Horoscop Taur noiembrie 2017

În horoscopul Taurului din luna noiembrie 2017 se evidenţiază o atitudine matură, responsabilă, lucidă faţă de existenţă, avantaje furnizate, inclusiv în plan financiar, de parteneriate şi prietenii, şi o viaţă sentimentală favorizată de noi începuturi.


Horoscop Taur noiembrie 2017 - Previziuni generale 


Ai înclinaţia de a înlătura formele fond ale realităţii, a te descorotosi de ceea ce este superficial în viaţa ta. Eşti în stare să decifrezi cauzele, şi nu efectele unor circumstanţe aparenţe complicate din traiul zilnic, să-ţi dai seama ce se ascunde în spatele intenţiilor şi cuvintelor celor din jurul tău.

Treci printr-o perioadă prielnică măririi impactului tău asupra lumii, redescoperirii atuurilor personale, a unor talente, înzestrări pe care nu le-ai pus până acum suficient în valoare. Interacţiunea cu alţi oameni te stimulează să dai tot ce ai mai bun în tine, în special în relaţiile de parteneriat din plan individual, social şi profesional.
Horoscop noiembrie 2017 Taur

Uneori, trebuie să-ţi supraveghezi tendinţa de a reacţiona vulcanic, exploziv atunci când alţii par să-ţi fie împotrivă. Oricum, eşti însufleţit de mare motivare, voinţă în drumul spre obiectivele tale, mai cu seamă că îţi clarifici care dintre ele sunt prioritare.

Ştii să faci, cu limpezime, diferenţa dintre prieteni şi duşmani, nu te mai avânţi în relaţii de camaraderie cu persoane prefăcute, ipocrite, dornice să profite de tine, să-ţi exploateze slăbiciunile.

Horoscop Taur octombrie 2017

Luna plină apărută pe 4 noiembrie 2017 în Taur îţi reaminteşte şi ea să-ţi menţii simţul practic într-o lume ce te ispiteşte cu numeroase iluzii, lucruri imaginare. Nu te aştepta la prea mult din partea celor din preajma ta pentru a nu pica pe panta dezamăgirilor, decepţiilor. Evită, totodată, să ai de a face cu oameni care, contrar vorbelor lor, nu sunt în stare să te implice într-o acţiune decisivă!

Pe 18 noiembrie 2017, Luna nouă din Scorpion îţi permite să faci progrese notabile dacă ai capacitatea să te înscrii pe trasee înnoitoare, inedite ale existenţei. Nu te încăpăţâna să persişti în demersuri neproductive, să continui să-ţi iroseşti energia şi timpul în ele. Dacă îţi recunoşti responsabilităţile într-o relaţie umană ajunsă într-un impas, ai prilejul să o reinvigorezi!


Horoscop Taur noiembrie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea nu se mai agaţă de repere trecute, învechite, tinde să iasă din inerţie şi să-şi afle împrospătarea. În caz că eşti singur, nu mai are rost să te complaci în nostalgie de dragul nostalgiei, să îţi treci în revistă (pentru a câta oară?) o iubire de altădată.

Vezi şi Horoscop Taur 2018 

Te simţi îmboldit să îţi încerci din nou norocul în dragoste, chiar dacă trebuie să-ţi asumi nişte riscuri emoţionale. Venus îţi înlesneşte în această lună întâlnirea unei persoane deosebite, capabile să te poarte spre o relaţie de cuplu durabilă. Dacă ai deja un partener, eşti dispus să faci orice îţi stă în putinţă pentru a înnăbuşi din faşă orice dispută, controversă cu acesta. La rândul său, tovarăşul tău de viaţă tinde să apleze mai des la compromisuri pentru a asigura armonia din comuniunea voastră amoroasă.

Horoscop Taur noiembrie 2017 - Muncă şi bani 


Eşti mai perseverent, mai focalizxat în activitatea financiară. În plus, oportunităţile din acest domeniu sunt asociate cu iniţierea sau fortificarea unei asocieri, a unei afaceri în colaborare!

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul noiembrie 2017
Horoscop Taur noiembrie 2017 Horoscop Taur noiembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 24, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.