Aspecte astrologice în horoscopul ianuarie 2017

Printre tendinţele principale din horoscopul ianuarie 2017 sunt cele create de tranzitul lui Venus în Peşti, parcursul retrograd al lui Mercur în Săgetător, cel direct al acestei planete în aceeaşi zona astrală şi în Capricorn, prezenţa Soarelui în Vărsător şi a lui Marte în Berbec. 

La începutul lunii, amplasarea lui Venus în Peşti ne deschide inimile către cei din jurul nostru, ne îndeamnă să îi înţelegem pe oameni şi chiar să le iertăm greşelile făcute faţă de noi. Tovarăşul nostru de viaţă ajunge în centrul universului nostru şi suntem gata să ne dăruim lui, uitând orice fel de egoisme şi interese personale.

În primele zile din ianuarie, Mercur retrograd în Săgetător ne poate deruta în privinţa idealurilor noastre autentice, ne poate ispiti să ne victimizam, să credem că toată lumea complotează împotriva noastră. Din fericire, acest aspect astrologic nu durează mult timp şi revenirea lui Mercur în tranzit direct în Săgetător ne conştientizează faţă de ceea ce este cu adevărat important în existenţa noastră.
Horoscop ianuarie 2017


Mercur păşeşte apoi în Capricorn, infuzându-ne o viziune foarte practică, realistă faţă de noi şi lume. Nu mai avem tendinţa să ne lansăm cu capul înainte, fără să ţinem cont de riscuri, în acţiuni temerare, ci să le cumpănim cu grijă, să le organizăm cu rigurozitate şi discernământ.

Setea de cunoaştere, aspiraţia de a trece prin experienţe de viaţă relevante şi inedite pune stăpânire asupra noastră graţie parcursului Soarelui în Vărsător. Putem înţelege cu claritate ceea ce nu mai are rost în existenţa noastră şi ce avem de făcut pentru a ne dezvălui noi faţete ale personalităţii noastre şi noi oportunităţi de a ne dezvolta. Libertatea noastră capătă întâietate şi ne determină să respingem orice oameni sau conjuncturi care ne dau senzaţia că ne îngrădesc.

Horoscop 2017 - Toate zodiile

Spre sfârşitul lunii, amplasarea lui Marte în Berbec ne insuflă o energie efervescentă, ne motivează să fim învingători în orice bătălie şi foarte încrezători în noi înşine. Este nevoie, totuşi, să ne înfrânăm tendinţa de a fi egocentrici, de a călca în picioare simţămintele, opiniile şi orgoliul celor din imediata noastră apropiere.

Descoperă în ce mod se reflectă aceste aspecte astrologice asupra ta în horoscopul lunii ianuarie 2017 de pe diane.ro pentru toate zodiile.

- 1 ianuarie 2017: Conjuncţie între Marte (în Peşti) şi Neptun (în Peşti)

- 3 ianuarie 2017: Venus intră în Peşti

- 4 ianuarie 2017: Mercur retrograd pătrunde în Săgetător

- 7 ianuarie 2017: Soarele (în Capricorn) în conjuncţie cu Pluton (în Capricorn)

- 8 ianuarie 2017: Mercur îşi părăseşte aspectul retrograd în Săgetător

- 10 ianuarie 2017: Cuadrat între Soare (în Capricorn) şi Uranus (în Berbec)

- 11 ianuarie 2017: Marte (în Peşti) în sextil cu Pluton (în Capricorn)

- 12 ianuarie 2017: Conjuncţie a lui Venus (în Peşti) cu Neptun (în Peşti)

- 12 ianuarie 2017: Luna plină în Rac

- 12 ianuarie 2017: Mercur începe să tranziteze Capricornul

- 19 ianuarie 2017: Cuadrat inte Marte (în Peşti) şi Saturn (în Săgetător)

- 20 ianuarie 2017: Debutul tranzitului Soarelui în Vărsător

- 20 ianuarie 2017: Venus (în Peşti) în sextil cu Pluton (în Capricorn)

- 23 ianuarie 2017: Sextilul lui Mercur (în Capricorn) cu Neptun (în Peşti)

- 27 ianuarie 2017: Cuadrat între Venus (în Peşti) şi Saturn (în Săgetător)

- 28 ianuarie 2017: Luna nouă în Vărsător

Horoscop chinezesc 2017 - Toate zodiile

- 28 ianuarie 2017: Marte porneşte să străbată zona astrologică a Berbecului

- 29 ianuarie 2017: Mercur (în Capricorn) în conjuncţie cu Pluton (în Capricorn)

În curând pe Blogul Dianei: Horoscop ianuarie 2017 pentru toate zodiile
Aspecte astrologice în horoscopul ianuarie 2017 Aspecte astrologice în horoscopul ianuarie 2017 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 07, 2016 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Lucru acasă!
    Tocmai ai făcut o mare descoperire! Un sistem deschizător de drumuri! Faci bani simplu și repede! Începi repede și ușor! Aici ai o echipă senzațională! Îți oferim seriozitate și încredere! Nu ai nicio obligație! Pentru detalii, intră acum pe site-ul: bit.ly/2970T6o

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.