Horoscop Balanță septembrie 2018

În horoscopul Balanței din luna septembrie 2018 se pune accentul pe dezvoltarea personală dinăuntru către în afară, armonizarea relațiilor familiale, a unei creativități consistente câteodată greu de valorificat și degustarea neîngrădită de aproape nimic a deliciilor existenței. Dragostea este avantajată de creșterea respectului reciproc din cuplu, iar întreprinderile financiare sunt încununate de succes dacă sunt bine fundamentate.

Horoscop septembrie 2018 Balanță: Previziuni generale


La începutul lunii, ai ocazia să creezi mai multe punți de legătură între zona ta conștientă și cea subconștientă, ceea ce îți poate inspiră o revelație despre autenticul tău destin, parcurs al existenței.

Pari să te concentrezi pe restructurarea universului tău interior, un lucru ce-ți permite extinderea celui exterior, în special în direcții având potențialul să-ți definească adevărata ta individualitate.

De asemeni, ești motivat să-ți reexaminezi echilibrul dintre sine și familie. Ai acordat mai multă atenție acesteia, rudelor, neglijandu-ți astfel propriile nevoi? Sau viceversa? Oricum, ai de gând să-ți dinamizezi viața familială, să o împrospătezi, debarasand-o de aspecte irelevante din trecut și deschizând-o într-o măsură sporită către viitor!

În ultima decadă din septembrie, ai înclinația să te implici într-un mărit grad spre lumea din afară și sfera socială. Năzuiești să fii sub luminile reflectoarelor, să ieși în evidență, și ești sprijinit în acest sens de siguranța cu care îți afirmi personalitatea, curajul de a fi tu însuți.

Efluviile creative îți sunt tot mai intense, însă îți poate veni greu să ți le exploatezi, cel puțîn deocamdată, din cauza predispoziției de a te îndrepta către distracții decât înspre muncă. De fapt, nu este deloc rău ca din când în când să faci numai ceea ce-ți place, ceea ce vrei, să-ți dăruiești cât mai mult timp deconectării.
Horoscop Balanță septembrie 2018

Cele din urmă zile ale lunii pot fi marcate de preocuparea de a da o față mai frumoasă locuinței tale, de o mutare sau de o vânzare / cumpărare a unei case.

Pe 3 septembrie 2018, sextilul dintre Venus și Mercur îți îngăduie să te bucuri de compania prietenilor, să împărtășești împreună cu aceștia clipe plăcute, cu tâlc. Ai capacitatea să întrevezi armonia lumii, felul cum lucruri aparent disparate sunt asociate subtil unele cu altele.

Nu mai ești dispus să să trăiești conform opiniilor, ideilor altora, ca efect al cuadratului lui Venus cu Marte din 8 septembrie 2018. Dorințele tale pot intra în conflict cu cele ale oamenilor din jurul tău, fiind necesar să-ți reprimi tentația de a te lua la harță cu ele din orice motiv, cât de mic.

Horoscop Balanță august 2018

Luna nouă răsărită în data de 9 septembrie 2018  în Fecioară îți sugerează să te retragi din tumultul social și să-ți acorzi un răgaz de liniște, odihnă și contemplație. Încearcă să-ți reîncarci bateriile atât pe plan fizic, cât și mental.

 Mercur în trigon cu Marte pe 23 septembrie 2018 îi determină pe oameni să-ți asculte cu grijă și considerație părerile, cuvintele. Responsabilitățile cotidiene par să ți se ușureze. O experiență de viață de azi poate fi extrem de importantă în viitorul apropiat.

Comunicarea cu cei din jurul tău ți se însuflețește în ziua de 24 septembrie 2018, ca urmare a trigonului lui Mercur cu Marte. Ești cutezător, gata să te avânți într-o bătălie (verbală), să-ți formulezi cu minuțiozitate un plan de atac sau de apărare. Discuțiile cu amicii sunt mai înfierbântate, mai controversate, dar trebuie să te asiguri că nu le iau prea în serios!

Cuadratul dintre Soare și Mercur, precum și Luna plină ivită în Berbec pe 25 septembrie 2018 îți imprimă o nervozitate excesivă atunci când și până cele mai neînsemnate lucruri nu-ți merg așa cum dorești. Există posibilitatea unor certuri cu familia ori cu oameni care sunt autoritari cu tine. Ascultă-ți inima și relevă-ți ce este cu adevărat prioritar pentru tine.

A fi în fruntea altora în loc de a-i urma pe alții pare să fie ceva de la sine înțeles sub influența trigonului Soarelui cu Marte de pe 28 septembrie 2018. Instinctele te ajută să fii recunoscut într-o poziție de lider și să ai succes în acțiunile tale. Ceea ce inițiezi azi este, de obicei, în favoarea ta!

Horoscop Balanță septembrie 2018: Dragoste și cuplu


În cuplurile formate tinde să se instaureze o prețuire reciprocă sporită. Partenerii par să lase deoparte eventuale bătălii de orgolii și să își recunoască unul altuia meritele, contribuția la evoluția traiului în doi.

În caz că ești singur și reziști ispitei de a te deda unei mulțimi de flirturi nesemnificative, ai șansa să fii antrenat într-o poveste de dragoste stabilă cu cineva capabil să-ți aprecieze punctele forte, valorile interioare, fără să te vadă prin prisma unor iluzii păguboase.

Horoscop septembrie 2018 Balanță: Muncă și bani


Efluviile venusiene atrag către tine bani, bunuri materiale, atâta vreme cât te străduiești să nu fii extravagant și lipsit de simț practic. Treci printr-o perioadă prielnică tranzacțiilor financiare, obținerii unui sprijin bănesc consistent din partea unei bănci sau a unei persoane avute.

Horoscop Balanță 2018
Horoscop Balanță septembrie 2018 Horoscop Balanță septembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on august 16, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.