Horoscop Scorpion septembrie 2018

Conform horoscopului Scorpionului din luna septembrie 2018, te integrezi fericit, avantajos în sfera socială, îți fortifici legăturile de prietenie, ești mai preocupat decât de obicei de relațiile cu familia, iar viața ta sentimentală are de câștigat prin îndrăzneală și reînnoire.

Horoscop septembrie 2018 - Scorpion: Previziuni generale


După o perioada de incertitudini, derută, știi cum să te conectezi eficient cu cei din preajma ta. Extrem de comunicativ, sociabil, ai posibilitatea să creezi alianțe de nădejde în vederea atingerii țelurilor tale. Ești sprijinit în acest sens de cinstea, sinceritatea de care dai dovadă, dar și de abilitatea de a-ți optimiza imaginea exterioară.

Ți se întețește comunicarea cu prietenii și cu persoanele din grupul, cercul tău social. Ai capacitatea să ajungi la miezul lucrurilor, reușind în acest fel să-ți analizezi cu luciditate idealurile și stadiul în care te afli în drumul spre ele. Ești favorizat mai ales în activități ce presupun ingeniozitate, simț artistic.

Crescânda relaționare socială este echilibrată de o implicare substanțială în viața de familie. Ești gata oricând să-i aperi pe cei dragi, apropiați, dar și să te lansezi în certuri înfocate cu ei. Ți se recomandă ca orice decizie impotantă ținând de familie să nu fie luată înainte de a o dezbate cu calm și înțelegere cu membrii acesteia.
Horoscop Scorpion septembrie 2018

Ultima decadă a lunii poate marca o relativă retragere din lume, având menirea cufundării în universul tău interior. Devii tot mai conștient de impulsurile, simțămintele tale ascunse, reprimate, și ai astfel prilejul să te purifici, să te însănătosești sufletește. De asemeni, pari să nu eziți să-ți ajuți un amic ajuns într-un impas.

Pe 9 septembrie 2018, Luna nouă din Fecioară îți relevă și ea însemnătatea relațiilor de prietenie din viața ta. Se anunță o zi plină de satisfacțîi în activități împreună cu amicii, inclusiv în unele cu rezultate tangibile din punct de vedere material. Vrei să-i impresionezi pe alții prin ideile tale, însă se impune să nu le treci cu vederea, minimalizezi pe ale lor.

Proiectele tale par să avanseze neașteptat de repede grație unor circumstanțe norocoase și unei planificări riguruoase ca urmare a sextilului din 11 septembrie 2018 dintre Soare și Jupiter. Credința că totul îți va merge bine te sprijină să ai succese de excepție!

Horoscop Scorpion august 2018

Ziua de 12 septembrie 2018 este dedicată sextilului lui Jupiter cu Pluton și opoziției Soarelui cu Uranus. Oamenii din jurul tău par să fie imprevizibili, să te ia prin surprindere. Dacă îți păstrezi flexibilitatea și nu ești prins pe picior greșit, îți poți crește sfera de influență. De altfel, atitudinea ta energică și optimistă îți înlesnește obținerea unei poziții de lider, atâta vreme cât ești preocupat și de interesele altora, și nu numai de ale tale.

Venus în sextil cu Saturn în data de 13 septembrie 2018 îți oferă ocazia de a te apropia și mai mult de o persoană de care ești atașat, datorită unei confidențe sau împărtășirii unui secret. Oamenii te iau în serios în special pentru că îți apreciază simțul responsabilității.

16 septembrie 2018 este o zi prielnică pentru a face planuri de viitor și a găsi noi căi de a-ți extinde proiectele actuale. Sub influența sextilului lui Mercur cu Jupiter ai credință în ideile tale și posezi capacitatea să ajungi la concluzii logice, luand în considerare detaliile fără să pierzi viziunea de ansamblu. Expresivitatea ta îi determina pe alții să-ți susțină eforturile!

O împlinire majoră poate apare pe 25 septembrie 2018, când Luna plină își face sălaș în Berbec. Este posibil să primești o veste bună de la cineva drag sau că o împrejurare să-ți atragă atenția asupra dezideratului de a nu pica într-un dezechilibru între muncă și distracție. Nu-ți este chiar ușor, dar numai așa te poți ridica la înălțimea așteptărilor tale și ale altora.

Horoscop Scorpion septembrie 2018: Dragoste și cuplu


Viața amoroasă este favorizată de temeritate, împrospătare și spirit de inițiativă.

Dacă ești solo, îți iei inima în dinți și îți mărturisești dragostea față de o persoană căreia nu i-ai dat până acum de înțeles ce simți pentru ea. Ai mari sorți de izbândă să o atragi într-o idilă întrucât ești învăluit de o aură specială de farmec.

În cuplurile închegate poate avea loc o reînnoire, o revenire la fiorii romantici dintâi, grație voinței ambilor parteneri de a se debarasa de inerție, tabieturi.

Horoscop septembrie 2018 - Scorpion: Muncă și bani


Poți descoperi o modalitate fertilă de a lucra acasă, eventual pe calculator, în mediul online. Totodată, ai oportunitatea să vinzi sau să cumperi avantajos o casă, o proprietate.

Horoscop Scorpion 2018
Horoscop Scorpion septembrie 2018 Horoscop Scorpion septembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on august 17, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.