Horoscop Capricorn august 2017

În horoscopul Capricornului august 2017 se pune accentul pe o mai mare precauţie în tranzacţiile imobiliare şi în pregătirea unei călătorii, dar şi pe ocazia de a experimenta evenimente impredictibile şi pline de învăţăminte. Viaţa amoroasă stă sub semnul incitării către ceva nou, neexperimentat încă.

Horoscop Capricorn august 2017 - Predicţii generale 


Sub impactul aspectului retrograd al lui Uranus în Berbec, poţi fi stăpânit de o prea mare grabă într-o tranzacţie imobiliară, într-o mutare sau cumpărarea unei case. Verifică toate chichiţele înainte de a semna un contract în acest sens. Supraveghează-ţi totodată înclinaţia de a te îndepărta prea mult de părinţi sau familie din cauza năzuinţei de a-ţi asigura o sporită independenţă, autonomie.

Mercur, aflat şi el în tranzit retrograd, îţi recomandă să nu pleci într-o călătorie înainte să îţi pui la punct toate detaliile legate de traseu, deplasare şi cazare. Este posibil să ai surprize neplăcute din aceste puncte de vedere. În acelaşi timp, poţi avea un conflict, o ceartă cu cineva aflat în străinătate sau revenit de curând în ţară.
Horoscop august 2017 Capricorn

În ultima parte a lunii, Soarele alungă umbrele mercuriene de rău augur, te îmboldeşte să îţi lărgeşti viziunea despre lume, să treci prin experienţe de viaţă insolite, trepidante, în locuri situate departe de casă. Ai prilejul să călătoreşti fără a mai fi iritat de tot felul de impedimente, împrejurări defavorabile. Pari să ai multă sămânţa de vorbă, să te angajezi frecvent în dezbateri înfierbântate având drept miza convingerile, credinţele tale. Sinceritatea, onestitatea nemăsurată îţi poate juca feste, determinându-te să răneşti fără să vrei orgoliile sau vanităţile altora.

Revenirea lui Saturn în mişcare directă ar trebui să te găsească eliberat de dependenţe, tendinţe autodistructive, de pesimism ori o eventuală depresie. Traiul cotidian pare să fie mai limpede, mai puţin complex, mai cu seamă că ţi-ai regăsit probabil forţa şi pacea interioară.

Horoscop Capricorn iulie 2017

Influenţelor astrologice generale de mai sus li se adaugă altele, de o mai mică anvergură…

Pe 4 august 2017, cuadratul lui Jupiter cu Pluton te ajută să adopţi o perspectivă de ansamblu a existenţei tale, însă îţi crează probleme când este vorba despre detalii practice. Poţi fi traversat de prea multe interese, năzuinţe, fără să ai putinţa de a te ocupa cu eficienţă de vreo una. Poţi intra în contact cu persoane pline de prejudecăţi, gata să te critice sau să-ţi aducă acuzaţii grave!

Sub impactul Lunii noi ce-şi face sălaş pe 21 august 2017 în Leu nu mai eşti dispus să te încrezi într-un partener din sfera personală, socială, profesională sau de afaceri care pare să fie de acord cu tine în orice situaţie, ascunzându-ţi de fapt perspectiva realistă, obiectivă a hotărârurilor tale. Eşti motivat să îţi preschimbi fundamental cercul social, să îţi declari cu tărie crezurile şi aspiraţiile esenţiale. Ce-i drept, nu ai cum să faci acest lucru dintr-o dată! Roma nu a fost clădită într-o singură zi!!!


Horoscop Capricorn august 2017 - Dragoste şi cuplu 


Opoziţia lui Venus cu Pluton din data de 15 august 2017 te poate lua prin surprindere cu un ataşament senzual, erotic aproape irezistibil, cu apropierea de cineva căruia te simţi impulsionat să îi mărturiseşti cele mai mai adânci dorinţe, aspiraţii. Dacă eşti parte a unui cuplu, înclini să răbufneşti, să dai glas unor frustrări, dezamăgiri legate de tovarăşul tău de viaţă!

Începând cu 26 august 2017, poţi fi atras către cineva cu o aură enigmatică, pe care vrei neapărat să i-o destrami. Dacă eşti singur, nu (mai) eşti dornic să te apropii afectiv de cineva fermecător la suprafaţă, dar gol, sec înlăuntrul inimii. Ai şansa să cunoşti o persoană capabilă să îţi atingă cele adânci corzi interioare, să te sprijine să îţi vindeci o veche rană sufletească, să scoată la iveală tot ce este mai bun şi mai frumos din tine. În caz că ai un partener, conexiunea cu acesta tinde să se ridice deasupra grijilor cotidiene, să se înalţe pe un palier sentimental elevat, bazat pe simţăminte puternice ce nu mai pot fi ştirbite de nici un fel de circumstanţe exterioare.


Horoscop Capricorn august 2017 - Muncă şi bani 


Ai ocazia să îţi dezvălui puncte slabe, slăbiciuni flagrante în asocieri financiare ori de afaceri sub influenţa Lunii pline răsărite pe 7 august 2017. De fapt, astfel de probleme pot fi mai uşor de rezolvat decât pare să fie la prima vedere. Este important să-ţi ţii în frâu nervii şi să le mărturiseşti partenerilor tăi pe faţă, fără vreun ocoliş, ceea ce nu-ţi convine. Probabil că vei fi uimit de remuşcările, sentimentele lor de vinovăţie.

Previziuni bazate pe Aspecte astrale în horoscopul august 2017
Horoscop Capricorn august 2017 Horoscop Capricorn august 2017 Reviewed by Diana Popescu on iulie 27, 2017 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.