14 august: Ziua Ștergerii Tatuajului

 O zi de înfiorări dureroase și a unor noi începuturi, Ziua Ștergerii Tatuajului din 14 august ne inspiră anual să ne lepădăm de "cerneala" trecutului și să ne celebrăm o înfățișare mai "curata"!


În parte, Ziua Ștergerii Tatuajului a apărut direct ca o replica la Ziua Tatuajului. După ce, an de an, mii de oameni își fac tatuaje, este normal că unii dintre ei să aibă regrete în aceasta privință. 

   

14 august: Ziua Ștergerii Tatuajului

De fapt, Ziua Ștergerii Tatuajului este marcata tradițional după o lună sau 30 de zile după Ziua Tatuajului, o perioadă de timp ce ne permite să reflectăm daca este cazul să ne îndepărtam un tatuaj recent.


Ziua Tatuajului, este apropiata de cea a Sfântului Valentin, când numeroși tineri își aplica tatuaje cu inimoare, cupidoni și inițiale ale unor persoane de care cred că îi leagă o dragoste eterna. Din păcate, frecvent, s-a dovedit că nu este așa, de unde și necesitatea înlăturării unor astfel de însemne de pe piele.


13 august: Ziua Dă Vina pe Altcineva


Oricum, o grămadă de oameni vor să scape de tatuaje care nu-i mai reprezintă, iar data de 14 august atrage atenția asupra unor metode sigure, sănătoase din acest punct de vedere, care să fie făcute de adevărați profesioniști. 


14 august: Ziua mondială a șopârlei

14 august: Ziua Ștergerii Tatuajului 14 august: Ziua Ștergerii Tatuajului Reviewed by Diana Popescu on august 13, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.