Horoscop Gemeni iulie 2017

Horoscopul Gemenilor din iulie 2017 dă întâietate optimizării imaginii personale, unei relaţionări intense pe plan social şi profesional şi unor numeroase oportunităţi în viaţa sentimentală.

Horoscop Gemeni iulie 2017 - Previziuni generale 


Probabil că eşti admirat, apreciat mai mult decât de obicei, dar acest lucru pare să nu te satisfacă îndeajuns şi eşti mobilizat să îţi imbunătăţeşti cât mai notabil înfăţişarea exterioară. Venus în prima ta casă îţi oferă, de altfel, cele mai inspirate idei, îndrumări în acest sens.

Ispitele lumii sunt mai puternice, mai captivante în această perioadă, mai ales că tinzi să le percepi cu acuitate cu toate cele cinci simţuri. Simţi nevoia să te răsfeţi, să îţi dăruieşti tot ce poate fi mai bun, să te laşi purtat numai de gânduri şi simţăminte frumoase, să alungi din tine orice urmă de îndoială, regrete, complicaţii. Nu-ţi trece, totuşi, cu vederea responsabilităţile majore!

Comunicarea, interacţiunea efervescentă cu oamenii reprezintă un alt reper remarcabil în această lună. Eşti cutreierat de o grămadă de gânduri pe care vrei neapărat să le împărtăşeşti şi altora, eşti mereu gata să te angajezi în conversaţii şi dezbateri înfocate, adeseori cu o tentă intelectuală. Ai prilejul să-ţi extinzi sfera de influenţă, numărul de contacte utile, să închegi noi prietenii.
Horoscop iulie 2017 Gemeni

Această relaţionare socială înfierbântată îţi pune la dispoziţie informaţii preţioase, ce ar trebui să fie acumulate, păstrate în vederea relansării unor demersuri însemnate mai târziu, în lunile următoare. Deocamdată, deşi mintea îţi este agilă, flexibilă, inovativă, poţi avea carenţe de concentrare îndeosebi pentru proiecte, sarcini îndelungate, de cursă lungă. Ai parte de succese în special în acţiuni de mică amploare, de scurtă durată.

Se impune, în acelaşi timp, să-ţi înfrânezi predispoziţia de a fi prea grăbit în orice faci, astfel încât să te pui la adăpost de accidente. Foloseşte-ţi mai degrabă neastâmpărul şi curiozitatea constantă pentru a învăţa ceva nou. Acest lucru se poate întâmpla şi departe de casă, prin experienţe de viaţă nemijlocite, în locuri noi, întrucât ai la îndemână mai multe prilejuri de a călători.

Pe 17 iulie 2017, Venus în cuadrat cu Mercur îţi pune pe fugă seriozitatea. Poate că este nevoie să te destinzi niţel în discuţii frivole, de suprafaţă, să îţi îngădui să te copilăreşti puţin, să te distrezi. Străduieşte-te totuşi să nu abordezi cu superficialitate o întâlnire crucială din această zi!

Horoscop Gemeni iunie 2017

Relaxarea, deconectarea caracterizează şi ziua de 18 iulie 2017, marcată de trigonul dintre Venus şi Jupiter. Prietenii tind să-ţi demonstreze preţuirea, afecţiunea lor, să-ţi dovedească concret că te poţi baza pe ei. Oricum, pari să atragi de partea ta oameni dornici să te sprijine, să te ajute să progresezi.

Spontaneitatea şi nonşalanţa nu trebuie să-ţi slăbească autocontrolul pe 23 iulie 2017, atunci când Luna plină este amplasată în Leu. Este necesar să nu pierzi terenul recent câştigat pe plan social ori profesional din pricina unei gafe. Totodată, unele proiecte grandioase de ale tale se pot nărui văzând cu ochii din cauza neancorării lor în realitate. Roiul de idei aparent strălucite ce îţi dă târcoale trebuie să fie estimat cu grijă, cu luciditate.


Horoscop Gemeni iulie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Venus te înzestrează cu un halou de magnetism, carismă, care nu are cum să nu atragă atenţia persoanelor de gen opus din preajma ta. Dacă nu eşti deja implicat într-o legătură de cuplu, poţi profita din plin de această conjunctură astrală, cu condiţia să nu dai speranţe false unor oameni care te simpatizează, râvnesc la iubirea ta. Întrucât această poziţie a planetei frumusestii se află în opoziţie cu a şaptea ta casă, ai mari şanse, de fapt, să cunoşti pe cineva aducând cu sufletul tău pereche!

Nativii care au un partener sunt pe punctul să îşi aprofundeze, adâncească conexiunea sentimentală cu acesta, să elimine din viaţa lor lucrurile mărunte care îi împiedică să acceadă la o reală împărtăşire afectivă cu persoana iubită.


Horoscop Gemeni iulie 2017 - Muncă şi bani 


O ceartă sau o chestiune ce te afectează emoţional la serviciu poate fi depăşită cu uşurinţă dacă îţi păstrezi obiectivitatea sub vibraţiile Lunii pline poposite pe 9 iulie 2017 în Capricorn. Dacă îţi clarifici ce vor alţii de la ţine, inclusiv şefii, ai potenţialul să progresezi din punct de vedere profesional. Nu permite emoţiilor să-ţi întunece raţiunea, concentrează-ţi energia spre responsabilităţile principale, şi îţi vei deschide drumul spre o realizare importantă în carieră.

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul iulie 2017
Horoscop Gemeni iulie 2017 Horoscop Gemeni iulie 2017 Reviewed by Diana Popescu on iulie 02, 2017 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.