederea în tine însuţi şi în forţele tale este înteţită ca efect al tranzitului demarat de Mercur, pe 24 octombrie, tot în prima ta casă. Gândirea pozitivă te sprijină să-ţi promovezi obiectivele, şi eşti favoritul numărul unu în orice competiţie mentală, intelectuală. Abilităţile de lider îţi ies la lumină atunci când te aştepţi cel mai puţin.

Pe data de 27 octombrie 2016, Soarele se poziţionează în conjuncţie cu Mercur, într-un aspect astral ce anunţă o grămadă de treburi şi interferenţe cu diverşi oameni din diferite medii sociale. Veştile, informaţiile pe care primeşti astăzi au o importanţă crucială în viitorul apropiat. Nu ai deloc stare şi te bucuri de ocazia de a călători şi a face tot felul de drumuri prin oraş.

Horoscop Scorpion septembrie 2016

Cuadratul dintre Soare şi Uranus din 29 octombrie îţi infuzează nevoia de a-ţi demonstra cu tot dinandinsul independenţa. Chiar dacă eşti ademenit de alţii spre cărări încărcate de făgăduinţe, te încăpăţânezi să rămâi pe propria-ţi cale. Poţi fi apăsat de stres, în special dacă te simţi limitat, îngrădit în acţiunile tale.

Pacea şi seninătatea solitudinii reprezintă un reper statornic al trigonului lui Mercur cu Uranus de pe 30 octombrie 2016. Simţi nevoia să te detaşezi de traiul cotidian, să rătăceşti pe străzi fără vreo ţintă anume. Dacă te apropii de oameni, sensibilitatea emoţională te ajută să înţelegi ce se ascunde în spatele cuvintele lor, care sunt adevăratele lor intenţii şi simţăminte.

Horoscop Scorpion octombrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa sentimentală şi relaţiile de cuplu stau sub semnul stabilităţii şi siguranţei graţie tranzitului pornit de Venus, odată cu 18 octombrie 2016, în Săgetător şi a doua casă a Scorpionului. Dacă ai deja un partener, apreciezi tot mai mult compania lui, faptul că te iubeşte aşa cum eşti, cunoscându-ţi bine atât punctele forte, cât şi slăbiciunile. Nativii singuri nu sunt ispitiţi către aventuri trecătoare, superficiale, fiind de aşteptat să se implice într-o idilă împreună cu cineva care nu-i derutează printr-o spontaneitate excesivă, ci le conferă încredere şi loialitate deplină prin acţiuni ferme, predictibile.

Horoscop Scorpion octombrie 2016 - Muncă şi bani 


Luna plină adăpostită pe 16 octombrie 2016 de Berbec şi a şasea casă a Scorpionului îţi pune la încercare răbdarea în sfera profesională. Deşi nu te dai înapoi de la nici un fel de efort pentru a pune pe roate proiecte noi, este posibil să nu ai parte de succesele scontate. În loc să alergi grăbit spre ţelurile tale este de dorit să le pui mai întâi baze temeinice, să-ţi reclădeşti talentele, abilităţile şi să te asiguri că ai o viziune de ansamblu a a demersurilor tale viitoare.

Norocul nu te ocoleşte în activităţile financiare începând cu 18 octombrie. Venus, amplasată în a II-a ta casă nu este deloc zgârcită cu tine, însă pare totodată să-ţi dezlege prea larg băierele pungii cu bani. Îţi vine peste mână să te abţii de la plăceri costisitoare, să nu-ţi cumperi lucruri scumpe şi frumoase, dar nu neapărat şi utile.
Horoscop Scorpion octombrie 2016 Horoscop Scorpion octombrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 17, 2016 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.