Horoscop 2017 - Toate zodiile

Horoscop general, al dragostei şi relaţiilor de cuplu, al muncii şi banilor din 2017 pentru toate zodiile. Pentru a descoperi în detaliu previziunile astrologice despre destinul tău în acest an, dă click pe zodia ta!

Pentru Berbec se anticipează voinţă şi perseverenţă în împlinirea obiectivelor tale, dar şi necesitatea de a nu fi prea impulsiv, lipsit de diplomaţie, tact în promovarea intereselor tale, oportunităţi legate de studii şi călătorii care nu trebuie să fie totuşi scăpate de sub control, şansa de a-ţi întări legăturile parteneriale din toate planurile existenţei, o viaţă sentimentală în general fericită, însă presărată cu câteva capcane, noroc în activităţile financiare, şi dezideratul de a fi cât mai responsabil în sfera profesională.

Dacă eşti Taur, predomină necesitatea de a te plia unor circumstanţe imprevizibile fără să-ţi pierzi din vedere ţelurile esentiale, a-ţi redescoperi potenţialul interior şi a-ţi alege cu grijă prietenii. Eşti capabil, de altfel, să-ţi analizezi cu realism demersurile, inclusiv în plan profesional. Dragostea nu trebuie să-ţi adaste prea mult în conul de umbră al tainelor şi al obişnuinţelor, şi deşi activităţile financiare îţi sunt în general profitabile, este nevoie să îţi struneşti impulsul de a cheltui peste măsură.
Horoscop 2017

Horoscopul zodiei Gemenilor 2017 scoate în relief transformări interioare ţintind spre dezvăluirea sinelui şi a resurselor interioare, necesitatea de a te mobiliza către ţeluri înalte, răsturnări de situaţie în relaţiile de parteneriat şi prietenie, o serie de evenimente norocoase ce trebuie să fie exploatate din plin, o viaţă amoroasă insistând pe loialitate şi autenticitate afectivă şi o activitate profesională ale cărei succese sunt condiţionate de realism, îndrăzneală, conştientizarea potenţialului tău şi al meritelor tale.

În cazul Racului se indică necesitatea analizării şi echilibrării parteneriatelor, concretizării speranţelor şi idealurilor, supravegherii stării de sănătate şi oportunitatea armonizării relaţiilor familiale. Viaţa sentimentală este, în general, fericită atâta vreme cât este centrată pe sinceritate şi onestitate, iar cea profesională este de bun augur dacă este abordată cu flexibilitate, seriozitate şi perseverenţă.

Pentru Leu ies în prim plan dezideratele de a-ţi asuma nu nou stil de viaţă, a te cufunda în zona cea mai adâncă a personalităţii tale şi a extrage de acolo perlele preţioase ale înzestrărilor tale. Viaţa amoroasă şi cea profesională au drept orientări principale maturitatea şi stabilitatea, iar situaţia financiară îţi este înfloritoare cu condiţia de a nu te lansa în iniţiative prea riscante.

Horoscopul zodiei Fecioarei 2017 scoate în evidenţă necesitatea reinventării, optimizării relaţiilor tale cu oamenii apropiaţi şi cu cei de care te leagă parteneriate, dezideratul de a te rupe de trecut şi a te elibera de inerţie, şansa de a-ţi fortifică conexiunea cu familia şi a descoperi ce înseamnă cu adevărat "acasă," o implicare în dragoste care ar trebui să evite superficialitatea şi impulsivitatea, şi o activitate financiară norocoasă, care impune totuşi prudenţă.

Dacă eşti Balanţă, pari să fii îndrumat către reînnoirea, împrospătarea tuturor aspectelor existenţei, receptivitatea faţă de mesajele intuiţiei, impunerea personalităţii tale, o viaţă amoroasă şi una profesională stand sub semnul schimbării, şi spre sfârşitul anului, către numeroase oportunităţi în plan financiar.

Scorpionul are drept repere principale în acest an o activitate socială intensă, ocazia de a-ţi promova cu eficienţă ideile şi interesele, o creativitate ce se cere a fi strunită spre realizări concrete, armonizarea zonei tale conştiente cu cea subconştientă şi, odată cu mijlocul toamnei, o perioada încărcată de oportunităţi în toate planurile existenţei, dar mai cu seamă în dragoste. Sfera financiară stă sub semnul precauţiei şi seriozităţii, iar cea profesională îţi este în general favorabilă.

Predicţiile astrale despre Săgetător lasă să se întrezărească dezideratul unei abordări realiste a relaţiilor familiale şi cel de a-ţi estima cu maturitate parcursul prin existenţă, prilejul de a-ţi pune în valoare înzestrările native, înfiriparea unor legături de prietenie viguroase, promiţătoare, şi o armonizare a tendinţelor conştiente cu cele subconştiente. Viaţa amoroasă este fortificată de seriozitate şi o cât mai autentică comuniune afectivă între partenerii de cuplu, iar activităţile financiare impun prudenţă şi organizare.

Horoscopul Capricornului 2017 aduce în prim plan o transformare profundă a sinelui şi a relaţionării cu oamenii, dar şi necesitatea de a fi cât mai obiectiv în această privinţă, un şir de schimbări în plan familial, o viaţă sentimentală înnoitoare, dar care nu este scutită de mici inconveniente, şi una profesională de bun augur.

Vărsătorule, în noul an, ai prilejul să distingi cu limpezime între prieteni şi duşmani, să depăşeşti cu uşurinţă orice fel de dificultăţi, să ai realizări notabile atâta timp cât te laşi în voia spontaneităţii şi originalităţii. Dragostea câştigă în stabilitate şi efuziune, sfera financiară necesită mereu prudenţă, iar activitatea profesională tinde să fie încununată de succese şi realizări de excepţie.

Horoscopul zodiei Peştilor 2017 dă întâietate călirii, învigorării personalităţii, menţinerii unei atitudini realiste în toate împrejurările existenţei, studiului şi călătoriilor, unui puternic ataşament în dragoste, unei vieţi profesionale guvernate de seriozitate şi unei activităţi financiare fertile.
Horoscop 2017 - Toate zodiile Horoscop 2017 - Toate zodiile Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 11, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.