Horoscop Săgetător septembrie 2018

Horoscopul Sagetatorului din luna septembrie 2018 indică o viziune realistă în demersurile tale esențiale, utilizarea crescândă a abilităților, resurselor tale interioare, o relaționare socială auspicioasă și satisfacții provenite din relațiile de prietenie. Viața sentimentală este caracterizată de secrete și discreție, iar activitățile financiare și profesionale tind să-ți mijlocească împliniri de excepție.

Horoscop septembrie 2018 - Săgetător: Previziuni generale


Ești cutreierat de idei practice, ce te sprijină să iei decizii majore inspirate, promițătoare.

Pari să-ți pui la încercare și să-ți redefinești valorile materiale, spirituale, emoționale. Poți fi silit de împrejurări să conștientizezi ce este mai de preț pentru tine, care-ți sunt adevăratele priorități, să te mobilizezi pentru a-ți exploata la maximum talentele.
Horoscop Săgetător septembrie 2018

Dai dovadă de o empatie iesita din comun, fiind mereu gata să le dai o mâna de ajutor celor ajunși la un necaz. Trebuie, totuși, să ai grijă să nu-ți dezvălui slăbiciunile, călcâiul lui Ahile, astfel încât să nu-i lași pe alții să profite de tine!

Comunici cât se poate de deschis cu cei din preajma ta, îți mărturisești fără ezitări gândurile, interesele. Pari să fii ocupat până peste cap cu tot felul de întâlniri, reuniuni, vizite scurte, călătorii și obligații, dar acest lucru îți este pe plac întrucât îți pune la treabă mintea efervescentă. Supraveghează-ți predispoziția de a te apuca de prea multe treburi deodată, fără a fi în stare să duci vreo una la bun sfârșit.

Horoscop Săgetător august 2018

În ultima decadă a lunii, îți petreci tot mai mult timp de calitate împreună cu amicii, cunoștiintele. Socializarea substanțială îți furnizează avantaje notabile, prilejul de a-ți extinde cercul de prieteni. Le oferi dezinteresat altora sfaturi, îndrumări, iar aceștia îți răspund cu aceeași monedă.

Horoscop Săgetător septembrie 2018: Dragoste și cuplu


Înalta ta sensibilitate emoțională reprezintă o sabie cu două tăișuri în dragoste!

În cuplurile formate se întrezărește tentația celor doi parteneri de a se bucură de cât mai multă intimitate, a-și împărtăși, dovedi sentimentele de iubire departe de ochii curioși, iscoditori ai altora.

Nativii solitari pot să se angajeze într-o poveste de dragoste tainică. Câteodată, trebuie să se rețină să se lase însuflețiți de simțăminte de iubire față de o persoană care le este inaccesibilă sau este deja parte a unui cuplu.

Horoscop septembrie 2018 - Săgetător: Muncă și bani


Traversezi un ciclu astral prielnic unei interacțiuni fericite, benefice cu șefii și persoane influente din sfera profesională, punerii la punct a unor înțelegeri financiare pline de făgăduințe.

Ai șansa să descifrezi cu limpezime care-ți sunt sursele de bani cele mai fructuoase și care demersuri îți secătuiesc pe nesimțite veniturile. Ai capacitatea să afli noi metode de a-ți întări securitatea materială.

Pe 9 septembrie 2018, Luna nouă ivită în Fecioară îți atrage atenția că este nevoie să-ți asumi o viziune mai obiectivă asupra carierei. Se impune să evaluezi în ce măsură proiectele tale se incadrează în tiparele realității. O oportunitate de la serviciu poate fi exploatatăatâta timp cât te apleci asupra detaliilor sale semnificative.

Niște temeri neîntemeiate ținând de întreprinderile tale financiare, de afaceri, se pot risipi ca prin minune pe 25 septembrie 2018, ca efect al amplasării Lunii pline în Berbec. Dintr-o dată, eforturile depuse în decursul acestei luni sunt pe cale să-ți fie recompensate cu vârf și îndesat!

Horoscop Săgetător 2018
Horoscop Săgetător septembrie 2018 Horoscop Săgetător septembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on august 18, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.