Videochatul de acasă: un job pe cont propriu şi bani frumoşi


În ciuda a ceea ce ne-am dori şi ceea ce considerăm un ideal în viaţă, fericirea depinde şi de bani. Oricum ai da-o, oricum ai întoarce-o, în final, ajungem cu toţii la aceeaşi concluzie oarecum tristă: sănătatea, fericirea, evoluţia noastră au ajuns să depinde de puterea banului. De aceea, foarte mulţi dintre noi ajung să facă mii de compromisuri. Oameni cu facultate, ajung să trudească pentru un salariu minim pe economie. Astea sunt vremurile, trăim cu adevăr într-o junglă domesticită, în care primează puterea. Oricum, ca să ieşim din nota asta uşor dramatică, sunt aici că să va împărtășesc experienţa mea, în speranţa ca atitudinea multora se va schimbă şi multe persoane îşi vor găsi rezolvarea în acest articol. Astăzi, vă voi vorbi despre experiența unui model de videochat independent, mai exact un model care alege să facă videochat de acasă. Sunteţi curioşi? 


Înainte de toate, să facem cunoştinţă! 
Spuneţi-mi M., am 25 de ani şi de 2 ani îmi câştig banii profesând ca model de videochat. Este o meserie, până la urmă, pe care o fac cu drag, fără a-mi fi ruşine şi care îmi aduce venituri peste media de piaţă, ceea ce mă mulţumeşte la final de zi. 
Înainte de a lucra ca model de videochat de acasă, am fost angajata unui studio. Aşa că, faptul că susţin videochatul de acasă, cred că spune multe.


 De ce să alegi videochatul de acasă şi nu din studio?

Mulţi dintre voi, atunci când aud noţiunea de videochat, automat gândesc că este vorba despre un job susţinut în cadrul unui studio amenajat, unde lucrezi în conformitate cu un program dat şi, automat, trebuie să accepţi constrângerile angajatorului şi desigur, va gândiţi că trebuie să cedaţi o parte din banii făcuţi de voi. Nu vă contrazic, videochatul de studio le presupune pe toate acestea, în mare parte. 
Însă, motivul pentru care scriu acest articol este pentru a vă arăta că se poate face videochat de acasă, fie ca un job full time, fie ca unul part time, care să-ţi asigure un venit în plus. Deşi, credeţi-mă, în momentul în care vezi că făcând videochat de acasă câştigi în medie peste 1000 $ pe lună, veţi fi tentaţi să încercaţi asta şi în regim full-time. Câştigurile mari fac această decizie să merite! În mod evident, suma de bani pe care o câştigi făcând videochat de acasă, depinde în totalitate numai şi numai de tine, de orele pe care eşti dispusă să le petreci online, de tură pe care alegi să lucrezi- timpul zilei sau noaptea, depinde de nivelul tău de implicare s.a.m.d. 
Însă, nu cred că banii sunt cel mai bun motiv pentru care recomand videochatul de acasă în detrimentul celui în colaborare cu un videochat. Atunci când lucrezi pentru un studio, nu ai control asupra datelor tale personale şi nici asupra a ceea ce urmează să faci. Sunt destul studiouri de videochat, care te obligă să satisfaci chiar şi cele mai bolnave dorinţe ale clienţilor, pentru simplul motiv că unui studio îi pasă de încasări şi numai de încasări. Lucrând ca model de videochat de acasă ai şansă şi libertatea de a bloca orice client ţi se pare că depăşeşte limitele firescului. 
Consider că siguranţa personală ar trebui să fie extrem de importantă pentru fiecare dintre noi şi chiar mai presus de câştigurile băneşti. Doar pentru că alegi să faci această meserie lipsită de inhibiţii, nu înseamnă că e normal să îndeplineşti fanteziile sexiste sau chiar mai rele ale nimănui. 



Făcând videochat de acasă risc să fiu recunoscută de cunoscuţi? 

Această este prima întrebare care răsare în mintea oricui ia în considerare posibilitatea videochatului că profesie. Asta pentru că lăsăm părerea generală a societăţii să ne copleşească cu ruşinea. Oamenii găsesc că este ruşinos să profesezi că model de videochat fie de studio, fie de acasă. De aceea, multe persoane, care iau în considerare această varianta,aleg să renunţe- de frică să nu fie recunoscute şi făcute de ruşine ulterior.


Orice studio de videochat îţi garantează confidenţialitatea şi te asigura că ţară de provenienţă este blocată. Acum nu ştiu, nu pot să zic că promisiune este sau nu onorată. Ce pot să-ţi spun, însă, este că alegând să faci videochat de acasă, ai controlul asupra acestui aspect. Poţi fii sigură că nimeni din ţară ta de provenienţă nu va ajunge să între în chat cu ţine. Încă un beneficiu al videochatului de la domiciliu. 


Cum pot face videochat de acasă? 

Dacă te-ai hotărât să faci videochat de la domiciliu, dar îţi este teamă că habar nu ai de unde să începi mai exact, respiră, trage aer în piept şi începe să cauţi online. De ce? Pentru că orice nelămurire îşi găseşte rezolvarea în marele web world wide. Vei găsi firme care cu asta se ocupă- să-ţi ofere consultanţă în ceea ce priveşte videochatul de acasă, fără a-şi însuşi în vreun fel parte din câştigurile tale! 
Cel mai simplu mod prin care îţi poţi începe afacerea de videochat de acasă este prin intermediul aplicaţiei Jasmincam. Tot ce trebuie să faci este să urmezi 9 paşi simpli de tot şi gata, eşti pregătită să faci bani frumoşi. 


Sfaturi pentru a reuşi ca model de videochat de acasă 

În primul rând, după cum ţi-am spus deja, învaţă şi fă-ţi cont pe Jasmincam sau Chaturbate, de exemplu. Apoi este foarte important să-ţi menţii o atitudine pozitivă, să te arăţi fericită. Clienţii sunt atraşi de fetele care zâmbesc larg şi sunt o prezenţa lipsită de griji. Aşa că dacă ai o zi cu adevărat proastă şi simţi că nu-ţi poţi ridică moralul, atunci amână. Ia o pauză! 
Foarte important atunci când faci videochat de acasă este şi setupul. Cu alte cuvinte- camera din care alegi să faci videochat. Alege o cameră ferită de zgomot, în care să nu te perturbe zgomotul maşinilor, lătratul câinelui sau zgomotul de veselă din bucătărie. Ba mai mult decât atât, încearcă să eviţi chiar şi soneria de la uşa- dezactiveaz-o, dacă spaţiul în care locuieşti este mic şi nu-ţi permite îndepărtarea de sursă de zgomot. De asemenea, atâta timp cât lucrezi online, este indicat să nu fi deranjată de nimeni- absolut nimeni! Deşi pare un job uşor, să faci videochat de acasă presupune multă concentrare. 
Un aspect pe care am observat că-l ignoră foarte multe colege de-ale mele de breaslă este respectarea programului de lucru. Dacă vrei să dai randament şi să câştigi bani suficienţi din videochatul acasă, încearcă să-ţi setezi un program zilnic strict, pe care să-l şi respecţi! Disciplina este foarte importantă pentru un model care alege să lucreze independent de acasă. 
Un alt sfat pe care pot să ţi-l dau este să-ţi alegi un nume de scenă, care să iasă în evidenţă. Este un prim pas înaintea concurenţei! Ai grijă să nu-ţi alegi un pseudonim prea complicat, trebuie să fie atrăgător, simplu şi uşor de reţinut. 
Important este şi felul în care te afişezi. Ţine cont de faptul că bărbaţii vin în lumea videochatului, pentru a găsi ceea ce nu au acasă. De aceea, trebuie să arăţi întotdeauna absolut superb, să ai grijă de machiaj, de coafură şi de outfit! Încearcă să fii provocatoare, exotică tot timpul cât eşti în faţă camerei. Şi dacă am adus vorba de asta, trebuie întotdeauna să îţi aduci aminte că dacă stai degeaba în faţă camerei, stai fix degeaba- pentru că clienţii nu vor veni şi nici banii. Mişcă-te, fii cât mai exuberanţa, provoacă-i prin ceea ce faci- atinge-te cât mai senzual, dar fără exagerări sau fără a le oferi prea multe dinainte să pătrundeţi în privat. Scopul tău este să atragi atenţia clienţilor, să îi provoci, pentru a îi face să-şi dorească o experienţă de videochat în privat numai şi numai cu ţine. Atunci când eşti online, ai grijă că întotdeauna să ai sunetul pornit, iar pe fundal să se audă o muzică frumoasă, în surdină. Ajută la crearea atmosferei. Dacă alegi contrariul, clienţii vor consideră fie că eşti o simplă înregistrare, fie că eşti de-a dreptul plictisitoare, iar asta nu-i atrage în niciun fel. 
O altă regulă de aur a videochatului de acasă este că niciodată nu trebuie să te plângi, să dai de înţeles că îţi este greu sau şi mai rău, să vorbeşti despre aspecte neinteresante din viaţa ta. Clienţii care caută să intre în privat cu tine, nu vor să se încarce cu problemele tale cotidiene. Ei sunt acolo pentru fanteziile lor proprii, iar tu eşti o actriţă, care, dacă îşi joacă bine rolul nu are decât de câştigat. 
Şi nu în ultimul rând, nu uita niciodată: tu faci regulile şi tu îţi setezi limitele!! Chiar dacă un client insistă să faci ceva ce nu intră în limitele impuse de tine, nu o face, indiferent cât de mult insistă. Datoria ta în acest caz se rezumă la a-l înştiinţa pe client că ceea ce-ţi cere contravine regulamentului şi nu poţi face asta, pentru că rişti să fii banată. Atât de simplu este să ţii clienţii prea îndrăzneţi la respect. 


Dacă sunt băiat, pot face videochat de acasă? 


Răspunsul este, evident, DA! Fie că eşti băiat sau fată, atâta timp cât ai vârsta minimă împlinită de 18 ani, poţi face videochat de acasă. 

Cam atât despre videochatul de acasă. Sper că ceea ce v-am împărtăşit astăzi să fie de ajutor celor interesaţi în domeniu.




Videochatul de acasă: un job pe cont propriu şi bani frumoşi Videochatul de acasă: un job pe cont propriu şi bani frumoşi Reviewed by Unknown on mai 29, 2017 Rating: 5

7 comentarii:

  1. Videochatul de acasa este mai profitabil deoarece veniturile vin direct la tine, insa nu dispui de toate facilitatile din cadrul unui studio.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu tot de acasa fac videochat si e mult mai bine decat in studio

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte utile sfaturile, cred ca este important sa stii cate ceva despre asta daca vrei sa incepi de acasa pentru ca ulterior sa nu fii dezamagit ca nu castigi cat de asteptai.

    RăspundețiȘtergere
  4. Exista o multime de avantaje atunci cand lucrezi de acasa: iti faci propriul program, iti amenajezi decorul pe care ti-l doresti si primesti un comision mai mare sau toti banii.
    VCA Romania ofera suportul tehnic si multe din avantajele de la studio pentru fete, baieti si cupluri care vor sa lucreze de acasa. Comision mult mai mare, plati zilnice sau bilunare, fie ca esti din Romania sau Moldova.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca stii sa faci bani din studio vei face si lucrand de acasa. Conteaza mult lumina, camera si echipamentul dar nu asta este aspectul cel mai important.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.