Horoscop Pești ianuarie 2018


Potrivit horoscopului Peștilor, la debutul lunii ianuarie 2018 ai beneficii de pe urma expansivitatii tale în relațiile sociale, mai ales din cele din prietenie, pentru a te adăposti mai apoi într-o relativă singurătate necesară reîncărcării bateriilor tale emoționale, redefinirii țelurilor tale esențiale. Viața ta amoroasă pare să stea sub semnul tainei, secretelor, însă cea profesională îți este străbătută de voință, dinamism, mai cu seamă către finalul lui ianuarie.

Horoscop Pești ianuarie 2018 - Previziuni generale


În cea dintâi parte a lunii te simți nemaipomenit de bine printre oamenii, prietenii îți rezervă o grămadă de suprize plăcute și îți inspiră sau confirmă idei revoluționare de transformare a vieții tale sau a punere în practică a unor idei aparent trăznite, dar pline de potențial în afaceri ori profesie.

Luna plină găzduită pe 2 ianuarie 2018 în Rac și Luna nouă poposită în data de 17 ianuarie 2018 în Capricorn insistă pe influențele de mai sus, pe beneficiile  furnizate de deschiderea totală către amici și persoane apropiate.
Horoscop ianuarie 2018 Pești

Începând cu 18 ianuarie 2018, tinzi să te retragi treptat din viața socială. Eșți pe cale să navighezi pe talazurile unei imaginații dezlănțuite, să te lansezi în incursiuni inedite ale fanteziei și reinventării sinelui. Desigur, acest lucru nu poate fi înțeles de mulți, ci numai de prieteni apropiați sau persoana iubită, ce te pot încuraja în acest sens.

Ești gata să îți explorezi dimensiuni necunoscute până acum ale lumii tale interioare profunde, să-ți interpretezi printr-o nouă prismă dorințele și aspirațiile, să ți le preschimbi grație unei iluminări spirituale, ce te ajută să distingi ceea ce este esențial în existența ta.

Poate fi nevoit, uneori, să îți dai seama că nu are rost să te dedici unor cauze pierdute, chiar dacă eșți însuflețit de imboldul de a face sacrificii pentru niște oameni care ți se par a fi defavorizați. Fii cât se poate de atent la unii care atentează să profite de bunele tale intențîi, să-ți exploateze slăbiciunile, bunătatea.

Horoscop Pești 2018


Oricum, în această perioada a anului nu-ți este recomandat să te lași angrenat în competiții, să te avânți în inițiative îndrăznețe, riscante. Trebuie să te focalizezi pe odihnă, relaxare, reenergizare, revitalizare și pe pregătirea minuțioasă a demersurilor tale viitoare, inclusiv ale celor demarate în februarie 2018. Există o singură excepție în acesta privință, legată către finalul lunii de întreprinderile profesionale, așa cum vei vedea mai jos.


Horoscop Pești ianuarie 2018 - Dragoste și cuplu 




O emotivitate extremă și o îndrăzneala impetuoasă par să te îndrepte către un punct de cotitură în viața sentimentală pe 2 ianuarie 2018, sub impactul Lunii pline din a cincea ta casă. Profită de această zi pentru a-ți mărturisi iubirea față de cineva de care te simți captivat sau pentru a cere în căsătorie persoana îndrăgită!

Circumstanțele interioare și exterioare ținând de dragoste sunt cutremurate în ultima parte a lunii de înclinația de a-ți confunda iluziile cu realitatea sau te a fi înghițit de nisipurile mișcătoare ale unei timidități exagerate. Străduiește-te să nu-ți lași inima cuprinsă de o iubire pentru cineva care îți este inaccesibil sau care este deja angajat într-o relație de cuplu! Unii nativi singuratici din Pești se pot totuși implica într-o idilă cumva secretă, care, dintr-un motiv ori altul, nu poate fi afișată în sfera socială.

Dacă ai un tovarăș de viață, ești impulsionat să îl lași să-ți descopere toate tainele și să îi descoperi misterele frumuseții. Din păcate, în cel de-al doilea caz, nu ai mari șanse de reușită! Dragostea supraviețuiește printr-un inefabil care nu are cum să ni se dezvăluie!

Horoscop Pești ianuarie 2018 - Muncă și bani


În ciuda asumării unui rol secundar pe scena altora aspecte ale existenței tale, în ultima săptămână din ianuarie pari să-ți dinamizezi activitățile profesionale. Eșți străbătut de o ambiție nemărginită în acest domeniu, și eșți motivat să depui eforturi notabile pentru a evolua în carieră. În plus, dai dovadă de realism, așa că treci printr-un ciclu prielnic afirmării tale, reorientării profesionale ori inițierii unei afaceri pe cont propriu. Uneori, se impune să-ți ții totuși în frâu nervozitatea, impulsivitatea în discuțiile cu colegii și șefii!

Pe 31 ianuarie 2018, Luna plină răsărită în Leu îți atrage atenția să te detensionezi, să nu te încarci cu prea mult stres din pricina preocupării fierbinți de a excela în sfera profesională. Las-o mai moale, și gândește-ți între timp noi strategii de a-ți împlini obiectivele!

Horoscop Pești decembrie 2017


Horoscop Pești ianuarie 2018 Horoscop Pești ianuarie 2018 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 19, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.